120 000 боргу перед МФО

• Автор теми Автор теми sun1305
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тоді знімаю кашкет - на 30 тон їх влупити - респект):hi::hi::hi:

там було 15к макс, а потім з'явилася опція кредиту на 30к на 16 тижнів, 8 платежів щодва тижня... походу я їм норм так за рік заніс грошей що мені відкрили аж такий кредит)

Що саме вони писали і як? Друзям в приват? На сторінці?
Що ми з жінкою заборгували кучу грошей у 24 МФО на нібито лікування мами. З номерами телефонів. Кидали в коменти до друзів. Через фейковий акаунт.

Чому?

Візьмемо для прикладу ситуацію де у мене позика на 10 000 грн, з відсотками-санкціями вона щомісяця ще росте на 10 000 грн, а вже витрачених коштів на погашення та пролонгації, скажімо, 40 000 грн.

Судячи з того що я прочитав, найгірше що мене очікує це те що мене Нацкомфінпослуг зобов'яже (знову ж таки я не до кінця розумію яку юридичну силу мають його рішення, чи справді він зобов'язує мене чи МФО щось робити, чи лише рекомендує?) оплатити тіло кредиту плюс на порядок менші відсотки за користування (пару тисяч).

Best-case - мене не зобов'яжуть нічого платити а навпаки - змусять МФО компенсувати якусь частину вже здійснених переплат.

Але тут я маю питання чи випадки цих компенсацій стосуються конкретних договорів, чи усім виплатам у МФО загалом? Чи є різниця між 1 позикою із сумарними пролонгаціями на 40 000 грн протягом шести місяців, чи десятьма позиками із пролонгаціями/платами за користування по 4 000 на кожну і сумарно ті самі 40 000 грн протягом шести місяців. Бо у мене саме другий випадок.

PS

Написав вночі два листа у moneyveo та creditkasa - перестали звонити, до того 4-5 днів дзвонили по 6-7 разів на день. Чи це просто субота і вони по вихідних не дзвонять?
Дайте зразок листів

Дайте зразок листів

Ну я скріншот там прикріпив того що писав. А інших листів поки не писав. До речі мені на них відповіли. У creditkasa сказали 'телефонувати у відділ боржників', а у moneyveo спитали призвіще ім'я та батькові. Правда я ще ні тим ні тим не відповів... Складний був тиждень, спочатку дуже холодні дні що аж нічого не хочеться робити, а вчора пив вино...

От читаю цю тему і думаю робити як там написано: Как правильно обращаться в МФО и НацКомФинУслуг

Похожая ситуация(( влезла в мфо делала пролоннации, потом понела невытяну, взела 45 тисяч в спилке и 30тисяч у подруги оплатила половину. А остальное, опятьчтоб погасить немноо сеов взела. Короче пи..дец((

Скоро буде місяць перших просрочок, всі соцмережи свої і членів сім‘ї закриті, поставив їм на телефоні у налаштуваннях так щоб незнайомі номери ігнорувалися (хоча поки що телефонують лише мені і одній контактній особі яку я нажаль по тупості ввів в одній конторі, але я йому виставлюся щоб не ображався), ніякі інші телефони ніхто наразі не спалив.

Буду скоро закордоном тому заодно і спростую міф що через МФОшки не випускають з країни)

Більше року все справно виплачував, і ніби планував погасити за 1-2 місяці, завжди щось не складалося і воно все тягнулося і тягнулося. Недавно позичив трохи у друзів, закрив 50 000, але виникли непередбачувані обставини на роботі і я буду місяць-півтора без зарплати. Відповідно треба було позичати тисяч 20 лише щоб прологувати те все на місяць. І це при тому що за всі ці відсотки-пролонгації я ВЖЕ за рік виплатив тисяч 100 мінімум.

Вирішив забити на ті МФО, більше того взяв у МФО назад кредитів на ті 50 000 і віддав друзям у кого позичав)

Думаю зараз написати гарний лист який буду відправляти тим конторам, де спробую гарно пояснити що гроші нізвідки не матеріалізуються, на даний момент їх немає, платити шалені штрафні санкції я не збираюся, і найкраще що й можу запропонувати - заморозити борги на 4-6 місяців і я їх поверну (тіло+проценти без жодних санкцій). Кому такі умови не підходять - тоді будемо розбиратися в судовому порядку. Хто буде звонити близьким і говорити погані речі - я взагалі забуду про кредит у тих конторах і стягнути його з мене можна буде лише через суд.

У кого є досвід в чомусь подібному, може будуть якісь поради?
Мне уже за 300к насчитали,так что раслабся)

Смс-повідомлення у мене кумедні)

72EA4D54-EC02-4508-AE46-F8D256C4B9C9.webp

Тоже пришло куча сообщений с предложениями. Даже от ССлоан где просрочка.

Огого, почав алекскредит пробувати з карти хомячити гроші. На монобанку у мене нуль і я його навмисно лишу щоб побачити що станеться, а приват завтра перевипущу.

І таки видалення інфи про свої карти з way4pay не допомагає ВЗАГАЛІ.
97B26E8F-DFBF-412D-B440-0E970AE4930C.webp
27AF1BE3-A33D-4CA0-A9C9-482836BA6B5F.webp

Вчера ночью Динеро пытались 2 раза в 01-34 и в 03-06. Но облажались. Сегодня пока не пробывали.

Мира, нет не очень, неделя. Пока молчат. Контактным поменяла симки. Я не беру трубку. Звонки есть мне, вижу в труколлере. Работу там не указывала. Ещё оформляла была в центре занятости. Шлют письма на е-майл для пролонгации. Тело 13300. Пытались снять с карт.

Мира, нет не очень, неделя. Пока молчат. Контактным поменяла симки. Я не беру трубку. Звонки есть мне, вижу в труколлере. Работу там не указывала. Ещё оформляла была в центре занятости. Шлют письма на е-майл для пролонгации. Тело 13300. Пытались снять с карт.
А пролонгации были? У меня тело 10600 но пролонгций не делала((
Ну я скріншот там прикріпив того що писав. А інших листів поки не писав. До речі мені на них відповіли. У creditkasa сказали 'телефонувати у відділ боржників', а у moneyveo спитали призвіще ім'я та батькові. Правда я ще ні тим ні тим не відповів... Складний був тиждень, спочатку дуже холодні дні що аж нічого не хочеться робити, а вчора пив вино...

От читаю цю тему і думаю робити як там написано: Как правильно обращаться в МФО и НацКомФинУслуг
Доброе утро, скинте в личку як вы пысалы, бо в мене не открываються ще скрины((

Я с ними в завязке давно. Брала пролонгировала, закрывала. Опять брала. Долго длилось. Последний раз взяла 6300,потом добрала. Отдала 4000,один раз пролонгировала. Струсила. Теперь все. Жду последствий.

кто может дать ссылку Нацкомфина чтобы написать жалобу. Письмо писать отдельно на каждую МФО или можна в одном письме на все.

кто может дать ссылку Нацкомфина чтобы написать жалобу. Письмо писать отдельно на каждую МФО или можна в одном письме на все.
Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
на каждую контору отдельно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі