Щоденник 3 рази і лише перша боротьба

• Автор теми Автор теми ВжеТретійРаз
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K

ВжеТретійРаз

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
4
Бали
848
ВжеТретійРаз не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім недільного ранку! Довго наважувався щось написати, проте не було часу, але бажання допомогти комусь заставило це зробити у вихідний день!
Моя історія з МФО(далі шараги) розпочалась у 2020році…..

коротко це був борг в 90 тис. який успішно був погашений за рахунок власних заощаджень… без подробиць тому що про існування форума тоді у мене не було ніякого поняття….

2021 рік….. 15 шараг….. існуванння форуму знову невідоме мені……. Закриття з допомогою всіх друзів та родин за рахунок всіх тіл та відсотків нарахованих цими шарагами….. обіцянка собі і всім що це більше не повториться……

2022 рік….. Почалась війна….. друзі яким я на той час ще не віддав усю суму боргу звертаються з проханням переводити всі кошти на рахунок ЗСУ…..все це було успішно зроблено більше 120тис на донати нашим захисникам…..

Грошей на власні потреби немає зовсім від слова зовсім….. і я знову попадаю в цей котел під назвою Шарага…. І до червня 2023 року у мене назбируються 29 кантор( неохочу всіх перечислювати, на мою думку, це майже всі які зараз працюють)

На сьогоднішній день залишилось 5….. просрочка по всіх пішла з 5 червня

Залишись КредитКаса, КредитПлюс, КачайГроші, Майкредіт,Аванс(проданий ЄАПБ)

Всі решта протягом 2 місячного терору з мого боку а не їхнього успішно погашені у розмірі деякі лише тіла, деякі тіла + 10%

Головне у цій справі признатись близькому оточенню…. В більшості випадків саме вони давили на звонілок і ставили свої умови

Кому цікаво подробиці по певним компаніям запитуйте допоможу чим зможу

коротко це був борг в 90 тис. який успішно був погашений за рахунок власних заощаджень
почему влез в займы, если были сбережения?
2021 рік….. 15 шараг….. існуванння форуму знову невідоме мені……. Закриття з допомогою всіх друзів та родин за рахунок всіх тіл та відсотків нарахованих цими шарагами….. обіцянка собі і всім що це більше не повториться……
просрочки - лучшее средство от повторных займов
2022 рік….. Почалась війна….. друзі яким я на той час ще не віддав усю суму боргу звертаються з проханням переводити всі кошти на рахунок ЗСУ…..все це було успішно зроблено більше 120тис на донати нашим захисникам…..

Грошей на власні потреби немає зовсім від слова зовсім….. і я знову попадаю в цей котел під назвою Шарага…. І до червня 2023 року у мене назбируються 29 кантор( неохочу всіх перечислювати, на мою думку, це майже всі які зараз працюють)

а как ты за 2 месяца погасил 24 шараги?

Не зовсім зрозуміла ситуація в 2022 році. Друзі вам сказали віддавати їм кошти на перерахунок ЗСУ, і ви перерахували 120000 грн. То чому, якщо мали ці кошти, не розрахувалися з друзями ще раніше?

Вліз тому що вкрай були потрібні кошти на власні хотєлки….. почав займатись карповою риболовлею(це якщо чесно тепер дуже смішно тому що на риболовлі буваю минулого року 2 рази цього лише один) а вона є вкрай дорогою!!!

Нехотів брати кошти з сімейного бюджету аби не виникало зайвих питань…. Я заробляю доволі немалі кошти як на середньостатистичного учасника даного форуму проте зміг залізти з головою в це дно……

Найменше тіло яке у мене було з 30 шараг це 7 тис…. Середнє якщо порахувати це 15…. Оскільки лише тіла 316 тис
Від 5 червня 20 контор я закрив за тіло( якісь лише за тіло якимось як хтось писав ще припало на Мівіну
Але не більше 10 %
Не зовсім зрозуміла ситуація в 2022 році. Друзі вам сказали віддавати їм кошти на перерахунок ЗСУ, і ви перерахували 120000 грн. То чому, якщо мали ці кошти, не розрахувалися з друзями ще раніше?
Тому що одразу цих коштів не було…. Протягом року замість того щоб віддавати їм особисто вони просили донатити(звичайно зі всіма квитанціями і звітами) за один рік я ці кошти їм повернув проте на допомогу нашій країні … вони робили би це самостійно та і далі продовжують робити…. А так робив я
якщо хто не вірить можу сюди опублікувати скріни усіх гарантійних листів…. Проте не дуже б хотілось оскільки багато представників компаній йшло на поступки з приміткою що це буде все конфіденційнао
Вони йшли мені на зустріч я також тепер не хочу їх підставляти….. кому цікаво по якійсь компанііі окрім тих що залишились можу розказати детальніше з усіма фактами і доказами …… заскрінено геть усе
Ну в нас недавно взагалі епічний закриватєль був... в суботу в голову стрелило, в понеділок все було закрито.
Люблю такі історії :кофе:
Цей закриватєль закрив хоча б одну з тих шараг які у мене залишились?
Вліз тому що вкрай були потрібні кошти на власні хотєлки….. почав займатись карповою риболовлею(це якщо чесно тепер дуже смішно тому що на риболовлі буваю минулого року 2 рази цього лише один) а вона є вкрай дорогою!!!

Нехотів брати кошти з сімейного бюджету аби не виникало зайвих питань…. Я заробляю доволі немалі кошти як на середньостатистичного учасника даного форуму проте зміг залізти з головою в це дно……

Найменше тіло яке у мене було з 30 шараг це 7 тис…. Середнє якщо порахувати це 15…. Оскільки лише тіла 316 тис
Від 5 червня 20 контор я закрив за тіло( якісь лише за тіло якимось як хтось писав ще припало на Мівіну
Але не більше 10 %

Тому що одразу цих коштів не було…. Протягом року замість того щоб віддавати їм особисто вони просили донатити(звичайно зі всіма квитанціями і звітами) за один рік я ці кошти їм повернув проте на допомогу нашій країні … вони робили би це самостійно та і далі продовжують робити…. А так робив я
якщо хто не вірить можу сюди опублікувати скріни усіх гарантійних листів…. Проте не дуже б хотілось оскільки багато представників компаній йшло на поступки з приміткою що це буде все конфіденційнао
Вони йшли мені на зустріч я також тепер не хочу їх підставляти….. кому цікаво по якійсь компанііі окрім тих що залишились можу розказати детальніше з усіма фактами і доказами …… заскрінено геть усе

І якщо можна посилання на цю історію бо мені вона не потраплялась

Останнє редагування:

Але не більше 10 %

Читайте.. Тільки Тс вже на форумі немає..

[POSTS=1000]Думаєш це має значення?))
Як у нас багато останнім часом закриватєлєй з некуйовими такими доходами... аж дивно яким чином, маючи дохід в казкові 80штук лізти в мфо)) Ну то таке... більш філософськи[/POSTS]

[POSTS=3000]Да ,якось дивно- чудно ,з такими доходами і на рибалку лізти в мфо ))) там окрім доходу повинна бути заначка на такий випадок ,бо то не рибалка ?[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=3000]В топку ,не вірю ![/POSTS]

вкрай були потрібні кошти на власні хотєлки….. почав займатись карповою риболовлею(це якщо чесно тепер дуже смішно тому що на риболовлі буваю минулого року 2 рази цього лише один) а вона є вкрай дорогою!!!
а в чем ее суть и почему так дорого что для этого аж лезть в кредиты нужно?
Нехотів брати кошти з сімейного бюджету аби не виникало зайвих питань….
ну а погашал потом с каких средств? лишних вопросов не возникало?
Я заробляю доволі немалі кошти як на середньостатистичного учасника даного форуму
я пропустил анкетирование доходов форумчан?
исходя из размеров тел, это были далеко не первые займы. т.е. ассортимент снастей на карпа каждый раз пополнялся?

а что эти конторы не идут на тело или тело+% ? может только еапб, которые клянчат 2 тела
якщо хто не вірить можу сюди опублікувати скріни усіх гарантійних листів…. …… заскрінено геть усе
можно фото с рыбалки на карпа? чтобы мы хотя бы понимали ради чего было взято займов на 300к

а в чем ее суть и почему так дорого что для этого аж лезть в кредиты нужно?

ну а погашал потом с каких средств? лишних вопросов не возникало?

я пропустил анкетирование доходов форумчан?

исходя из размеров тел, это были далеко не первые займы. т.е. ассортимент снастей на карпа каждый раз пополнялся?

а что эти конторы не идут на тело или тело+% ? может только еапб, которые клянчат 2 тела

можно фото с рыбалки на карпа? чтобы мы хотя бы понимали ради чего было взято займов на 300к
[POSTS=500]Це лише рибалка )))[/POSTS]

1. Грошей не було і тут бац за 2 місяці 300 тисяч знайшлися, скарб викопали? чи дідусь з Ямайки спадок залишив?
2. На таких ранніх стадіях і вмовити 24 компанії на тіло, це прям якийсь рекорд ви може мобілізований і на фронті? чи хто у вас там був, можна список?
3. Щось рано вони продали

1. Грошей не було і тут бац за 2 місяці 300 тисяч знайшлися, скарб викопали? чи дідусь з Ямайки спадок залишив?
2. На таких ранніх стадіях і вмовити 24 компанії на тіло, це прям якийсь рекорд ви може мобілізований і на фронті? чи хто у вас там був, можна список?
3. Щось рано вони продали
[POSTS=300]Ага ,да .Мені б такий доход ,на завтра закрив би всих ,а наступного місяця почав шикувати )))))))[/POSTS]

[POSTS=1000] Коли буде ВжеДвадцятьТретій і
1693147611489.webp
[/POSTS]

Але не більше 10 %

В вас дружина розпоряджається сімейним бюджетом?Чи як? :rolleyes: От я одного не можу зрозуміти,не можна було просто взяти гроші на рибалку..
І друге,які ж це ви снасті купляли?Золоті...?

[POSTS=3000]Всьо ,рибака з'їв карась ! Така риба як карась на куя вона здалася ,людям коли потрібна дійсно допомога то вони такою хернею не страдають ,сужу по собі !)))[/POSTS]

Почитав, от і в мене питання. Маючи донати в 120к, знову залазити в 29 контор, які, наскільки я зрозумів, без будь-яких труднощів були закриті...
Питання: нахіба туди лізти? Судячи з усього Ви маєте непоганий дохід. Як і прірву, куди спускаєте гроші? Лудите?
Я звичайно розумію, не кажи гоп, але коли я неспішно розрахуюсь з усіма (крім довбаної верони, бо те, що вони творили мені на голову не налазить) я закрию тему кредитів, розстрочок, карт і тим паче мфо назавжди.
Я, мені так здається, навчився жити по срєдствах. навіть щось намагаюсь потроху відкладати... В цю кабалу 100% більше не хочу... А ви тричі....

Назад
Угорі