20 МФО. Пошла просрочка

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 813
  • Перегляди Перегляди 69K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Скажите, и будь что будет, ведь лучше узнать от вас, чем от других
Так ви праві. Мій чоловік тоже не знав, дізнався коли до нього позвонила. І в нього одне питання було чому я не сказала, чому коли бачила що ппц... не призналась чому так дотрималась.

в мене кредитка від привата,на днях заблокувала тому,що манівео і топ кредіт почали фігачить гроші,а тепер боюсь коли зроблю нову то почнуть і звідти тирить

ось і наші плани накриються мєдним тазом,і він також кредитів не любить,в мене ніколи серце не боліло а зараз кожного дня коле,мене вже з'їдає з середини
Зробіть нову карту і змініть номер рахунку. Нічого не зніматимуть

Я сьогодні дізналася звідки ще беруть номери. 100% інформація

Зробіть нову карту і змініть номер рахунку. Нічого не зніматимуть

Я сьогодні дізналася звідки ще беруть номери. 100% інформація
можна по секрету де їх беруть ці паршиві РИЛА?

Вы поделитесь информацией?
Звичайно! За майже 2 місяці вони ніяк не могли знайти номер мами(хоча пенсійна картка прив'язана на її номер) ,а сьогодні алі оп і дзвінок мамі. В обід я пішла в поліклініку щоб відкрити лікарняний, договір з терапевтом заключила також сьогодні. Там потрібно вказати номер близького родичка. Я вказала маму. От вам і результат

Буквально через 2-3 години після введених даних в базу подзвонили

Це не може бути співпадіння

Я їй говорила, що не бери телефон з незнайомих номерів. А якщо і взяла то скажи що не знаєш такої. Вона сказала, що знає. Тепер будуть наярювать

Знаете, я тоже скрывала от мужа, до посоеднено, и как сильно это поедало меня изнутри, но сказала, и полегчало. Думала бросит, поскольку он не любит кредиты, у него ни кредита ни кредитки нет, а тут я с 2 кредитами, 2 кредитками, и более 20 МФО. Но он меня поддерживает, да, иногда упрекаетя и я его понимаю, что куча планов пошли коту под хвост. Но лучше скажите, лучше когда он это узнает от вас, а не от коллекторов. Они найдут, через соцсети или как то по другому но найдут
сьогодні все розповіла,вилила цілу річку сліз,і він навіть не кричав,а просто сказав що якби я сказала раніше то такого б боргу не було б.Тепер питання вирішуємо максимально бистро.Тільки якщо буду платить то тільки через касу банку так буде надійніше.А хто буде сильно дєрскій то хрєн шо вони в мене побачать,тепер я буду говорить з ними на їх мові,в мене тепер є підтримка.Я дуже дякую що є такий форум,без вас всіх я б не справилася б.Дякую))

сьогодні все розповіла,вилила цілу річку сліз,і він навіть не кричав,а просто сказав що якби я сказала раніше то такого б боргу не було б.Тепер питання вирішуємо максимально бистро.Тільки якщо буду платить то тільки через касу банку так буде надійніше.А хто буде сильно дєрскій то хрєн шо вони в мене побачать,тепер я буду говорить з ними на їх мові,в мене тепер є підтримка.Я дуже дякую що є такий форум,без вас всіх я б не справилася б.Дякую))
Ви молодчинка)))жаль, що не можу вам лс написать

Не знаю, з самого початку хотіла з вами поспілкуватися, але не має у вашому профілі функції лс. Можливо ви закрили доступ
зараз гляну,або не докінця розібралася з налаштуваннями

зараз гляну,або не докінця розібралася з налаштуваннями
все начеб-то відкрито,може адмін щось порадить

Не знаю, з самого початку хотіла з вами поспілкуватися, але не має у вашому профілі функції лс. Можливо ви закрили доступ
Пользователи, которые не в группе "Форумчанин" не могут получать и отправлять ЛС.
Тут подробнее: Права групп пользователей (обновление)

Доброе времени суток всем. Радует , что у некоторых получается решать проблемы с МФО, к сожалению я не одна из них. ((( Пошли еще три просрочки и они похоже будут самые мерзкие...динеро, милоан и быстрозаймы, денег негде взять. Уже звонили подруге, другу. Подруга заккатала мне истерику. Вот как то так. Звонков становится в разы больше, за сегодня уже три и смс. Что будет дальше не знаю. На работе нас на два месяца отправляют за свой счет. Вот так вот. ((( Нервы сдают окончательно.

Доброе времени суток всем. Радует , что у некоторых получается решать проблемы с МФО, к сожалению я не одна из них. ((( Пошли еще три просрочки и они похоже будут самые мерзкие...динеро, милоан и быстрозаймы, денег негде взять. Уже звонили подруге, другу. Подруга заккатала мне истерику. Вот как то так. Звонков становится в разы больше, за сегодня уже три и смс. Что будет дальше не знаю. На работе нас на два месяца отправляют за свой счет. Вот так вот. ((( Нервы сдают окончательно.
Добрый день.Какая сума вместе со штрафами?

Общую сумму даже смотреть боюсь с просрочками. Их у меня очень много. Там у манивео уже примерно 18000 насчитали при теле 5000, о других молчу.

Кредит кассу закрыла, у май кредит один платеж остался, но все это время, а что дальше ума не приложу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі