Щоденник Мфошна дупа

• Автор теми Автор теми malina92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 3K
Аванс та Сенс кредит пропонують закрити за меншу суму ніж тіло, але грошей немає поки. Обідно

Зараз періодично присилають погрози в телеграм, кожного разу різний номер. Чесно кажучи ці погрози трошки смішні...бо написано -"торкнуть тебе шо ігнориш". Також інколи ще телефонують бабусі, але я вже краще на це реагую.

Закрила сьогодні Кредит Каса за тіло +1500грн.
Клік та Майкркдит продали мене ЄАПБ. Вже неділі дві як. З ними не зв'язувалась, бо не було ще чим платити. Як взагалі вони себе поводять?
Доброго дня.
Як закривали Кредит Касу? Домовлялися?

Доброго дня.
Як закривали Кредит Касу? Домовлялися?
Доброго дня. Ніяк не домовлялась. Просто ігнорила, а потім як з'явились кошти закрила. Вони великих відсотків не нарахували. Так як тіло було 3500 я заплатила 5000 тисяч

Вони написали мені в телеграмі, шо типу треба внести оплату, бо бла бла бла суд і всі діла. Кошти в мене були і я внесла

Сьогодні закрила Є-гроші, брала 13000 було протермінування 45 днів, просили 16000 , продали мене Кредитпромінвест.
Вони закрили кредит за 10000, я вважаю це маленька перемога.
Як є гроші повідомляють про продаж?
Вам смс прийшло чи на електронну адресу писали?

Як є гроші повідомляють про продаж?
Вам смс прийшло чи на електронну адресу писали?
Мені прийшла смс, що ваш кредит продано. Я спиралась з Кредитпромінвест(кому продали) і домовились про оплату і закрила однією сумою.

Є чому порадіти. Закрила ФьорсКредит, Панго, Смартівей та Бітів. Ще внесла часткову оплату по лимон кредит.

Фьорст на яких умовах закрили?
Вийшло що вони автоматично зняли з мене кошти. І залишок я докинула.
А бітів ви на яких умовах закрили?
В мене була просрочкадесь 2 тижні. Брала 100ustd. Закрила за 200 ( і це зі знижкою) на поступки вони не йдуть, то я щоб не псувати нерви закрила на їхніх умовах

Фьорст на яких умовах закрили?
Брала 5 тисяч, закрила десь за 8

Вчора зробила перший внесок по реконструкторизації ПРОСТО КРЕДИТ. Виходить тіло +700грн. Думаю нормальні умови. Також залишився ще один платіж по реконструкторизації в Лимон кредит, там доплатити 3000 тисячі і закрити( до цього вже внесла два платежі з такою сумою) Ну і вийшло закрити МІЛОАН.

Вчора зробила перший внесок по реконструкторизації ПРОСТО КРЕДИТ. Виходить тіло +700грн. Думаю нормальні умови. Також залишився ще один платіж по реконструкторизації в Лимон кредит, там доплатити 3000 тисячі і закрити( до цього вже внесла два платежі з такою сумою) Ну і вийшло закрити МІЛОАН.
Мілоан закрили за тіло? Скільки днів протерміновано було

Схожі теми

Відповіді
60
Перегляди
3K
Відповіді
120
Перегляди
6K
Назад
Угорі