14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Короче, кто то неправильно подписал в труколлер.
да, мне тоже швидко грошы наяривают при том, что никогда у них займов не было.

а вообще сегодня праздник звонков)) то было максимум 10-15 в день, а сегодня уже 47)))) видимо на автодозвоне я у всех)

у меня кф целый день просто автодозвон, уже наверное звонков 10 точно от них было

да, мне тоже швидко грошы наяривают при том, что никогда у них займов не было.

а вообще сегодня праздник звонков)) то было максимум 10-15 в день, а сегодня уже 47)))) видимо на автодозвоне я у всех)
У меня сегодня талион проснулся, Серёжка беснуется малехо, стучит мне в телефон со всех сторон...

Приходите в свое почтовое отделение, пишете заявление, чтобы вся ваша корреспонденция приходила на ваш абонентский яшик. Такой же как и вас, но только на почте. Арендуете его за несколько десятков гривен. И когда захотите, забираете из него почту.

Мне тоже сегодня кф пару раз звонили. Я уже даже номера их узнаю))
Просрочка в кф трохи більше місяця. До вчорашнього дня я їх не чув і не бачив!! Зараз смсять по чорному.

Просрочка в кф трохи більше місяця. До вчорашнього дня я їх не чув і не бачив!! Зараз смсять по чорному.
У меня 4 месяца, но так как я номер поменяла не знаю даже как они себя вели. Вчера симку вставила так автодозвон сегодня достал, опять вынула ? а если мама не жаловалась значит ее не напрягали тоже особо

Гроші Всім прислала СМС :)
ТОВ «Фінансова Компанія «Верона» ЄДРПОУ 41602157
Iban-рахунок № UA33 305299 00000 26508036700039, в ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО 305299
Призначення: Прізвище, Ім’я, ІПН, № договору
тел 0800213160

Гроші Всім прислала СМС :)
ТОВ «Фінансова Компанія «Верона» ЄДРПОУ 41602157
Iban-рахунок № UA33 305299 00000 26508036700039, в ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО 305299
Призначення: Прізвище, Ім’я, ІПН, № договору
тел 0800213160
Ооо моя любимая Верона❤️??

А мне пытаются периодически дозвониться с номеров, начинающихся на 073

А, і ще отаке

Компанія «Сredit 7» підозрює що ви навмисно взяли кошти щоб їх не віддавати, ваш платіж по кредиту повинен бути до 18:00 .деталі 0443841029, Особистий кабінет Кредит 7: Вхід в особистий кабінет Credit7. Інформація по відкритим позикам, строкам та сумам в особистому кабінеті Кредит7.

Пролонгації я робив також щоб не віддавати...

А, і ще отаке

Компанія «Сredit 7» підозрює що ви навмисно взяли кошти щоб їх не віддавати, ваш платіж по кредиту повинен бути до 18:00 .деталі 0443841029, Особистий кабінет Кредит 7: Вхід в особистий кабінет Credit7. Інформація по відкритим позикам, строкам та сумам в особистому кабінеті Кредит7.

Пролонгації я робив також щоб не віддавати...
Підозрює - і?... Що з того? Їм за підозри до 18.00 заплатити?)) Підозри може тільки слідчий виставляти офіційно, а не якісь там шаражки.

У Вероні філософисофи працюють :)
Screenshot_20210716_154011.webp
Щось мене почало прикалувати з ними говорити :)

Назад
Угорі