18 МФО ((((потрібна підтримка, порада, бо уже накриває

• Автор теми Автор теми nata234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nata234

Only read
Дописи
192
Реакції
85
Бали
68
nata234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Доброго Ранку ❤
Народ раніше я писала свою історію як все почалось,як форум мене врятував, була оптимістично налаштована, но щось мене накриває потроху) маю 18 МФО тілом в 60570(нарешті підрахували) деякі пролонгаціями закрила, а інші дурна була перекредитувалась(повернула і знов взяла) і більше не проплачувала прострочки 70-82дні, вроді до рідних не дзвонили, на роботу не знаю чи дзвонили, я там більше не працюю до колишнього чоловіка дзвонили(уже майже нинішній) підтримує і допомагає, і смартівей тільки смс прислали, приходили смс що продали калам, я за ці всі дні тільки на початку прострочок спілкувалась, але коли зрозуміла, що після спілкування ідуть дурні думки в голову, то перестала спілкуватись, тільки смс і пошту читаю, після знайомства із форумом, перестала переживати, і платити і в мене з'явились гроші в гаманці, а зараз щось уже не дуже по собі, накриває (????? нацком ще не писала)
Порадьте всі можливі варіанти)))
Потрібна підтримка ?

Всім Доброго Ранку ❤
Народ раніше я писала свою історію як все почалось,як форум мене врятував, була оптимістично налаштована, но щось мене накриває потроху) маю 18 МФО тілом в 60570(нарешті підрахували) деякі пролонгаціями закрила, а інші дурна була перекредитувалась(повернула і знов взяла) і більше не проплачувала прострочки 70-82дні, вроді до рідних не дзвонили, на роботу не знаю чи дзвонили, я там більше не працюю до колишнього чоловіка дзвонили(уже майже нинішній) підтримує і допомагає, і смартівей тільки смс прислали, приходили смс що продали калам, я за ці всі дні тільки на початку прострочок спілкувалась, але коли зрозуміла, що після спілкування ідуть дурні думки в голову, то перестала спілкуватись, тільки смс і пошту читаю, після знайомства із форумом, перестала переживати, і платити і в мене з'явились гроші в гаманці, а зараз щось уже не дуже по собі, накриває (????? нацком ще не писала)
Потрібна підтримка ?
Что именно волнует,конкретней

nata234, так визначте для себе свій страх, і озвучте його в голос -тоді й допоможимо. На мою особисту (не скажу, що вірну) думку вас "накриває" через брак ініормаціі з тієі сторони. Так ви пройшли перший рівень цього квесту -отримали певну перемогу, але всі ми знаємо тут безліч рівнів, от ви й починаєте нервувати. Тепер пораджу Вам покроково, потрошку відновлювати спілкування з дзвонілками, але тільки на ваших умовах: нікаких грубостей в вашу адресу, ніяких відповідей на іх питання, задовбувати іх саоіми питаннями. Так ви отримаєте практику спілкування з тим хто хоче вас залякати і зможете протистояти залякуванню. Так я кардинально змінив своі відносини з каналізацією, а тепер навіть скучаю за розмовами з дурнями.

nata234, так визначте для себе свій страх, і озвучте його в голос -тоді й допоможимо. На мою особисту (не скажу, що вірну) думку вас "накриває" через брак ініормаціі з тієі сторони. Так ви пройшли перший рівень цього квесту -отримали певну перемогу, але всі ми знаємо тут безліч рівнів, от ви й починаєте нервувати. Тепер пораджу Вам покроково, потрошку відновлювати спілкування з дзвонілками, але тільки на ваших умовах: нікаких грубостей в вашу адресу, ніяких відповідей на іх питання, задовбувати іх саоіми питаннями. Так ви отримаєте практику спілкування з тим хто хоче вас залякати і зможете протистояти залякуванню. Так я кардинально змінив своі відносини з каналізацією, а тепер навіть скучаю за розмовами з дурнями.
Ця порада для мене виявилась важливою. Дякую......Ви скучаєте за дзвонилками!? Тоді ми йдемо до Вас!!!

Nadi, держите телефон в личку. Только человеческая просьба не в рабочее время, ато ведь и помлать могу.

• Подобається
Реакції: Nadi
Можливо, перечитую, шукаю все на форумі) в інтернеті)
Так я не сильна психологічно, починаю говорити, і накриває)

возьмите а4 и напишите :1)ваше дело давать или не давать-на это есть закон 2)будут лишние-отдам 3)тоннами в море рыбу воруют,пока я мойву жарю 4)государство мне создало такие условия 5)у меня есть любимые дети и я 6) зуб за зуб,меня убить,послать ,унизить?-перегрызу глотку

Всім Доброго Ранку ❤
Потрібна підтримка ?
Це реально попандос.
Ну всерівно ж борг ніхто не спише, і як мінімум 2 тіла прийдеться віддати, ще додатково заплатити адвокатам будуть затрати.

У мене схожа ситуація, теж 17 чи 18 мфо, теж просрочки порядка 2-3 місяців, але трохи інакше відношення у мене до цих шараг - я не відповідаю ні на дзвінки ні на смс ні на листи. Дзвінків стало значно менше, але деякі дозвонилися до родичів. Але то нічого, головне що вони мене підтримали) Так що тримайтеся і Ви)

возьмите а4 и напишите :1)ваше дело давать или не давать-на это есть закон 2)будут лишние-отдам 3)тоннами в море рыбу воруют,пока я мойву жарю 4)государство мне создало такие условия 5)у меня есть любимые дети и я 6) зуб за зуб,меня убить,послать ,унизить?-перегрызу глотку
пункт 2 не согласна))) будут лишние - на отдых себя любимой и пусть все подождут))

а я мойву обожаю. запекаю ее в духовке с приправами до золотистой корочки и хрумкаю..ммм....

Nadi, держите телефон в личку. Только человеческая просьба не в рабочее время, ато ведь и помлать могу.
За то услышим как вы это делаете. Страшно или нет
Сижу тоже пишу

У мене схожа ситуація, теж 17 чи 18 мфо, теж просрочки порядка 2-3 місяців, але трохи інакше відношення у мене до цих шараг - я не відповідаю ні на дзвінки ні на смс ні на листи. Дзвінків стало значно менше, але деякі дозвонилися до родичів. Але то нічого, головне що вони мене підтримали) Так що тримайтеся і Ви)

А через скільки часу додзвонилися до родичів?

Це реально попандос.
Ну всерівно ж борг ніхто не спише, і як мінімум 2 тіла прийдеться віддати, ще додатково заплатити адвокатам будуть затрати.
Я стесняюсь спросить, откуда такие данные?

За то услышим как вы это делаете. Страшно или нет
Так што мешает. Я самие прикольние викладивал, поищите чепез мой профиль есть созданная мной тема. Да и тут счас свеженький виложу

Це реально попандос.

Нічого ніхто не зобов‘язаний віддавати, в МФО немає ніяких юридично вагомих аргументів.

Ловите. Мне не жалко
rg2019, А откуда у Вас информация что нада два тела?

Вкладення

Дуже дякую за пораду!!!

У меня полная ж.а Более 20мфо((( год работала и платила проценты, за год жoпa и получилась! Просрочки по всем, от 1-30 дней.
Меня звонками задолбали, я по началу пыталась договориться, но нет, плати и все. Край пришел, когда одна дрянь с ШГ по имени Яна Сергеевна, начала угрожать, орать и пыталась запугивать, немного вышло, потому что мама не знала, из близких друзей знало только двое. И вот наступил час икс, я сказала на работе про свои проблемы секретарю, администрации и половине коллег, осуждения не было, директор правда не в курсе! Но мне пофиг.
Потом призналась маме, позвонила куме чтобы она тоже была в курсе,обе отреагировали впринципе нормально, все обошлось без криков. В этот же день моя мама взяв мой телефон от ШГ и послала нах*р эту дрянь.
А на следующий день пошла и купила нам билеты на море)))
Заблокировала друзей в соц сети, а потом удалила их.
Ставлю на новые номера черный список.
Платить не буду ничего, только через суд, и пусть сами подают.
Но все равно накрывает, так как прошло только месяц, каждый день читаю форум, вроде бы головой понимаю, что моя мама и родные поддержали, и что главное их мнение а не окружающих. Но иногда подкатывает страх, даже не понимаю почему.
Забыла добавить, что номер телефона буду менять.
Забыла добавить, что номер телефона буду менять. Единственное что боюсь, чтобы не добрались до бывшего мужа и его родителей, так как мы в сильных контрах, да и не адекватные они на всю голову.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі