Щоденник 13 МФО, которым 6+ лет. Закрываю грехи юности)

З чим це зв'язано? Чому, наприклад, МФО каже по телефону про суму 65 000 боргів усього, а на справі в УБКІ сума інша, більша навіть?
Не дивіться в УБКІ, це помийка ПриватБанку, у мене було тіло 20000 у кредит касі, по УБКІ 141000, відповідно після закриття каси за 18500 борг по УБКІ зменшився на 141000 гривень))

дяка за пораду за "статус контроль" - оформила підписку, бо робити виписку щоразу за 100 грн жаба давить (жадна стала з цими вsратими мфо). треба моніторити все час від часу. Ще розумію що по кібербезпеці це провал що я наробила - мої дані у багатьох шарагах, а нотіфікейшени з Дії трохи підглючують.
Доречі по % таке відчуття що дані обновлюються день в день, і там де тіло частково перекрила теж видно.
Я тепер роблю запити КІ кожен раз, коли підозрюю якісь зміни (сума/прострочення/строк оновлення) в залежності від манери листування МФО зі мною.
Дійсно, платити за єдиноразовий фетч даних з сервера 100 грн - не наші методи 😄
Разом з %, я до того, що на УБКІ інформація неправдива, бо навіть у кабінеті каси такої суми не було
Як Ви прогнули касу менше тіла?

Не дивіться в УБКІ, це помийка ПриватБанку, у мене було тіло 20000 у кредит касі, по УБКІ 141000, відповідно після закриття каси за 18500 борг по УБКІ зменшився на 141000 гривень))
Я тут на форумі читала, що якщо в убкі закритий кредит висить як незакритий, то можна їм заявку подати. Типу оспорити кі. Можливо, там треба довідку про закриття подати, не пам’ятаю.
Тому так, чисто надіятись на інформацію з убкі теж не треба. Це не істина в останній інстанції.

А він мав зменшитися на 18500?

Я тут на форумі читала, що якщо в убкі закритий кредит висить як незакритий, то можна їм заявку подати. Типу оспорити кі. Можливо, там треба довідку про закриття подати, не пам’ятаю.
Є мфо які подають дані в УБКІ раз на місяць.
Але так, можна подати довідку додатково, зазвичай УБКІ просто подає запит в контору і та уже або підтверджує закриття або ні.

Закрив НІКО КАПІТАЛ (Cashme)

500 (1294 => 897.03) НІКО КАПІТАЛ (Cashme)

Розмова вийшла проста. Листування через email, але стоять на своєму - 50% відсотків, а ще 50 списують.
Погодився виключно тому, що сума маленька. 397.03 переплата, але то таке. Куди гірше було б, якби це був останній договір, і з ними не було звʼязку.

11 to go! 🚀

Я тепер роблю запити КІ кожен раз, коли підозрюю якісь зміни (сума/прострочення/строк оновлення) в залежності від манери листування МФО зі мною.
Дійсно, платити за єдиноразовий фетч даних з сервера 100 грн - не наші методи 😄

Як Ви прогнули касу менше тіла?
У мене договір був 21 року, пройшло 2 роки на той момент, закривала тоді активно кредити, зайшла у кабінет і побачила цю пропозицію, позичила гроші і закрила)
Не знаю що у вас там неправдиве, у мене все чітко по касі відображається
Ну якщо у Вас чітко відображається, тоді так, по-іншому не буває)

Я до того, що суми в УБКІ зазвичай дуже перевищують реальні цифри. Він зменшився настільки, наскільки мав зменшитись.
Як вони можуть перевищувати? В УБКІ що подали, те вони і відображають.
Це питання до кредитора, чому він подає такі дані

Як вони можуть перевищувати? В УБКІ що подали, те вони і відображають.
Це питання до кредитора, чому він подає такі дані
Вам тут вже пояснили, що так буває не завжди, Ви мені знову щось доказуєте)) гарного дня))

Вам тут вже пояснили, що так буває не завжди, Ви мені знову щось доказуєте)) гарного дня))
Хто що пояснив? Ви зі своїм "УБКІ інформація неправдива, не потрібно туди дивитись" вводите людей в оману.
Якщо ви не розумієте як відображаються дані в УБКІ, то не пишіть про те що там інформація не правдива

Закрив НІКО КАПІТАЛ (Cashme)

500 (1294 => 897.03) НІКО КАПІТАЛ (Cashme)

Розмова вийшла проста. Листування через email, але стоять на своєму - 50% відсотків, а ще 50 списують.
Погодився виключно тому, що сума маленька. 397.03 переплата, але то таке. Куди гірше було б, якби це був останній договір, і з ними не було звʼязку.

11 to go! 🚀
Тю) Може собі теж вийти на прострочення на 5 років?) І закривати після спливу позовної даності за пів-тіла :scratch_one-s_head:Долар буде по 100) і то будуть копійки

Тю) Може собі теж вийти на прострочення на 5 років?) І закривати після спливу позовної даності за пів-тіла :scratch_one-s_head:Долар буде по 100) і то будуть копійки
Не раджу. Строк позовної давності не пройшов, тому ризик завжди є)

Щодо долара по 100 я також думав 😅

Всем привет!
На форуме зарегистрирован давно - с 2019 года. А читаю его еще раньше, так что все знания о борьбе с шарагами - всегда со мной :)

Предисловие
Я описывал свою историю осенью 2019 на нашем форуме. Вкратце - лудомания, долги, враньё, финал закономерный. Отдавал всё очень и очень долго, втянул родственников и близких, с ними рассчитывался только года 2, кажется.

Там же писал, что спустя год после знатного факапа (уже и не вспомню, но МФО было около 30+) шараги не сделают ничего от слова совсем. Тогда почти всё, что я зарабатывал, отдавал на долги физлицам... ладно, давно уже это было :)

Писал посты на форуме крайне редко, но читал - не совру, если скажу, что ежедневно.
Время шло, заработок рос, долги людям отдавались, и вот - решение закрыть займы 2018 года созрело.
Гештальты будут закрыты, твёрдо и четко 😂

О чём дневник?
С 8 сентября 2024 года я буду крыть долги по всем МФО, дожившим с осени-зимы 2018 до наших дней.

Времени прошло много, и сейчас я уже могу отдавать часть заработка (я айтишник, однако, занимаюсь этим лишь год, несмотря на профильное образование) шарагам.

Вводные данные
Сейчас мне 29, и цель - закрыть все 13 шараг до 30-летия
Собственно, дедлайн - лето-2025, но раньше - лучше.

Натерпелись от звонилок, пожалуй, ВСЕ из моего окружения. В 2018-2019 это был сущий ад, потом меньше, меньше, меньше...
С конца зимы-2022 вообще все затихли на неопределенный период, сейчас периодически позванивают (номера все сменили еще в 2019, но мивиноиды ищут и находят новые и новые).

Ну, я к чему. Жить они мне не мешают, но закрывать всё нужно. Просто чтобы не тащить это всё с собой сквозь десятилетия.
Согласно сегодняшней истории УБКИ, до наших дней дожило аж 13 договоров.

Куда делись другие? А хрен его знает... где-то висит "закрытый", где-то УБКИ сами удалили договор (более 90 дней нет обновления инфы), где-то шараги закрылись.
С адвокатом Сергеем Калининым работаем с (уже далекого!) 2021, и по 4 ИН он мне очень помог. Все дела выиграны, деньги за правову допомогу - повернуті :hi:

Естественно, оплачивать хотелки вроде 195602 грн веллфину :wacko:(об этом - позже) никто не будет, а значит...

Правила закрытия долгов
  • Закрываю только тело, с гарантийкой и последующим удалением из УБКИ. Ни гривны поверх тела!
  • Начинаю с малых, заканчиваю бОльшими. Кто будет себя плохо вести в ходе переговоров - получают наименьший приоритет закрытия.
  • На закрытие будет уходить 15% моего заработка. Закрытие шараг 6-летней давности не может и не будет мешать качеству жизни.
  • Каждое закрытие, разбитие платежей или гарантийки - пишу в дневник. В т.ч. и заметки о несговорчивых (а такие 100% будут!) менеджерахкредитногоотделавзысканияпроблемныхзаёмщиков.
Ну, и список - в студию!

Перечень МФО и тех, кому они продали
(на 08.09.2024, инфа из УБКИ, формат "тело (хотят) - название по УБКИ (подпольная кличка)"

1. 8000 (195602) ВЕЛЛФІН (CreditUP);
  2. 4000 (49999) Прості Займи (Быстрозайм);
  3. 5000 (8900) НОВИЙ КОЛЕКТОР (подозреваю шо Швидкогроші);
  4. 10360 (40507) МАНІВЕО (здесь нюанс - был суд, я его проиграл, по суду ИНН, буду договариваться завтра с исполнителем платить по частям, там 16681);
  5. 8400 (29990) АІА ФІНАНС ГРУП (Credit365, они ж крякнули?);
  6. 28325 (по УБКИ 18175, тело 14500, я насчитал 12490, ибо 1 платеж им платил) УКРКРЕДИТФІНАНС (понятно шо Кредит Касса, но этот займ был в НА ВСЕ);
  7. 1500 (3240) СІТІ ФІНАНС (кто продал - не понятно, но очень интересно);
  8. 3000 (4800) ФІНТАРГЕТ (Microcash, им отдельная медаль за настырность - все пишут и пишут на емайл);
  9. 3000 (10449) ЄАПБ (скорее всего ЄГРОШІ, с ними, как я знаю по форуму, за тело договариваться будет сложнее всего);
  10. 9700 (39948) ПРОФІТ КАПІТАЛ (KF.Ua);
  11. 8000 (16542) АЛЕКС КРЕДІТ;
  12. 500 (1294) НІКО КАПІТАЛ (вообще без понятия, кто продал такой безнадёжный долг);
  13. 3000 (11091) ФК ПІНГ ПОНГ (MyCredit).

Якось так, друзі :)
На самом деле, хочу пройти этот путь до конца.
И пройду.
Грехи юности должны быть закрыты ещё в юности, так что - до 30-ти обязан успеть!
Дуже цікаво дізнатися чи вийшло у вас з АІА фінанс сконтактувати ? Бо я написала , а відповіді від них жодної

Дуже цікаво дізнатися чи вийшло у вас з АІА фінанс сконтактувати ? Бо я написала , а відповіді від них жодної
відповів в сусідній темі)
8. 3000 (4800) ФІНТАРГЕТ договорился за тело, меньше не соглашались.
Закрыл по гарантийному письму двумя платежами.
На общение по email идут легко и быстро.
Сначала включают дypaка, потом (неделя-полторы) переходят к конструктиву
В конце прислали справку о закрытии, в УБКИ данные обновились на следующий день.

10 to go! 🚀

відповів в сусідній темі)
8. 3000 (4800) ФІНТАРГЕТ договорился за тело, меньше не соглашались.
Закрыл по гарантийному письму двумя платежами.
На общение по email идут легко и быстро.
Сначала включают дypaка, потом (неделя-полторы) переходят к конструктиву
В конце прислали справку о закрытии, в УБКИ данные обновились на следующий день.

10 to go! 🚀
Це ж microcash, вірно? )
Зрозуміли все ж, що ЗОКОНОДАВСТВОм Вас не залякаєш. :mosking: :good:

Рубрика "рожеві мрії калососів".
Ну, хай через суд стягують.
Тіло 9700 😂
1731396310442.png

Назад
Угорі