Вітаю, спільното)
До цього лише читала форум, але вирішила, що вже пора і собі ступити на цій шлях

Наразі по убкі борг 86к у 20 МФО та ще й біт з тілом 500 та крипси з тілом 250.
Довга історія з МФО, були і прострочені зі дзвінками родині, і закриття їх після терору
До лютого було приблизно 15 МФО, з початку повномасштабного деякі надсилали пропозиції їз закриттям. Закрила частину.
Готівочка та містермані припинили нарахування та наче продали кредит. Але й досі ніхто не дзвонить
Авіра не нараховує, але дзвонить. Тому кожні 2 тижні потроху зменшує борг.
Потім втрата работи через пологи, переїзд через обстріли сильно вдарили по кишені.
Боялась знову казати батькам та чоловіку, намагалась не давати виду, що є проблеми. Через це влізла в інші кредити, щоб гасити попередні, та ще й щось купувати собі та дитині.
З найбільших, то егроші з тілом 17+комісія за видачу та відсоток (заплатила перший платіж вже 13) зараз висить 22 до закриття, завтра 2й платіж в 7к, яких звісно вже не маю
Потім шг з тілом 13, наразі 16 борг
Інші невеликі від 500 до 5к
12.12 спливає час біткепітал. До повернення 750 буде
Сьогодні перший день прострочення в кріпсі. Вже дзвонили декілька разів, вимагали до 18°° повернути. Назвали за ім'ям матір та брата.
Дуже страшно і плакати хочеться, і руки опускаються
Почитала тут, що з кимось і чоловік розлучається. Дуже хвилююсь з цього приводу. Ми не розписані, але такий тваринний страх, що він мене покине і забере дитину. Адже в нього є робота, а я в боргах. В мене тільки виплата ВПО та підробіток онлайн, а там лише 4к отримую. Дитині тільки 2р, місто маленьке, садки не приймають.
Батьки певно теж будуть шоковані, бо кілька років тому проходили це і вони Моні допомогли закрити частину кредитів. А зараз батько не працює через проблеми із здоров'ям. Для них буде великий удар, що я знову в це влізла.
Почитала інші щоденники та коментарі. Вже розумію, що все можна пережити і як діяти з мфо.
Але все одно пишу і плачу

І розумію, що в цьому винна лише я сама. І прийняла рішення, що час з цим зав'язувати. Набратися терпіння та відкладати гроші.
Буду хоч тут свої емоції писати, бо сказати навіть не знаю кому..