14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Оффтоп
Доречі ви в курчі що ваш підпис більше не релевантний? Швидкість світла більше не константа і 299 729.458 км\с у вакуумі це в ідеальних умовах, але при зміні гравітації ця цифра навіть у вакуумі мінятиметься :)
?
От мля, жизнь потеряла смысл...

Цікава тут гра почалася - вгадайте де я працюю :)
Та бо стільки тут навів реклами тої роботи... Вже і кількість працівників знаємо, і що там фаєрвол є, і шо начальником працюєш, і шо роги там наставили.. + я не особливо уважно слідкував, щось міг пропустити. Тепер лишилось хіба дізнатись що то за чудо робота)))

Ну в кого як....у мене ЕАПБ обзвонили всю вулицю сьогодні....швидкогроші активізувалися....Грошик прозвонює.....Короче ...покращення....
Мне вот интересно по какому принципу они обзванивают тех или иных людей? Пальцем в небо, наверное?

Та бо стільки тут навів реклами тої роботи... Вже і кількість працівників знаємо, і що там фаєрвол є, і шо начальником працюєш, і шо роги там наставили.. + я не особливо уважно слідкував, щось міг пропустити. Тепер лишилось хіба дізнатись що то за чудо робота)))
Я не начальник там якщо що :) У мене нема прямих підлеглих :) Та і навіть якщо вгадаєте, не зізнаюся, а то знаю я як в інтернетах люди задеанонити швидко можуть :)
Мне вот интересно по какому принципу они обзванивают тех или иных людей? Пальцем в небо, наверное?
Я вивів систему як маніфою обдзвонили моїх контактних. Обоє світилися як контактні особи у інших челів з мого села, от і почали їм наярювати. Більше нікого поки не знайшли, та і більше ніхто і не дзвонив.

Я не начальник там якщо що :) У мене нема прямих підлеглих :) Та і навіть якщо вгадаєте, не зізнаюся, а то знаю я як в інтернетах люди задеанонити швидко можуть :)

Я вивів систему як маніфою обдзвонили моїх контактних. Обоє світилися як контактні особи у інших челів з мого села, от і почали їм наярювати. Більше нікого поки не знайшли, та і більше ніхто і не дзвонив.
Ещё никто просто не искал

Bodyka228, кстаті давно вже писав - скажи свій список мфо, прикинемо що тебе чекає
AlexCredit, CashBerry, Credit7, CreditKasa, Global Credit, KF.UA, Kumo (TopCash), Moneyboom (Pozichka.ua), MoneyVeo, MyCredit (MONTO), Tengo, ШвидкоГрошi, КачайГроші, CreditUp (BestCredit), EazyCash, Mister Money, My Wallet, Zecredit, Ваша Готівочка, Євро Гроші, Dinero (УкрПозика), Ewa Cash, Forza Credit, Lovilave, Miloan, Money4you, NeoCredit, SOS CREDIT, Гроші Всім, Є-Гроші, Нові Кредити.

От так багато :)
Як каже мій шеф - "Мені глина". Років 5 буду сидіти в цій дупі.

AlexCredit, CashBerry, Credit7, CreditKasa, Global Credit, KF.UA, Kumo (TopCash), Moneyboom (Pozichka.ua), MoneyVeo, MyCredit (MONTO), Tengo, ШвидкоГрошi, КачайГроші, CreditUp (BestCredit), EazyCash, Mister Money, My Wallet, Zecredit, Ваша Готівочка, Євро Гроші, Dinero (УкрПозика), Ewa Cash, Forza Credit, Lovilave, Miloan, Money4you, NeoCredit, SOS CREDIT, Гроші Всім, Є-Гроші, Нові Кредити.

От так багато :)
Як каже мій шеф - "Мені глина". Років 5 буду сидіти в цій дупі.
32.. Бывает и больше))

32.. Бывает и больше))
Забув додати Microcash. Так що у мене також 32. Там місцями 1500, а місцями і 15К тіла...
Короче жoпa судя по списку
Ну це я і сам зрозумів вже досить давно. Цей список я тягнув з пролонгаціями місяці 4...

Назад
Угорі