Щоденник 13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)

Дуже цікаво дізнатися чи вийшло у вас з АІА фінанс сконтактувати ? Бо я написала , а відповіді від них жодної
Якщо ще актуально:

Написав їм на електронну пошту, що зазначена на сайті (починається з info). Все по власній схемі - потужні півтіла і закриваємо.
Відповіли через день.

Сьогодні з Укрпошти забрав листа. 90 грн доставка З МЕНЕ.
Добре, нехай.
Вдома відкрив, почитав.
Хочуть… 14к з тіла 8400 😂😂😂

Кращі 90 грн, що я колись витрачав)
Ще й судом грозять.
Ну вперед, в чергу, на мене ще Профіт Капітал зібрався подавати.
І каса образилась і доступ в кабінет заблокувала 🤦🏻‍♂️

Ось така в мене вдача після 6 років протермінувань)
До НР закрию ЄАПБ, там тіло + 1000. Ну і бистрозайм + кредітап, якщо підуть на адекватні умови.

Якщо ще актуально:

Написав їм на електронну пошту, що зазначена на сайті (починається з info). Все по власній схемі - потужні півтіла і закриваємо.
Відповіли через день.

Добре, нехай.
Вдома відкрив, почитав.

Ще й судом грозять.

До НР закрию ЄАПБ, там тіло + 1000. Ну і бистрозайм + кредітап, якщо підуть на адекватні умови.
бистрозайм (по пам'яті) така придурашена контора, що я б навіть не здивувався, якби вони сдиіли десь в окупованій території (мелітополі чи бердянську) і своїм поломаним калькулятором далі рахували видумані відсотки

бистрозайм (по пам'яті) така придурашена контора, що я б навіть не здивувався, якби вони сдиіли десь в окупованій території (мелітополі чи бердянську) і своїм поломаним калькулятором далі рахували видумані відсотки
Вони хочуть тіло.
Але я памʼятаю все гімно, яке лилось на мене і оточення у 2019.
Пів-тіла і ні копійки більше

А сидять вони в Запоріжжі, тож область назвали правильно)

Якщо ще актуально:

Відповіли через день.

Добре, нехай.
Вдома відкрив, почитав.

Ще й судом грозять.

...і хоч як би не хотілось повертати щось більше тіла, але ще один суд мені ніяк не пасуватиме)))
А ці - ходять до суду, і виграють.

Порадившись з адвокатом, вирішив платити.
По факту звернення до суду вони можуть стягнути саме цю суму (там тіло + процент за місяць + інфляційні витрати до 24.02 + 3% річних до тієї ж дати вторгнення). А з тим - і судові витрати, і (у гіршому випадку) - на правничу допомогу.

Тож розбив цю суму на 5 платежів, вони погодили, вислали гарантійку.
Закриватиму.
Не дуже приємний experience, але, повторюсь, суд був би ще неприємнішим.

Також ЄАПБ нарешті вийшли зі сплячки і погодили тіло + 1000 грн. Цих також на 2 місяці розбив.

Майже вгадали. Юридична адреса в Запоріжжі,майже в центрі міста

Друзі, хтось отримував таке від Алексів?
Дуже дивно, враховуючи, що хотіли 2 тіла + копійки, менше - ніяк, "сплачуйте бо ви на черзі в суд"

Вкладення

• sms_alexcredit_27-11-24.webp
    sms_alexcredit_27-11-24.webp
    19.5 Кб · Перегляди: 126
Дуже дивно, враховуючи, що хотіли 2 тіла + копійки, менше - ніяк, "сплачуйте бо ви на черзі в суд"
Було пару разів. Я їм переплатив пролохаціями 3 тіла тож на пропозицію забив

Як на мене, стандартна поведінка мфо. Спочатку намагаються взяти більше. Як бачать, що не виходить, йдуть на поступки.

Сьогодні рівно 6 років, як я взяв там гроші. Це типу до річниці пропозиція 😂

Новини:

1. Алекс дійсно пропонували тіло одразу, або ж тіло + процент за місяць на 5 платежів. Почекаю ще.
2. Вдруг откуда не возьмись появилась… ваша готівочка 😂
У списку боргів її немає, оскільки список я брав з УБКІ.
там 2 договори. Один на 200, інший на 2800 грн (тіла)
На електронку надійшов лист з пропозицією сплатити…
1000 грн по одному (1000 с чимось ще спишуть), і, увага, по другому договору - 8500 одразу і 20,846 грн пізніше частинами 🤯🤯🤯

договорам у грудні 6 років. Лякають судом 😂
P.S. Каса (точніш, На Все) пропонує вже менше тіла (90%)

Почекаю)

Дзвонила Кредит Каса. Давно не чулись, післязавтра подивився в УБКІ - сьогодні вже 6 років договору!

Робот з "значним списанням відсотків".
Передзвонив, а там нічого цікавого. Та ж сума, що мені недавно пропонували (приблизно 90% тіла).
Кажуть, це щоб у Новий Рік без боргів. Кажу, в мене вже сьомий з боргами піде))
Короче, сказав, що чекаю півтіла і закриватиму. Каже ні, це остання пропозиція, далі буде тільки більше на їх користь:лифчик:
в кінці ще й слухавку кинули.
Ну, я не злопам'ятний. За півтіла дійсно закрию.

Дзвонила Кредит Каса. Давно не чулись, післязавтра подивився в УБКІ - сьогодні вже 6 років договору!

Робот з "значним списанням відсотків".
Передзвонив, а там нічого цікавого. Та ж сума, що мені недавно пропонували (приблизно 90% тіла).
Кажуть, це щоб у Новий Рік без боргів. Кажу, в мене вже сьомий з боргами піде))
Короче, сказав, що чекаю півтіла і закриватиму. Каже ні, це остання пропозиція, далі буде тільки більше на їх користь:лифчик:
в кінці ще й слухавку кинули.
Ну, я не злопам'ятний. За півтіла дійсно закрию.
Нах?
Тепер тільки за 0.33
Тара помінялись))
Ну ти ж мабуть пам'ятаєш що мені за 30 пропонували... А в мене десь 5.5 про термін...тож )

Нах?
Тепер тільки за 0.33
Тара помінялись))
Ну ти ж мабуть пам'ятаєш що мені за 30 пропонували... А в мене десь 5.5 про термін...тож )
Я пробив номер - це Дебт Форт був.
Після нього було ще 2 звонка від них, всі дзвонилки різні
Остання над агресивна, почала повчати, що я вчиняю шахрайські дії, і взагалі, на що я живу? (інфи про мене немає)
Розмова завершилась на тому, що буде дзвонити контактним особам, подивимось, що я скажу далі 😆😆😆
Так що, Діду, ти правий - тепер лише 0,33.
Пенальті випросили.
П.С. Вони чомусь всі слухавку кидають самі. Вже не штрафують за це? Довго я не базікав з ними…

Закрив ЄАПБ (3000 грн).
Шляхом переговорів дізнався, що в них було 2 договори на мене.
Другий продали комусь (не буду навіть підіймати переписку - в УБКІ нема, значить, і боргу також нема).

Тут хотіли спочатку 2 тіла, потім домовились на тіло + 1000 грн.
Закрив, сьогодні списався в ТГ з менеджером, перевірила оплату - гроші надійшли, договір закрито.
Довідку про закриття нададуть впродовж 90 днів, тому що в них там якісь юридичні процедури щодо списання залишку боргу.
Ну і добре.
Мінус один, 9 to go!:hi:

Закрив Бистрозайм (4000 грн).
Нижче тіла не йшли ніяк.
Казали, якби пролонгації (проплати) по цьому договору були, тоді б були уступки, а так - ні.
Я планував до Нового Року закрити Бистрозайм та Велфін (CreditUp). Від других все ж почекаю акції.

Зателефонував за номером, що вказаний у їх розсилках. Потім передзвонила менеджер.
Суму в кабінеті не змінювали (висіло 49,999 грн), однак сказала, що треба самому змінити суму до сплати та закриється.
Так і було - через 5 хвилин в кабінеті висить "подати заявку на новий займ".

Що тішить - 4000 грн зараз і 4000 грн у грудні 2018 - це дві великі різниці.

Ще мінус один, 8 to go! 🏈

Назад
Угорі