Чому?
Візьмемо для прикладу ситуацію де у мене позика на 10 000 грн, з відсотками-санкціями вона щомісяця ще росте на 10 000 грн, а вже витрачених коштів на погашення та пролонгації, скажімо, 40 000 грн.
Судячи з того що я прочитав, найгірше що мене очікує це те що мене Нацкомфінпослуг зобов'яже (знову ж таки я не до кінця розумію яку юридичну силу мають його рішення, чи справді він зобов'язує мене чи МФО щось робити, чи лише рекомендує?) оплатити тіло кредиту плюс на порядок менші відсотки за користування (пару тисяч).
Best-case - мене не зобов'яжуть нічого платити а навпаки - змусять МФО компенсувати якусь частину вже здійснених переплат.
Але тут я маю питання чи випадки цих компенсацій стосуються конкретних договорів, чи усім виплатам у МФО загалом? Чи є різниця між 1 позикою із сумарними пролонгаціями на 40 000 грн протягом шести місяців, чи десятьма позиками із пролонгаціями/платами за користування по 4 000 на кожну і сумарно ті самі 40 000 грн протягом шести місяців. Бо у мене саме другий випадок.
PS
Написав вночі два листа у moneyveo та creditkasa - перестали звонити, до того 4-5 днів дзвонили по 6-7 разів на день. Чи це просто субота і вони по вихідних не дзвонять?