Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
+380671723534 шо це за звери? Нашли второй мужа номер. Это проблема
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
+380671723534 шо це за звери? Нашли второй мужа номер. Это проблема
Гет контакт мають на увазі. Яким ви надаете доступ то своеї телефонної книги. І в згодженні з правилами ви погоджуєтесь що вони можуть використовувати вашу телефонну книгу на всій розсуд.Що за додаток?
А ви думаєте без вас не буде інфи про ваш і інші номери?Гет контакт мають на увазі. Яким ви надаете доступ то своеї телефонної книги. І в згодженні з правилами ви погоджуєтесь що вони можуть використовувати вашу телефонну книгу на всій розсуд.
Короче вони вибрали кого довбати, жінок з родини , Настя менше пишіть такого вони мабуть і не знають хто власник номера
Я писала вчора про терор , сьогодні пишуть ну як батьки , вимкнули телефони бо у нас спам смс , по 200 смс влень
А ви думаєте без вас не буде інфи про ваш і інші номери?
Ви серйозно?)))) Ну нехай теоретично, то звідки вони можуть знати, що під цим ніком на форумі знаходитесь саме ви)))) ну це смішно, правда) ви ж надали їм дозвіл до вашої телефонної книги, от вони і буду по всім дзвонити, писати. А форум тут ні до чого)Е воші читають наче нас. Звонять 067172 ... Короче більше що коли не буду більше писати . А вошки напишу що ніх вам нічого
Я написала"наче" бо під час розмови щось таке було , що по відгукам таких же як я , я чогось чекаю ...може і читають, мені не смішно було вчора простоВи серйозно?)))) Ну нехай теоретично, то звідки вони можуть знати, що під цим ніком на форумі знаходитесь саме ви)))) ну це смішно, правда) ви ж надали їм дозвіл до вашої телефонної книги, от вони і буду по всім дзвонити, писати. А форум тут ні до чого)
Ми набрали оператора Київстар назвали номера ці і сказали що це шахраї погрози і тд , сказали перевірять і заблокують , чи можливо не знаю, але давайте щось робитиГет контакт мають на увазі. Яким ви надаете доступ то своеї телефонної книги. І в згодженні з правилами ви погоджуєтесь що вони можуть використовувати вашу телефонну книгу на всій розсуд.
В мене просто з цих номерів телефонували ще кумам представлялися приват банком. Я написала до привату. Вони мені відстали що то шахраї і щоб я зверталася до поліції але адекватно розумію що нічого не буде з тих пісюльокМи набрали оператора Київстар назвали номера ці і сказали що це шахраї погрози і тд , сказали перевірять і заблокують , чи можливо не знаю, але давайте щось робити
Він прочитав що Київстар співпрацює з НБУ тому звертайтеся туди прочитайте усі ці номери 067172 ...067171 ... чим більше скарг тим краще, я теж позвонюВ мене просто з цих номерів телефонували ще кумам представлялися приват банком. Я написала до привату. Вони мені відстали що то шахраї і щоб я зверталася до поліції але адекватно розумію що нічого не буде з тих пісюльок
Нічого не треба писати просто продиктуватиВ мене просто з цих номерів телефонували ще кумам представлялися приват банком. Я написала до привату. Вони мені відстали що то шахраї і щоб я зверталася до поліції але адекватно розумію що нічого не буде з тих пісюльок
До НБУ дзвонити? Кидайте номер куди набрати подзвоню.Він прочитав що Київстар співпрацює з НБУ тому звертайтеся туди прочитайте усі ці номери 067172 ...067171 ... чим більше скарг тим краще, я теж позвоню
Нічого не треба писати просто продиктувати
В КиївстарДо НБУ дзвонити? Кидайте номер куди набрати подзвоню.
Швидко горошей не має. А все інше що ви написали єВ Київстар
В НБУ я тільки скарги написала на е воші
Бачили нову тему про вайбер і смс спам , зе , швидко гроші, е гроші . У вас є швидко гроші?
Кредит плюс. До мене з цього номера дзвонили сьогодні.+380671723534 шо це за звери? Нашли второй мужа номер. Это проблема