Щоденник 27 МФО, 3 роки потому

• Автор теми Автор теми Тане4ка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 747

Тане4ка

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
21
Бали
3560
Тане4ка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю Вас, дорогенькі!
Три роки на форумі - читаю, вивчаю - нарешті, спромоглась написати свою сторі.
Для когось буде банально, для мене НІ.
В мене була ідеальна кредитна історія. Дружила з розстрочками, платила вчасно і все було чудово, доки мій "друг" не вирішив скористатися моєю , як сказано вище, ідеальною КІ.
Отже, детально: прийшов до моєї зміни напарник, задружили сильно, практично сім'ями. Дружили майже два роки. Як то кажуть - вогонь, вода та мідні труби; рік за три. Згодом попросив зайняти йому гроші - відмовила. На той момент невзмозі була. Але, він знав про мою ідеальну КІ, та продовжував вмовляти. В тому числі взяти кредит. Мій чоловік, категорично, відмовив. Але ж мені так сильно хотілось допомогти, що не слухала нікого. Я ж "вумна як вутка", хто там може мене розвести. Ви про що? )))
Коротше, здалась, ще й чоловіку не сказала🫣
Взяли в Манівео.
Повернули.
Потім ще раз, і ще, і ще.....
Лояльність, умови і т.ін. зростають. Тіпа, беру більше - повертаю менше. З другом домовленість: бере 10, повертає 12, плюс мої бонуси - начебто навіть заробляю.
До часу Х
Якось дзвонить: "Потрібно їхати в Англію - допоможи. Необхідно 20 000. Буквально через місяць поверну"
Звісно, взяла в Манівео.
Допомогла. Поїхав......
Разом з моїми грошима, а згодом боргами...
Сценарій стандартний.
Результат: 27 МФО, 130К боргів, 3 ВП (наразі закриті), та 2 суди (в процесі, наступний в листопаді), нервовий зрив, пухлина (на базі нервового зриву - прооперована), та мінус 20 кг ваги ( хоч якийсь плюс🤣)
ВІЙНА..
Відтепер "друг" не в мережі, не відповідає. Навіть дітям писала - скрізь блок. Скористався війною, та вивіз усіх.
Нерви, псіхи, сльози, голодування бо нічого не лізло в горло. Чоловіку сказала, коли вже перші ВНН прийшли на роботу. Боялась страшне, думала, що розлучиться. Але, респект йому - покричав та підтримав.
На даний момент заспокоїлась. Є речі важливіші - родина, діти😘
А ще, коли чоловіка в ЗСУ забрали, взагалі, попустило повністю.
Отже, дорогенькі, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! Проблеми можна вирішити, які б вони не були.
Дякую форуму та найщасливішим користувачам - "сніжинкам"
Ця ситуація надала мені прозріння. Відсіяла "друзів", та показала близьких.
На найкраще!
Миру всім!!!!!
ПІ.СІ. А я воюю надалі, буду тримати Вас в курсі😉😉😉

Згодна з Вами, друзі. З цієї ситуації намагаюсь винести тільки позитивне. Відтепер, я більш фінансово грамотна😅
Чудовий урок, але дороговато)))

Згодна з Вами, друзі. З цієї ситуації намагаюсь винести тільки позитивне. Відтепер, я більш фінансово грамотна😅
Чудовий урок, але дороговато)))
Досвід бере дорого,але доступно пояснює...

Такі різні історії тут можна начитатися) Хитрий тухес - ваш "дружок").
мфо кинути - це благородно навіть)), а от людину - підло.
Добре що ви поставили на 1 місце себе і рідних. А борги закриєте коли зможете. Якщо ви дружина військового, то можна вимагати списання %.
Ну а влізли ми в це все всі по тупості і фінансовій неграмотності. Головне винести з цього уроки і не картати себе.

Такі різні історії тут можна начитатися) Хитрий тухес - ваш "дружок").
мфо кинути - це благородно навіть)), а от людину - підло.
Добре що ви поставили на 1 місце себе і рідних. А борги закриєте коли зможете. Якщо ви дружина військового, то можна вимагати списання %.
Ну а влізли ми в це все всі по тупості і фінансовій неграмотності. Головне винести з цього уроки і не картати себе.
Дякую за підтримку 😉

Сьогодні прийшла постанова про розшук майна. Поки що, тільки машинку знайшли)
Але, все одно, це вже починає напрягати. Якійсь противний виконавець. На роботу постанова про відрахування вже прийшла. Що їм не хватає🤦
Машина у потребах ЗСУ. Сумно буде, якщо у хлопців її заберуть😔
Сподіваюсь тільки на те, що поліції, наразі, немає коли займатись розшуком авто...
Що скажете?

Назад
Угорі