Щоденник 11 МФО і дупа

• Автор теми Автор теми Світанок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
  • Теґи Теґи
    мілоан
Краще прибережіть ці гроші,хай буде заначка . Нічого нікому не закидайте .
Якщо я не збираюся повертатися в Україну, чи є сенс взагалі виплачувати їх? Якщо взагалі навіть через 3 роки не виплатити оце все, то як воно може на мені відобразитися помімо того, що рахунки заблокують? Майна в мене немає

Якщо я не збираюся повертатися в Україну, чи є сенс взагалі виплачувати їх? Якщо взагалі навіть через 3 роки не виплатити оце все, то як воно може на мені відобразитися помімо того, що рахунки заблокують? Майна в мене немає
Поки що ніяк. Але ж все може змінитись . На протязі майже 4 х років протермінувань змінювалось багато чого стосовно боржників. Можуть внести якісь зміни ,які стосуватимуться боржників,які громадяни України,але перебувають за кордоном. Але це лише моя думка. Вирішувати тількі Вам. Якби я була за кордоном,то не платила б.

Вітаю,друзі. Одже все як у всіх. Перекредитувалась, щоб відсотки погасити і дійшла до дупи.. підскажіть, які самі доставучі, можу першого липня тільки один закрити. З якого почати ?( І що як діло дійде до суда, то я вимушена буду рлатити не тільки тіло по всім, а й клсмічні відсотки? Велике дякую заздалегідьза відровіді. Бо вже хочеться вийти у вікно. А в мене маленька дитина, не хочу щоб сама залишилася, бо в нас нікого немає окрім олна одної. Ще хочу додати, що я за кордоном і зо лякають, що якщо в Українізакриють рахунки, то і за кордоном теж заблокують картку.

Одже ось мої жестяки.

Click credit 1 июля 24000

2. Алекс 17 июля 5000

3. Манивео 17 июля 9000 (30000)

4. Credit 7 23 июля 30000 (+15000%)

5. Милоан 28 июня 5800 платеж (весь 30000)

6. Sos 28 июня 28000

7. Selfi 28 июня 30000

8. Майкредит 30 июня 15000

9. Аванс кредит 10 июля 28000

10. Лимон 12000 22 ибо

11. Смартивей 25 июля платёж 2700 ( весь 18000)
Отже, почали писати тільки з селфі і сос кредит пару смс прислав. Ось, що селфи пишуть.
" добрий день.
Ви вже 5-й день як повинні були зробити рекомендований платіж 17150,00грн, загальна сума 42150,00грн.
Сума боргу зростає щодня і зростання нарахувань призведе до збільшення фінансового навантаження.
До котрої години надійде Ваш платіж?
"Selfie Credit""

При чому зайшла в кабінет, і там є функція сплатити тільки ось ці 17к процентів. Загальної суми не має.

Поки нікому не дзвонили, наче. Ну за це мені вже все одно. Я так за 2 роки боязні всього втратила більше 15к євро... при чому мені допомагали закрити, я все одно влазила..але це вже зовсім інша історія
Отже, почали писати тільки з селфі і сос кредит пару смс прислав. Ось, що селфи пишуть.
" добрий день.
Ви вже 5-й день як повинні були зробити рекомендований платіж 17150,00грн, загальна сума 42150,00грн.
Сума боргу зростає щодня і зростання нарахувань призведе до збільшення фінансового навантаження.
"Selfie Credit""

При чому зайшла в кабінет, і там є функція сплатити тільки ось ці 17к процентів. Загальної суми не має.

Поки нікому не дзвонили, наче. Ну за це мені вже все одно. Я так за 2 роки боязні всього втратила більше 15к євро... при чому мені допомагали закрити, я все одно влазила..але це вже зовсім інша історія
Забула додати,що позавчора вони (селфі)додали 3750грн відсотків, вчора готові були їх списати) сьогодні знову нарахували. Боже,які капрізулі непостійні)

Вітаю,друзі. Одже все як у всіх. Перекредитувалась, щоб відсотки погасити і дійшла до дупи.. підскажіть, які самі доставучі, можу першого липня тільки один закрити. З якого почати ?( І що як діло дійде до суда, то я вимушена буду рлатити не тільки тіло по всім, а й клсмічні відсотки? Велике дякую заздалегідьза відровіді. Бо вже хочеться вийти у вікно. А в мене маленька дитина, не хочу щоб сама залишилася, бо в нас нікого немає окрім олна одної. Ще хочу додати, що я за кордоном і зо лякають, що якщо в Українізакриють рахунки, то і за кордоном теж заблокують картку.

Одже ось мої жестяки.

2. Алекс 17 июля 5000

6. Sos 28 июня 28000

7. Selfi 28 июня 30000

10. Лимон 12000 22 ибо

Повідомляємо про залучення кредитором ТОВ 1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів (Click Credit) колекторської компанії ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ (т.38(068)9236670, е-mail [email protected]), для врегулювання простроченої заборгованості за договором №... Загальний розмір Вашої заборгованості складає 26030грн.

" добрий день.
"Selfie Credit""

Забула додати,що позавчора вони (селфі)додали 3750грн відсотків, вчора готові були їх списати) сьогодні знову нарахували. Боже,які капрізулі непостійні)
Не звертайте увагу взагалі на цей спам. І по кабінетам не ходіть

Одже ось мої жестяки.

2. Алекс 17 июля 5000

6. Sos 28 июня 28000

7. Selfi 28 июня 30000

10. Лимон 12000 22 ибо

Sos нарахували з тіла 20к 9000 процентів, а ще додали 10к за протермінування.. тобто я їм зараз винна не 29,а 39 к..але написали вчора в повідомленні
" Скористайтесь можливістю сплачувати заборгованість частинами. Тел.: 0737426270 "
Я морожусь, нічого не відповідаю.

Селфі ще сьогодні написали в вайбері, що бачили, що я в кабінет заходила і питали, чому все таки не плачу кредит. Я теж нічого не відповідаю. Скоріш за все й до кабінету більше не зайду)

Я як опасний шизофрєнік тут буду сама з собою розмовляти, щоб в кінці, коли вся ця історія закінчиться, і інші люди, і я га власному досвіді , побачили, що все не так уж і страшно)

Sos нарахували з тіла 20к 9000 процентів, а ще додали 10к за протермінування.. тобто я їм зараз винна не 29,а 39 к..але написали вчора в повідомленні
" Скористайтесь можливістю сплачувати заборгованість частинами. Тел.: 0737426270 "

Селфі ще сьогодні написали в вайбері, що бачили, що я в кабінет заходила і питали, чому все таки не плачу кредит. Я теж нічого не відповідаю. Скоріш за все й до кабінету більше не зайду)

Я як опасний шизофрєнік тут буду сама з собою розмовляти, щоб в кінці, коли вся ця історія закінчиться, і інші люди, і я га власному досвіді , побачили, що все не так уж і страшно)
Не треба входити в кабінет, вони це бачать, не фіга се відсотки, це дах капець, як таке може бути???? Я розумію ми не всі читаємо договір але вони ку-ку(

Ну у вас тіло велике, я не брала такі, я саме більше шв гроші 12 к і все

Не треба входити в кабінет, вони це бачать, не фіга се відсотки, це дах капець, як таке може бути???? Я розумію ми не всі читаємо договір але вони ку-ку(

Ну у вас тіло велике, я не брала такі, я саме більше шв гроші 12 к і все
Так, в мене дуже великі тіла ((

Одже ось мої жестяки.

2. Алекс 17 июля 5000

6. Sos 28 июня 28000

7. Selfi 28 июня 30000

10. Лимон 12000 22 ибо

Поки тільки селфі пишуть...

'Уникнення співпраці не змінює ситуацію. Це не дозволить уникнути стягнення і може мати наслідки. Домовляйтесь Т: 0443380815"

'Уникнення співпраці не змінює ситуацію. Це не дозволить уникнути стягнення і може мати наслідки. Домовляйтесь Т: 0443380815"
Чи варто заблокувати номер? Бо вони почали в вайбері надзвонювати?

Чи варто заблокувати номер? Бо вони почали в вайбері надзвонювати?
Скрізь блокувати і ігнорувати до появи прийнятних пропозицій

Сос кредит взагалі "ні о чом". Тільки і можуть писати і дзвонити. Взагалі з ними не спілкуйтеся, вони по судам не ходять. З часом при повному морозі пропонують закриття менш ніж за тіло. Я в них закривала набагато менше ніж тіло, вже не пам'ятаю, але в половину мабуть тіла. Але обов'язкова умова - ніякого контакту з ними і не ходіть по кабінетах

Про дупу.

Вчителька малює на дошці яблуко:
- Діти, що це?
Тягне руку Вовочка.
- Добре, Вовочка, кажи.
- Це - дупа!

Вчителька в сльози, до директора школи.
- Я їм намалювала, а Вовочка каже, що це дупа!
Директор до класу. Дивиться на дошку і каже:
- Так, діти. І хто тут намалював на дошці дупу?

Останнє редагування:
Сос кредит взагалі "ні о чом". Тільки і можуть писати і дзвонити. Взагалі з ними не спілкуйтеся, вони по судам не ходять. З часом при повному морозі пропонують закриття менш ніж за тіло. Я в них закривала набагато менше ніж тіло, вже не пам'ятаю, але в половину мабуть тіла. Але обов'язкова умова - ніякого контакту з ними і не ходіть по кабінетах
Велике дякую, що поділилися. Більше нікуди не заходитиму 🙏

Поки що селфі по тисячі грн в день нараїовують. Більше особливо ніхто не пише. Клік кредит попросив оплатити кредит, за що хочуть дати 50%знижки на кредит в 30 к. Так ми і повірили. Да,да)

Вкладення

• Screenshot_20240705_133519_Messages.webp
    Screenshot_20240705_133519_Messages.webp
    51.8 Кб · Перегляди: 77
Поки що селфі по тисячі грн в день нараїовують. Більше особливо ніхто не пише. Клік кредит попросив оплатити кредит, за що хочуть дати 50%знижки на кредит в 30 к. Так ми і повірили. Да,да)
Я закрила Селфі за тіло..
Простопрочка 3 місяці була.
Писали, дзвонили( поставила антиспам ..
Були листи на місце проаиски..
Спочатку з процентами...
Погрозами позову, досудова..і т.д.
Ігноруйте..
А..ще писали в Вайбер..типу..ви відмовляєтесь в односторонньому порядку?
Відповідаю..не відмовляюсь..давайте розіб'ємо на суми...
І так тягнула..поки тіло не запропонували і не змогла спатити...
Хух..у мене мінус одна шарага.
Залишилось 9

Я закрила Селфі за тіло..
Простопрочка 3 місяці була.
Писали, дзвонили( поставила антиспам ..
Були листи на місце проаиски..
Спочатку з процентами...
Погрозами позову, досудова..і т.д.
Ігноруйте..
А..ще писали в Вайбер..типу..ви відмовляєтесь в односторонньому порядку?
Відповідаю..не відмовляюсь..давайте розіб'ємо на суми...
І так тягнула..поки тіло не запропонували і не змогла спатити...
Хух..у мене мінус одна шарага.
Залишилось 9
Вітаю Вас з мінус однією🙏❤️а якщо не секрет, які у вас ще залишилися?

Назад
Угорі