Тане4ка
Форумчанин
- Дописи
- 21
- Реакції
- 21
- Бали
- 3560
Тане4ка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю Вас, дорогенькі!
Три роки на форумі - читаю, вивчаю - нарешті, спромоглась написати свою сторі.
Для когось буде банально, для мене НІ.
В мене була ідеальна кредитна історія. Дружила з розстрочками, платила вчасно і все було чудово, доки мій "друг" не вирішив скористатися моєю , як сказано вище, ідеальною КІ.
Отже, детально: прийшов до моєї зміни напарник, задружили сильно, практично сім'ями. Дружили майже два роки. Як то кажуть - вогонь, вода та мідні труби; рік за три. Згодом попросив зайняти йому гроші - відмовила. На той момент невзмозі була. Але, він знав про мою ідеальну КІ, та продовжував вмовляти. В тому числі взяти кредит. Мій чоловік, категорично, відмовив. Але ж мені так сильно хотілось допомогти, що не слухала нікого. Я ж "вумна як вутка", хто там може мене розвести. Ви про що? )))
Коротше, здалась, ще й чоловіку не сказала
Взяли в Манівео.
Повернули.
Потім ще раз, і ще, і ще.....
Лояльність, умови і т.ін. зростають. Тіпа, беру більше - повертаю менше. З другом домовленість: бере 10, повертає 12, плюс мої бонуси - начебто навіть заробляю.
До часу Х
Якось дзвонить: "Потрібно їхати в Англію - допоможи. Необхідно 20 000. Буквально через місяць поверну"
Звісно, взяла в Манівео.
Допомогла. Поїхав......
Разом з моїми грошима, а згодом боргами...
Сценарій стандартний.
Результат: 27 МФО, 130К боргів, 3 ВП (наразі закриті), та 2 суди (в процесі, наступний в листопаді), нервовий зрив, пухлина (на базі нервового зриву - прооперована), та мінус 20 кг ваги ( хоч якийсь плюс
)
ВІЙНА..
Відтепер "друг" не в мережі, не відповідає. Навіть дітям писала - скрізь блок. Скористався війною, та вивіз усіх.
Нерви, псіхи, сльози, голодування бо нічого не лізло в горло. Чоловіку сказала, коли вже перші ВНН прийшли на роботу. Боялась страшне, думала, що розлучиться. Але, респект йому - покричав та підтримав.
На даний момент заспокоїлась. Є речі важливіші - родина, діти
А ще, коли чоловіка в ЗСУ забрали, взагалі, попустило повністю.
Отже, дорогенькі, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! Проблеми можна вирішити, які б вони не були.
Дякую форуму та найщасливішим користувачам - "сніжинкам"
Ця ситуація надала мені прозріння. Відсіяла "друзів", та показала близьких.
На найкраще!
Миру всім!!!!!
ПІ.СІ. А я воюю надалі, буду тримати Вас в курсі

Три роки на форумі - читаю, вивчаю - нарешті, спромоглась написати свою сторі.
Для когось буде банально, для мене НІ.
В мене була ідеальна кредитна історія. Дружила з розстрочками, платила вчасно і все було чудово, доки мій "друг" не вирішив скористатися моєю , як сказано вище, ідеальною КІ.
Отже, детально: прийшов до моєї зміни напарник, задружили сильно, практично сім'ями. Дружили майже два роки. Як то кажуть - вогонь, вода та мідні труби; рік за три. Згодом попросив зайняти йому гроші - відмовила. На той момент невзмозі була. Але, він знав про мою ідеальну КІ, та продовжував вмовляти. В тому числі взяти кредит. Мій чоловік, категорично, відмовив. Але ж мені так сильно хотілось допомогти, що не слухала нікого. Я ж "вумна як вутка", хто там може мене розвести. Ви про що? )))
Коротше, здалась, ще й чоловіку не сказала
Взяли в Манівео.
Повернули.
Потім ще раз, і ще, і ще.....
Лояльність, умови і т.ін. зростають. Тіпа, беру більше - повертаю менше. З другом домовленість: бере 10, повертає 12, плюс мої бонуси - начебто навіть заробляю.
До часу Х
Якось дзвонить: "Потрібно їхати в Англію - допоможи. Необхідно 20 000. Буквально через місяць поверну"
Звісно, взяла в Манівео.
Допомогла. Поїхав......
Разом з моїми грошима, а згодом боргами...
Сценарій стандартний.
Результат: 27 МФО, 130К боргів, 3 ВП (наразі закриті), та 2 суди (в процесі, наступний в листопаді), нервовий зрив, пухлина (на базі нервового зриву - прооперована), та мінус 20 кг ваги ( хоч якийсь плюс
ВІЙНА..
Відтепер "друг" не в мережі, не відповідає. Навіть дітям писала - скрізь блок. Скористався війною, та вивіз усіх.
Нерви, псіхи, сльози, голодування бо нічого не лізло в горло. Чоловіку сказала, коли вже перші ВНН прийшли на роботу. Боялась страшне, думала, що розлучиться. Але, респект йому - покричав та підтримав.
На даний момент заспокоїлась. Є речі важливіші - родина, діти
А ще, коли чоловіка в ЗСУ забрали, взагалі, попустило повністю.
Отже, дорогенькі, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! Проблеми можна вирішити, які б вони не були.
Дякую форуму та найщасливішим користувачам - "сніжинкам"
Ця ситуація надала мені прозріння. Відсіяла "друзів", та показала близьких.
На найкраще!
Миру всім!!!!!
ПІ.СІ. А я воюю надалі, буду тримати Вас в курсі