Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кредит 7 обзванивают всех? Или болееменее нормально? Сегодня он вышел у меня в просрочку, по нему самое большое тело из всех.Закрив кредит 7 за 15к грн (75% від тіла) на 107 день просрочки, 31 жовтня 2024.
Представник сам написав напочтаку жовтня. Домовились про 15к. Я закинув одразу 2к, і решту 13к сьогодні.
Если додатково физ работать, можно кони двинуть. Есть криптокликалки в тг, там дают крипту, но копейки, фриланс, но там новичкам платят мало, и конкуренция большая, онлайн игры всякие, играешь, добываешь там в играх этих материальные ценности и продаёшь, это долгие и мизерные заработки, но если душа лежит почему бы нет.Як знайдете додатковий заробіток, підтягніть будьласка. Треба теж заробляти на кредити. Толкового поки що нічого не знайшов
В криптоклікалки в тг не раджу лізти нікому. Це не для заробітку, а щоб затянути людину в кріпту і щоб вона занесла бабки на спот/ф"ючі. А закінчиться це в 95% як в автора теми.Кредит 7 обзванивают всех? Или болееменее нормально? Сегодня он вышел у меня в просрочку, по нему самое большое тело из всех.
Если додатково физ работать, можно кони двинуть. Есть криптокликалки в тг, там дают крипту, но копейки, фриланс, но там новичкам платят мало, и конкуренция большая, онлайн игры всякие, играешь, добываешь там в играх этих материальные ценности и продаёшь, это долгие и мизерные заработки, но если душа лежит почему бы нет.
А так курьер, такси, подработка грузчиком или на стройку, но здоровье у нас одно, если все свободное время убивать его то ничего хорошего не выйдет, лучше уже пересмотреть свой бюджет и просто тратить меньше, я например купил табак и машинку, экономия на сигаретах, 17-20грн пачка выходит, в магазине 85. Уже экономия... не пью кофе, перед работой чашку и на работе чашки 3-4, сейчас не пью, тоже экономия...и так по мелочам...
Продаж непотрібних речей на олх, shafa.Як знайдете додатковий заробіток, підтягніть будьласка. Треба теж заробляти на кредити. Толкового поки що нічого не знайшов
При чому половину з того можно робити через ЧатGPT та інші АІ застосунки)Продаж непотрібних речей на олх, shafa.
Біржі фрілансу. Деякі скіли можна освоїти за пару годин і далі практикуватись на проектах: писати тексти, додавати картки товарів, коментарі, тощо. Або якщо декілька вечорів і є смак у візуалі: дизайнити банери, презентації на Canva, Figma чи блоки на будь-яому кострукторі сайтів.
А ще будь-яке вміння чи талант можна монетизувати, лише треба подумати які існують варіанти.
Є гарна вправа - виписати на листок 100 своїх скілів які можна використати для заробітку.
Так, а ще банально але факт - підключати кешбеки і бонусні програми усюди, де тільки можна. Мені це приносить від 100 до 1000 грн на пасиві повному. При тому що трачу я небагато, десь до 10 000 в міс. В нормальних країнах кешбеки хороші для усіх власників кредитних карт. У нас з цим так собі.При чому половину з того можно робити через ЧатGPT та інші АІ застосунки)
При відкритих ВП одна єдина карта і бажано одразу знімати готівку. А у декого взагалі готівка знімається через касу банку. Про які додатки розмова?Карту нац кешбеку приват заблокував через пів години після оформлення.можна ставити на кешбек у різних банківських додатках.
Ну не у всіх на цьому форумі є ВП.При відкритих ВП одна єдина карта і бажано одразу знімати готівку. А у декого взагалі готівка знімається через касу банку. Про які додатки розмова?Карту нац кешбеку приват заблокував через пів години після оформлення.
Приват -це взагалі... Окрема тема. На ПУМБ спробуйте.Карту нац кешбеку приват заблокував
Якщо в Кредит 7 найбільше тіло, в такому разі я вас вітаю, гарно вийде домовитись з ними в кінці кінців.Кредит 7 обзванивают всех? Или болееменее нормально? Сегодня он вышел у меня в просрочку, по нему самое большое тело из всех.
Если додатково физ работать, можно кони двинуть. Есть криптокликалки в тг, там дают крипту, но копейки, фриланс, но там новичкам платят мало, и конкуренция большая, онлайн игры всякие, играешь, добываешь там в играх этих материальные ценности и продаёшь, это долгие и мизерные заработки, но если душа лежит почему бы нет.
А так курьер, такси, подработка грузчиком или на стройку, но здоровье у нас одно, если все свободное время убивать его то ничего хорошего не выйдет, лучше уже пересмотреть свой бюджет и просто тратить меньше, я например купил табак и машинку, экономия на сигаретах, 17-20грн пачка выходит, в магазине 85. Уже экономия... не пью кофе, перед работой чашку и на работе чашки 3-4, сейчас не пью, тоже экономия...и так по мелочам...
Ох, реально співчуваю людям в такій ситуації(( мені повезло що всі мої рахунки зараз не в українських банках. Апдейт: один фоп рахунок є, туди мінімально кидаю кошти шоб податки платити.При відкритих ВП одна єдина карта і бажано одразу знімати готівку. А у декого взагалі готівка знімається через касу банку. Про які додатки розмова?Карту нац кешбеку приват заблокував через пів години після оформлення.
Не банально)) я тільки як пару місяців зацінила кешбек. Раніше не звертала увагу. За минулий місяць отримала 240 грн. кешбеку тільки за спортзал, найвигідніша категорія була. Мєлочь, а приємноТак, а ще банально але факт - підключати кешбеки і бонусні програми усюди, де тільки можна.
А чому бажано знімати готівку? Були випадки, що вони щось знімали з розблокованих 14200?бажано одразу знімати готівку
Наче не було випадків,я не зустрічала.А чому бажано знімати готівку? Були випадки, що вони щось знімали з розблокованих 14200?
А ще питання, може підкажете, таку картку, де розблоковано 14200, можна поповнювати будь-яким способом, це не обмежено (перекази від інших, пейпал, термінал і тд.)?
ДякуюНаче не було випадків,я не зустрічала.
У мене навіть не знімали 700 і 200,які більше ніж 14200. Переходили на наступний місяць.
Знімати готівку мабуть,це моя звичка з часів ВНН
А поповнювати можна будь як і на любу суму)
Спробуй пару раз завести кошти з криптогаманцівА поповнювати можна будь як і на любу суму)

Динозаври такого не вміютьСпробуй пару раз завести кошти з криптогаманців![]()
Добрий день, бачила що у вас Кредитпромінвест є. Підкажіть будь ласка, як себе поводили в плані оточення?Якщо в Кредит 7 найбільше тіло, в такому разі я вас вітаю, гарно вийде домовитись з ними в кінці кінців.
Тільки батьків обзванювали. Норм.
В мене 23 мфо, десь теж на 400 тис, я нічого не платив і ніхто в суд не подав, вже 5 років пройшло, все ок. Стратегія була лише викинути сім карту.Вітаю!
Хочу поділитися своєю історією.
Мені до 30 років.
Не одружений.
Не маю активів, на які може накласти арешт суд.
В січні в мене було $30 тис. і жодних боргів. Заробив на крипті.
З лютого по червень все злив.
Заліз в борги перед друзями та МФО.
Пройшов через всі 5 стадій прийняття: був і розпач, і гнів, і депресія, зараз лишається лише сухе сприйнття фактів, і, сподіваюсь, раціональні дії.
Станом на серпень 2024 у мене відкриті позики у 31 МФО. Сума по тілу - 357 тис. грн + 500 USDT BitCapital. Перші прострочки почалися тільки кілька тижнів тому.
Жодної комунікації з МФО, крім послати на**й БітКепітал, не було.
Маю стабільний заробіток трохи більше 100 тис. на місяць. Активно шукаю додатковий заробіток.
Починаючи з вересня зможу алокувати на покриття контор по +-40 тис. на місяць, і, потенційно, більше з кожного наступного місяця.
Планую писати апдейти на форум раз на один-два тижні.
Структура буде наступна:
7 Серпня 2024
- зміни в заборгованості
- пропозиції МФО
- моя комунікація з МФО
- мобільний терор
- комунікація з юристами
- план дій
- інше
зміни в заборгованості
- ніяких змін до вересня не планується
пропозиції МФО
- кредит 7 пропонував тіло + 20%, цілком нормально, заплатив би якби було чим
- нічого суттєвого від інших
моя комунікація з МФО
- повний ігнор. Блок викликів з невідомих номерів.
мобільний терор
- BitCapital дзвонили батькам (певно по місцю прописки знайшли контакти). Я їх завчасно попередив. Дзвонять тиждень поспіль кожен день 1-2 рази їм. Погрожують забрати квартиру і обдзвонити сусідів. Сьогодні їм передзвонив і послав їх нах*й. Батьки також адекватні, і таким самим чином з ними спілкуються.
- отримую приглушені дзвінки від різних номерів щохвилинно.
- інші контори поки що більш менш адекватно комунікують. Десь штук 5 також вийшли на батьків, які лаконічно відповідали що ніякого стосунку до моїх справ не мають.
- цікаво чи вони підуть далі і вийдуть на друзів. Е Гроші додаток є, з прострочкою, проте ніяких продзвонів контактів не було. Є гіпотеза що на iOS якщо ти не поділишся вручну списком контактів, вони його і не отримають.
- на роботі повідомив начальнику щодо своєї ситуації. Він готовий ігнорити.
- планую зробити розсилку на весь список контактів щодо того, що їм можуть телефонувати шахраї щодо мого боргу і щоб вони слали подібних на*уй і казали що не знають мене.
комунікація з юристами
- зв'язався з юристом для того щоб побудувати стратегію майбутніх дій. Попередньо проговорили наступні кроки, чіткого плану поки нема. Очікую повної консультації (700 грн).
- спілкувався з кількома конторами які готові від 10 тис. допомагати вирішувати питання. Звучить солодко. Там де солодко, там, як правило, обман. Цей варіант відкидаю.
план дій
- поки що все гнучко, немаю конкретної стратегії
- видалив акаунти у всіх соц мережах та у вайбері. Лишив лише телеграм та обмежив доступ до зв'язку зі мною
- попередив батьків та розказав правду
- попередив начальника на роботі та розказав правду
- повний ігнор МФО з мого боку
- попередньо думав проговорити з юристом варіант написання фізичних листів до кожної МФО з проханням реструктуризації. Після листів відповідати тільки на пропозиції щодо зменшення відсотків. Вести комунікацію виключно через окремо створену пошту. Погоджуватися тільки на розтермінування від 6 місяців та сумою відсотків не більше 20% від тіла. Ігнорувати будь-які інші повідомлення. Нема наївної надії що це спрацює, проте думаю що це буде гарним аргументом в майбутньому, в суді.
інше
- ментально наче норм почуваюсь
- по дурості не робив ніяких фін подушок, і тепер розгрібаю наслідки. Треба дотягнути до кінця місяця. На балансі стабільно до 1-4 тис грн, це нестерпно. До та після основної роботи таксую. Я люблю таксувати.
- активно намагаюсь взяти якісь додаткові проекти по профілю діяльності. Є два потенційних клієнти. Побачимо. Це сильно полегшило б життя.
Перелік кредитів
Від 20 тис. грн (8 штук)
- Е Гроші
- Аванс
- Кредит 7
- Манівео
- КредитПлюс
- Мілоан
- Топ1
- BitCapital
Між 10 та 20 тис. грн (8 штук)
- ШвидкоГроші
- Слон
- MyCredit
- ClickCredit
- Money4You
- Treba
- Limon
- FinSfera
До 10 тис. грн (15 штук)
- все інше.
Тільки батькам дзвонять, і то не часто.Добрий день, бачила що у вас Кредитпромінвест є. Підкажіть будь ласка, як себе поводили в плані оточення?
Норм стратегія, всі ми з часом до неї приходимо. Я купив Е Сім з новим номером, і основний включаю тільки коли потрібно зайти в кабінет. Без основної сімки в рази психологічно комфортніше.В мене 23 мфо, десь теж на 400 тис, я нічого не платив і ніхто в суд не подав, вже 5 років пройшло, все ок. Стратегія була лише викинути сім карту.
Так куди розраховуватись, якщо пройшло 5 років там якісь контори непонятні а ці вяких брав їм воно не потрібно і я вже не памяятаю їх всіх. Краще на зсу відайте грошіТільки батькам дзвонять, і то не часто.
Не задовбують.
Норм стратегія, всі ми з часом до неї приходимо. Я купив Е Сім з новим номером, і основний включаю тільки коли потрібно зайти в кабінет. Без основної сімки в рази психологічно комфортніше.
Щоправда, я хочу розрахуватись все ж таки в кінці кінців.
та нікуди, хочуть хай подають до суду, а там вже все вирішитьсяТак куди розраховуватись, якщо пройшло 5 років там якісь контори непонятні а ці вяких брав їм воно не потрібно і я вже не памяятаю їх всіх. Краще на зсу відайте гроші