+38 0671723534

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 2K

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
+380671723534 шо це за звери? Нашли второй мужа номер. Это проблема

+380671723534 шо це за звери? Нашли второй мужа номер. Это проблема
Screenshot_2023-01-18-14-20-18-331_app.source.getcontact.webp

Nastya_1322, встановіть собі додаток і дивіться по кожному номеру самостійно.В день інколи по 50 дзвінків різних надходять,ви по кожному номеру будете створювати тему?
Важливіші теми через ваші опиняються внизу,і форумчани можуть важливіше щось пропустити.
Візьміть це до уваги, будь ласка!

Гет контакт мають на увазі. Яким ви надаете доступ то своеї телефонної книги. І в згодженні з правилами ви погоджуєтесь що вони можуть використовувати вашу телефонну книгу на всій розсуд.

Гет контакт мають на увазі. Яким ви надаете доступ то своеї телефонної книги. І в згодженні з правилами ви погоджуєтесь що вони можуть використовувати вашу телефонну книгу на всій розсуд.
А ви думаєте без вас не буде інфи про ваш і інші номери?

Короче вони вибрали кого довбати, жінок з родини , Настя менше пишіть такого вони мабуть і не знають хто власник номера
Я писала вчора про терор , сьогодні пишуть ну як батьки, давайте в повідомленнях ділитися особистих
Короче вони вибрали кого довбати, жінок з родини , Настя менше пишіть такого вони мабуть і не знають хто власник номера
Я писала вчора про терор , сьогодні пишуть ну як батьки , вимкнули телефони бо у нас спам смс , по 200 смс влень

Останнє редагування:
Е воші читають наче нас. Звонять 067172 ... Короче більше що коли не буду більше писати . А вошки напишу що ніх вам нічого

Е воші читають наче нас. Звонять 067172 ... Короче більше що коли не буду більше писати . А вошки напишу що ніх вам нічого
Ви серйозно?)))) Ну нехай теоретично, то звідки вони можуть знати, що під цим ніком на форумі знаходитесь саме ви)))) ну це смішно, правда) ви ж надали їм дозвіл до вашої телефонної книги, от вони і буду по всім дзвонити, писати. А форум тут ні до чого)

Ви серйозно?)))) Ну нехай теоретично, то звідки вони можуть знати, що під цим ніком на форумі знаходитесь саме ви)))) ну це смішно, правда) ви ж надали їм дозвіл до вашої телефонної книги, от вони і буду по всім дзвонити, писати. А форум тут ні до чого)
Я написала"наче" бо під час розмови щось таке було , що по відгукам таких же як я , я чогось чекаю ...може і читають, мені не смішно було вчора просто

Ми набрали оператора Київстар назвали номера ці і сказали що це шахраї погрози і тд , сказали перевірять і заблокують , чи можливо не знаю, але давайте щось робити

Ми набрали оператора Київстар назвали номера ці і сказали що це шахраї погрози і тд , сказали перевірять і заблокують , чи можливо не знаю, але давайте щось робити
В мене просто з цих номерів телефонували ще кумам представлялися приват банком. Я написала до привату. Вони мені відстали що то шахраї і щоб я зверталася до поліції але адекватно розумію що нічого не буде з тих пісюльок

В мене просто з цих номерів телефонували ще кумам представлялися приват банком. Я написала до привату. Вони мені відстали що то шахраї і щоб я зверталася до поліції але адекватно розумію що нічого не буде з тих пісюльок
Він прочитав що Київстар співпрацює з НБУ тому звертайтеся туди прочитайте усі ці номери 067172 ...067171 ... чим більше скарг тим краще, я теж позвоню
Нічого не треба писати просто продиктувати

Він прочитав що Київстар співпрацює з НБУ тому звертайтеся туди прочитайте усі ці номери 067172 ...067171 ... чим більше скарг тим краще, я теж позвоню

Нічого не треба писати просто продиктувати
До НБУ дзвонити? Кидайте номер куди набрати подзвоню.

До НБУ дзвонити? Кидайте номер куди набрати подзвоню.
В Київстар
В НБУ я тільки скарги написала на е воші
Бачили нову тему про вайбер і смс спам , зе , швидко гроші, е гроші . У вас є швидко гроші?

Останнє редагування:
В Київстар
В НБУ я тільки скарги написала на е воші
Бачили нову тему про вайбер і смс спам , зе , швидко гроші, е гроші . У вас є швидко гроші?
Швидко горошей не має. А все інше що ви написали є

Нічого собі кредит плюс , так вони ж задовбали усіх і шоу таке влаштовують по сусідах що типу я кредит на них беру і не виходить , типу я шахрайка

Назад
Угорі