Щоденник 11 МФО і дупа

• Автор теми Автор теми Світанок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 6K
  • Теґи Теґи
    мілоан
Вітаю Вас з мінус однією🙏❤️а якщо не секрет, які у вас ще залишилися?
Аванс..пропонують вже тіло..та поки нема коштів
Швидко гроші
Клік кредит
Май кредит
Мілоан..(плачу по 600грн /2р на місяць)
Бізнес позика...плачу по 2600/2 р на місяць) ще 3 платежі
Кредит каса..
Манівео
Кредит плюс

Швидко гроші
Клік кредит
Май кредит
Кредит каса..
Манівео
Кредит плюс
Бізнес позика були протермінування ?

Аякжеш...
Коли плачу..коли віддтягую.
Зараз мені скажуть тут, що гроші в нікуди..
Але це мій вибір на зараз..
Ви маєте повне право вирішувати так,як Вам зручніше,а ми маємо право на власну думку. Тож жодного хейту,просто обмін думками

в мене всього чотири мфо, поки нема чим платити, є інші плани на себе, побачимо що з того вийде) думаю нічого смертельного...

Швидко гроші
Клік кредит
Май кредит
Кредит каса..
Манівео
Кредит плюс
Из всего списка самые плохие кредит касса, бизнес кредит плюс и манивео не пользовалась, а то ещё самые милые, поздравляю вас с минус один, удачи! Мне б тоже ещё минус один кредит касса и всё а-ля улю пусть пасут гусей)

А суми великі?
Мрію дійти до 4х МФО
та таке) трохи є 60к+ по тілам)
та таке) трохи є 60к+ по тілам)
ну це лайтово мабуть)
манівео вже там малює якісь захмарні відсотки, але на диво досить тихо, один дзвінок був батькові з оточення і все, поки мовчать дзвонять може разів 2-3 на день, нічого не пропонують поки

Аякжеш...
Коли плачу..коли віддтягую.
Зараз мені скажуть тут, що гроші в нікуди..
Але це мій вибір на зараз..
Я до того ,я зараз не плачу вже десь 2 тижні
Чи можливо з ними якось домовитись ?(

Я до того ,я зараз не плачу вже десь 2 тижні
Чи можливо з ними якось домовитись ?(
Зараз не домовитесь! Бізнес позика по новим договорам швидко біжить до суду. Тут хз від чого залежить. Яка у вас сума кредиту? Скільки вже виплачено? Чи не підписували додатковий договір? Маю на увазі не добирали?

Зараз не домовитесь! Бізнес позика по новим договорам швидко біжить до суду. Тут хз від чого залежить. Яка у вас сума кредиту? Скільки вже виплачено? Чи не підписували додатковий договір? Маю на увазі не добирали?
Сума 25 000,робила 3 платежі по 5500
Протермінування тижні 3

Вітаю,друзі. Одже все як у всіх. Перекредитувалась, щоб відсотки погасити і дійшла до дупи.. підскажіть, які самі доставучі, можу першого липня тільки один закрити. З якого почати ?( І що як діло дійде до суда, то я вимушена буду рлатити не тільки тіло по всім, а й клсмічні відсотки? Велике дякую заздалегідьза відровіді. Бо вже хочеться вийти у вікно. А в мене маленька дитина, не хочу щоб сама залишилася, бо в нас нікого немає окрім олна одної. Ще хочу додати, що я за кордоном і зо лякають, що якщо в Українізакриють рахунки, то і за кордоном теж заблокують картку.

Одже ось мої жестяки.

Click credit 1 июля 24000

2. Алекс 17 июля 5000

3. Манивео 17 июля 9000 (30000)

4. Credit 7 23 июля 30000 (+15000%)

5. Милоан 28 июня 5800 платеж (весь 30000)

6. Sos 28 июня 28000

7. Selfi 28 июня 30000

8. Майкредит 30 июня 15000

9. Аванс кредит 10 июля 28000

10. Лимон 12000 22 ибо

11. Смартивей 25 июля платёж 2700 ( весь 18000)
Невеликий Апдейт: сос вже пропонують замість 39 к оплатити 31. Чекаємо більш цікавих пропозицій.

Селфі сказали, що листа за місцем адреси відправляють) ось такі діла

Невеликий Апдейт: сос вже пропонують замість 39 к оплатити 31. Чекаємо більш цікавих пропозицій.

Селфі сказали, що листа за місцем адреси відправляють) ось такі діла
Відправили
Ви отримали .
Чекайте .
Будуть пропозиції за тіло

Майкредит на 10й день прострочки запропонував розбити на 5платежів.
Вітаю,друзі. Одже все як у всіх. Перекредитувалась, щоб відсотки погасити і дійшла до дупи.. підскажіть, які самі доставучі, можу першого липня тільки один закрити. З якого почати ?( І що як діло дійде до суда, то я вимушена буду рлатити не тільки тіло по всім, а й клсмічні відсотки? Велике дякую заздалегідьза відровіді. Бо вже хочеться вийти у вікно. А в мене маленька дитина, не хочу щоб сама залишилася, бо в нас нікого немає окрім олна одної. Ще хочу додати, що я за кордоном і зо лякають, що якщо в Українізакриють рахунки, то і за кордоном теж заблокують картку.

Одже ось мої жестяки.

Click credit 1 июля 24000

2. Алекс 17 июля 5000

3. Манивео 17 июля 9000 (30000)

4. Credit 7 23 июля 30000 (+15000%)

5. Милоан 28 июня 5800 платеж (весь 30000)

6. Sos 28 июня 28000

7. Selfi 28 июня 30000

8. Майкредит 30 июня 15000

9. Аванс кредит 10 июля 28000

10. Лимон 12000 22 ибо

11. Смартивей 25 июля платёж 2700 ( весь 18000)
Майкредит на 10й день тень протермінування запропонували розбити на 5 платежів, по 3645 грн кожного місяці, або повна сумма 18 228грн. Тіло було 15000. Мені здається норм пропозиція, як вважаєте? Треба погоджуватися?

Майкредит на 10й день тень протермінування запропонували розбити на 5 платежів, по 3645 грн кожного місяці, або повна сумма 18 228грн. Тіло було 15000. Мені здається норм пропозиція, як вважаєте? Треба погоджуватися?

Вкладення

• Screenshot_20240710_094608_Chrome.webp
    Screenshot_20240710_094608_Chrome.webp
    55.3 Кб · Перегляди: 53

На скільки воно норм, то вже Ваша справа. Майки відносно адекватні і можуть запропонувати тіло за місяць-два

На скільки воно норм, то вже Ваша справа. Майки відносно адекватні і можуть запропонувати тіло за місяць-два
Дякую за відповідь. Я просто думала, що вони ха тіло не запропонують. Що це вже і є лояльні умови. Якщо чесно, то зараз і ці майже 4к мають вагу для мене. Бо в мене маленька дитина, і більше нема кому допомагати з фінансами

Дякую за відповідь. Я просто думала, що вони ха тіло не запропонують. Що це вже і є лояльні умови. Якщо чесно, то зараз і ці майже 4к мають вагу для мене. Бо в мене маленька дитина, і більше нема кому допомагати з фінансами
От і займайтесь дитиною. Кредитори почекають

Ось що сос пише...

Добрий день. компанія СОС КРЕДИТ. Моє ім'я Марія. індекс 1010. У зв'язку з ігноруванням сплати кредиту та не виконання фінансових обов'язків по кредитному договору 3.... від 20.05.2024, зафіксована відмова від оплати в односторонньому порядку та ваша справа буде передана до юридичного відділу з метою застосування досудових етапів стягнення суми заборгованості.
Також, якщо Ви не будете виходити на зв'язок, блокувати у вб, ігнорувати акційні пропозиції треті особи з Вашого договору будуть отримувати дзвінки з метою встановлення з Вами контакту .
Клік і майкредит вже запропонували розбити на частини. Але я роки ні на кого і ні на що не відповідаю
Але я роки ні на кого і ні на що не відпов

ні роки,а поки не відповідаю

Останнє редагування:
Назад
Угорі