Jean-Paul Sartre
Форумчанин
- Дописи
- 320
- Реакції
- 527
- Бали
- 473
Jean-Paul Sartre не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так, через ФОП.Доходи офіційні?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, через ФОП.Доходи офіційні?
Красиво, у меня была похожая сумма долгов и тоже большое количество контор.Вітаю!
Хочу поділитися своєю історією.
Мені до 30 років.
Не одружений.
Не маю активів, на які може накласти арешт суд.
В січні в мене було $30 тис. і жодних боргів. Заробив на крипті.
З лютого по червень все злив.
Заліз в борги перед друзями та МФО.
Пройшов через всі 5 стадій прийняття: був і розпач, і гнів, і депресія, зараз лишається лише сухе сприйнття фактів, і, сподіваюсь, раціональні дії.
Станом на серпень 2024 у мене відкриті позики у 31 МФО. Сума по тілу - 357 тис. грн + 500 USDT BitCapital. Перші прострочки почалися тільки кілька тижнів тому.
Жодної комунікації з МФО, крім послати на**й БітКепітал, не було.
Маю стабільний заробіток трохи більше 100 тис. на місяць. Активно шукаю додатковий заробіток.
Починаючи з вересня зможу алокувати на покриття контор по +-40 тис. на місяць, і, потенційно, більше з кожного наступного місяця.
Планую писати апдейти на форум раз на один-два тижні.
Структура буде наступна:
7 Серпня 2024
- зміни в заборгованості
- пропозиції МФО
- моя комунікація з МФО
- мобільний терор
- комунікація з юристами
- план дій
- інше
зміни в заборгованості
- ніяких змін до вересня не планується
пропозиції МФО
- кредит 7 пропонував тіло + 20%, цілком нормально, заплатив би якби було чим
- нічого суттєвого від інших
моя комунікація з МФО
- повний ігнор. Блок викликів з невідомих номерів.
мобільний терор
- BitCapital дзвонили батькам (певно по місцю прописки знайшли контакти). Я їх завчасно попередив. Дзвонять тиждень поспіль кожен день 1-2 рази їм. Погрожують забрати квартиру і обдзвонити сусідів. Сьогодні їм передзвонив і послав їх нах*й. Батьки також адекватні, і таким самим чином з ними спілкуються.
- отримую приглушені дзвінки від різних номерів щохвилинно.
- інші контори поки що більш менш адекватно комунікують. Десь штук 5 також вийшли на батьків, які лаконічно відповідали що ніякого стосунку до моїх справ не мають.
- цікаво чи вони підуть далі і вийдуть на друзів. Е Гроші додаток є, з прострочкою, проте ніяких продзвонів контактів не було. Є гіпотеза що на iOS якщо ти не поділишся вручну списком контактів, вони його і не отримають.
- на роботі повідомив начальнику щодо своєї ситуації. Він готовий ігнорити.
- планую зробити розсилку на весь список контактів щодо того, що їм можуть телефонувати шахраї щодо мого боргу і щоб вони слали подібних на*уй і казали що не знають мене.
комунікація з юристами
- зв'язався з юристом для того щоб побудувати стратегію майбутніх дій. Попередньо проговорили наступні кроки, чіткого плану поки нема. Очікую повної консультації (700 грн).
- спілкувався з кількома конторами які готові від 10 тис. допомагати вирішувати питання. Звучить солодко. Там де солодко, там, як правило, обман. Цей варіант відкидаю.
план дій
- поки що все гнучко, немаю конкретної стратегії
- видалив акаунти у всіх соц мережах та у вайбері. Лишив лише телеграм та обмежив доступ до зв'язку зі мною
- попередив батьків та розказав правду
- попередив начальника на роботі та розказав правду
- повний ігнор МФО з мого боку
- попередньо думав проговорити з юристом варіант написання фізичних листів до кожної МФО з проханням реструктуризації. Після листів відповідати тільки на пропозиції щодо зменшення відсотків. Вести комунікацію виключно через окремо створену пошту. Погоджуватися тільки на розтермінування від 6 місяців та сумою відсотків не більше 20% від тіла. Ігнорувати будь-які інші повідомлення. Нема наївної надії що це спрацює, проте думаю що це буде гарним аргументом в майбутньому, в суді.
інше
- ментально наче норм почуваюсь
- по дурості не робив ніяких фін подушок, і тепер розгрібаю наслідки. Треба дотягнути до кінця місяця. На балансі стабільно до 1-4 тис грн, це нестерпно. До та після основної роботи таксую. Я люблю таксувати.
- активно намагаюсь взяти якісь додаткові проекти по профілю діяльності. Є два потенційних клієнти. Побачимо. Це сильно полегшило б життя.
Перелік кредитів
Від 20 тис. грн (8 штук)
- Е Гроші
- Аванс
- Кредит 7
- Манівео
- КредитПлюс
- Мілоан
- Топ1
- BitCapital
Між 10 та 20 тис. грн (8 штук)
- ШвидкоГроші
- Слон
- MyCredit
- ClickCredit
- Money4You
- Treba
- Limon
- FinSfera
До 10 тис. грн (15 штук)
- все інше.
Красиво, у меня была похожая сумма долгов и тоже большое количество контор.
Кстати, заработок норм. Жаль только, что распорядились не очень своими возможностями. Мне это напоминает меня и моего друга. У меня всю жизнь были выше доходы, чем у него, но при этом у него есть подушка безопасности + больше ценного имущества и так далее. Я раньше об этом особо не думал, а сейчас прямо за живое берет))
Я уже почти два года без долгов, но подушки никакой так и не сделал. Все заработки трачу в ноль. Вроде, и понимаю, что это тупо, но все никак не могу это в себе поменять.
Мне сложно ответить на вопрос касательно того, где можно почитать мою историю, ибо я создавал много тем, а не писал все в одной. Я ради интереса посмотрел. Первое моё появление на форуме было в 2021 году, и тогда я был должен 220 тысяч гривен, и МФО было всего 6 штук. А когда я уже выходил из долговой ямы, поставив такую цель, то долг был в районе 400 тысяч гривен, и было куча МФО и банков.І як вам вдалося вилізти з цього всього?
Десь можна почитати вашу історію?
Оххх, як же я це розумію. Теж є такий самий друг.
Нічого, все ще попереду, головне вибудувати звичку відкладати.
І як вам вдалося вилізти з цього всього?
Десь можна почитати вашу історію?
Оххх, як же я це розумію. Теж є такий самий друг.
Нічого, все ще попереду, головне вибудувати звичку відкладати.
Дуже крута історія! Респект!Мне сложно ответить на вопрос касательно того, где можно почитать мою историю, ибо я создавал много тем, а не писал все в одной. Я ради интереса посмотрел. Первое моё появление на форуме было в 2021 году, и тогда я был должен 220 тысяч гривен, и МФО было всего 6 штук. А когда я уже выходил из долговой ямы, поставив такую цель, то долг был в районе 400 тысяч гривен, и было куча МФО и банков.
Ну вот нашёл что-то, может, даст какую-то мотивацию:
Победил все МФО! - Победили все МФО
Без кредитів - Закрыл все банки. И вообще все долги! Теперь пора зарабатывать - Закрыл все банки.
Видно, что я был в заднице, но уже давненько выбрался. Уже привык, что нет долгов и т.д. Для меня это уже что-то мега чуждое.
![]()
Щоденник - Как я влез в долги. История оленя.
У меня был довольно долгий период в жизни, когда я зарабатывал от 1,000$ в месяц. Я дошел до того момента, когда моя жизнь была полна комфорта: я ездил в комфортном авто, пользовался дорогими гаджетами, носил хорошую одежду, отлично питался и так далее. Как бы мне не хотелось это признавать, но...anticollector.ua
Блін, де ця кнопка) Шось шукала і не знайшла(((Кредит касі напишіть через фіолетову кнопку про зупинення відсотків.
На сайті в них,не входить тільки на свій аккаунт.Блін, де ця кнопка) Шось шукала і не знайшла(((
Зайдiть на cайт,не вкабiнет,там самому низу вона е.Блін, де ця кнопка) Шось шукала і не знайшла(((
Знайшла, дякую, але вони ще мають зателефонувати? А в мене ж блок(((Зайдiть на cайт,не вкабiнет,там самому низу вона е.
Знайшла, дякую, але вони ще мають зателефонувати? А в мене ж блок(((На сайті в них,не входить тільки на свій аккаунт.
Можете їм на почту написати,або і телеграммЗнайшла, дякую, але вони ще мають зателефонувати? А в мене ж блок(((
Знайшла, дякую, але вони ще мають зателефонувати? А в мене ж блок(((
ХарьковДуже крута історія! Респект!
Дякую що поділився!
Ти сам звідки?
Так і зробила, дякую. Відповіли що відпишуть на поштуМожете їм на почту написати,або і телеграмм
Через місяць-два підуть на тіло. А то і півтіла.Кредит 7 на 2 тиждень прострочки пропонував тіло + 30%. Чи будуть кращі пропозиції? Скількі днів можна з ними тягнути щоб не продали/подали до суду?
Фін сфера турбувала ваше оточення? Маю а них теж позику, 3 місяць роблю пролонгацію хочу в наступному вийти в прострочкуФінСфера пропонує за тіло + 40%. Самі написали. 34 день прострочки. Чи будуть кращі пропозиції? Скількі днів можна з ними тягнути щоб не продали/подали до суду?
Кредит 7 на 2 тиждень прострочки пропонував тіло + 30%. Чи будуть кращі пропозиції? Скількі днів можна з ними тягнути щоб не продали/подали до суду?
Не підкажу. У мене 30+ активних позик. Я попередив оточення щодо дзвінків, тому не моніторю це питання.Фін сфера турбувала ваше оточення? Маю а них теж позику, 3 місяць роблю пролонгацію хочу в наступному вийти в прострочку
Ви просто молодец,через скільки часу Вы це зробили ?Бажаю вам сил і терпіння.
З березня місяця закриваю це все.
Було сумарно 33 МФО і кредитна карта монобанку
Зараз 1 мфо і дозакрити ще кредитну карту маю
Чекаю на початок вересня щоб отримати зарплату і закрити це все фінально
Було дуже важко, але безвихідних ситуацій не буває. Пройшла і 3 роботи в паралель, щоб це все закрити
Обійшлося тим, що телефонували тільки сімʼї за місцем прописки - друзів, знайомих і тд не рухали, хоча і рідних не тероризували 1-2 дзвінка від поодиноких мфо
70% закрила за тіло, тіло + незначний відсоток
Переплатила тільки бізнес позиці і кредит касі, ну і біт кепіталу(закривала їх до прострочки від гріха подальше)
З березняВи просто молодец,через скільки часу Вы це зробили ?