Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
така ж фігня. Ще й ідея банк кредитний ліміт на картці збільшв на 10 000!У мене окрім дзвінків тих що звичайно, сьогодні активізувалися з пропозиціями взяти гроші. Хто хочеш і форвард банк і кредит кафе і фінікс а готівочка так звонила наче я уже винна їм і у мене прострочка. Це не враховуючи десь 20 смс з пропозиціями.
Кредит ап прислав, типу по новому закону вони змушені телефонувати 3 особам
Сусіди почули запах жареної куркиШГ тільки що: Соседи подтвердили вашу платежеспособность.Чего вы ждете?Скрываться бесполезно.080... Он воно як)))))
Соседи всегда все знают? рассказали, что денюжки у вас то есть оказывается ??ШГ тільки що: Соседи подтвердили вашу платежеспособность.Чего вы ждете?Скрываться бесполезно.080... Он воно як)))))
Апофиоз идиотизма?ШГ тільки що: Соседи подтвердили вашу платежеспособность.Чего вы ждете?Скрываться бесполезно.080... Он воно як)))))
Ох вы богатенький буратино ?Порівняно з ними я точно багатій. Дві третини під'їзду пенсіонери!!!
Мені більше Карлсон прдобається,але хай буде Буратіно!!)))Ох вы богатенький буратино ?
Самый больной в мире человек???Мені більше Карлсон прдобається,але хай буде Буратіно!!)))
Цікаві у вас вподобанняМне нравится ещё робот кешбери
Мужчина в самом расцвете сил)))Мне нравится ещё робот кешбери: авто, техника та навить речи! ВСЕ! Може бути пиддане арешту. Не втрать останню можливисть вберегти накопичення ?
Окей??
Самый больной в мире человек???
?? мои вкусы очень специфичны (с) 50 оттенков серого ??Цікаві у вас вподобання![]()
Причём полнейший?Валентинка, я би сказав апофігец!!
А что с авой случилось?