Щоденник 13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)

Давно тут не писал, но внимательный читатель мог узнавать о моих переговорах с шарагами из месседжей в других ветках :)

Итак, первое закрытие за тело -

1500 (3240) СІТІ ФІНАНС (кто продал - не понятно, но очень интересно МІСТЕР МАНІ)

P.S. Дописаться к ним на почту было не просто. Ответ в итоге получил с адреса, никак не связанного с Сити Финанс.
Высылают гарантийку, и в течение трёх дней по реквизитам плачу.

Буду ждать дальнейших предложений за тело)

У мене знов зменшились цифри в убкі. Було 800+, стало 600+.
З чим це зв'язано? Чому, наприклад, МФО каже по телефону про суму 65 000 боргів усього, а на справі в УБКІ сума інша, більша навіть?

З чим це зв'язано? Чому, наприклад, МФО каже по телефону про суму 65 000 боргів усього, а на справі в УБКІ сума інша, більша навіть?
1727700859836.webp

як Вам такий калькулятор?

Слабо.
Швидковоші чи то бистроsрань з такої суми більше півляма малюють влегку... притрушені
Бистрозайм.
Вони малювали 406952 грн (суму запам'ятав навіть) з тіла 4000 грн
Зараз пропонують 4000 двома платежами, але у мене з ними окремі рахунки.

УБКІ не є істиною в останній інстанції. Не всі мфо туди подають інформацію, а інші подають свої фантазії. У мене сума зменшились бо виграв пару судів.

УБКІ не є істиною в останній інстанції. Не всі мфо туди подають інформацію, а інші подають свої фантазії. У мене сума зменшились бо виграв пару судів.
Як же ж тоді правильно закривати борги? Я свої рахую саме з УБКІ, розраховую якось на них, а може, там сума дійсно і більше, ніж в тій базі малюють. :'(

Як же ж тоді правильно закривати борги? Я свої рахую саме з УБКІ, розраховую якось на них, а може, там сума дійсно і більше, ніж в тій базі малюють. :'(
Закрийте ті, що в УБКІ.
Якщо зʼявляться нові (від себе рекомендую не зажимати пару сотень грн на «статус контроль» від УБКІ), вимагати договір на пошту
На практиці, в мене з роками боргів в УБКІ ставало менше і менше. Крити хоч щось почав лише от зараз.

Закрийте ті, що в УБКІ.
Якщо зʼявляться нові (від себе рекомендую не зажимати пару сотень грн на «статус контроль» від УБКІ), вимагати договір на пошту
На практиці, в мене з роками боргів в УБКІ ставало менше і менше. Крити хоч щось почав лише от зараз.
Дякую за пораду, а що за "статус контроль"?

В УБКІ суми від потолка, а от список наявних кредиторів можна взяти як орїєнтир

Дякую за пораду, а що за "статус контроль"?
По суті, підписка на вашу кредитну історію + рейтинг.
Рейтинг в мене, звісно, 0 (дефолт), а от історію переглядаю
Плюс (найважливіше!), якщо щось міняється у КІ - ви одразу отримаєте повідомлення

По суті, підписка на вашу кредитну історію + рейтинг.
Рейтинг в мене, звісно, 0 (дефолт), а от історію переглядаю
Плюс (найважливіше!), якщо щось міняється у КІ - ви одразу отримаєте повідомлення
О, дуже цікаво! А де її оформити можна?

Тіла там правильні. А на відсотки не треба звертати увагу
І ще не всі шараги подають туди інфо. З моїх, наприклад, швидко гроші немає

Чому не треба звертати на них уваги?
Тому що вертати їм бажано тіла. А не те, що вони нафантазували. Вони і самі будуть пропонувати не те, що в убкі, а те, що прийде в голову в момент відправки повідомлення. Відсотки - то зайфа інформація. Орієнтуйтеся на тіла.

дяка за пораду за "статус контроль" - оформила підписку, бо робити виписку щоразу за 100 грн жаба давить (жадна стала з цими вsратими мфо). треба моніторити все час від часу. Ще розумію що по кібербезпеці це провал що я наробила - мої дані у багатьох шарагах, а нотіфікейшени з Дії трохи підглючують.
Доречі по % таке відчуття що дані обновлюються день в день, і там де тіло частково перекрила теж видно.

Назад
Угорі