Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не кажи це слово, бо тебе почнуть переслідувтиКороче жoпa судя по списку
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не кажи це слово, бо тебе почнуть переслідувтиКороче жoпa судя по списку
О них вообще можно забыть, у лицензии нету и в Украине не зарегистрированы, считай они деньги подарылиЩе є Квіку. Якраз згадав.
Успехов им)Не кажи це слово, бо тебе почнуть переслідувти
Верни газету.О них вообще можно забыть, у лицензии нету и в Украине не зарегистрированы, считай они деньги подарыли
Успехов им)
![]()
З укрпоштою тре шось рішити.. бо повалять скоро додому листи мішкамиПо більшості.
Сьогодні написав заяву на переадресацію листів по місцю фактичного проживання.З укрпоштою тре шось рішити.. бо повалять скоро додому листи мішками
Простіше і надійніше домовитись вживу з почтальйономСьогодні написав заяву на переадресацію листів по місцю фактичного проживання.
Манівео вже написали смс що вислали листа, надіюся воно не заказне і встигне пройти переадресація. Із мінусів - таку хрінь треба робити щомісяця і коштує вона 60 гривень.
То я зробити не зможу. То подруга мами. Так що тільки варіант з переадресацією. Думаєте деякі листи таки проскочать?Простіше і надійніше домовитись вживу з почтальйоном
Думаю що мама буде знати про переадресацію ще швидше аніж дійде перший листТо я зробити не зможу. То подруга мами. Так що тільки варіант з переадресацією. Думаєте деякі листи таки проскочать?
Согласна. Логіки 0!!!!Мне вот интересно по какому принципу они обзванивают тех или иных людей? Пальцем в небо, наверное?
Чому це?Думаю що мама буде знати про переадресацію ще швидше аніж дійде перший лист
Подруга мамы... Работает на почте.. Там письма распределяют. Вдумайтесь..Кому она первая донесет?Чому це?
+ то є село, там хіба дай повід потріщати язикамиПодруга мамы... Работает на почте.. Там письма распределяют. Вдумайтесь..Кому она первая донесет?
Соглашусь..+ то є село, там хіба дай повід потріщати язиками
От якщо б попередньо зловити почтальйона і правильно вживу поговорити з нею... Тоді думаю шансів було б більшеСоглашусь..
Почтальйонов попрошу не обижать. Уж они точно ни при чем!От якщо б попередньо зловити почтальйона і правильно вживу поговорити з нею... Тоді думаю шансів було б більше
Ну не знаю..Как правило, почтальоны знают всё..Моя до сих пор спрашивает,мол, когда мне эти мф#мо писать перестанут,ну и иногда спрашивает, почему алименты задерживают...От якщо б попередньо зловити почтальйона і правильно вживу поговорити з нею... Тоді думаю шансів було б більше
Я і близько не ображаю поштарів, говоримо як листи від пітухів відгородити від батьківПочтальйонов попрошу не обижать. Уж они точно ни при чем!
Абонентский яшик никто не отменял.Я і близько не ображаю поштарів, говоримо як листи від пітухів відгородити від батьків