+38 0671723534

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 2K
Я тоже плюсую за кредит плюс. Глянула свои списки по этому номеру. Совпадений нет, но 067172...совпадают и 067171
Мені разів 20 дзвонили з цього номеру. То я сьогодні ризикнула відповісти. Зазвичай у них номер на 097 починався

Мне плюсы в основном автодозвоном звонили. С 04422...и так может ещё были звонки. Почему именно на плюсы я думаю, потому что из списка МФО автора,у меня есть плюсы и номера начинаются одинаково

Ну мені грозилися листа з вимогою повністю закрити кредит вислати за адресою реєстрації
Мені походу вже вислали. Піду завтра абон ящик відкривати щоб бабусі не прилитів цей лист щастя

Вкладення

• Screenshot_2023-01-19-11-18-52-696_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-01-19-11-18-52-696_com.google.android.apps.messaging.webp
    12.6 Кб · Перегляди: 49
Мені походу вже вислали. Піду завтра абон ящик відкривати щоб бабусі не прилитів цей лист щастя
Цікаво, що там)
Може завтра його ще не буде.

Цікаво, що там)

Може завтра його ще не буде.
Ну хочу відкрити раніше ніж він до бабусі долитить. Щоб в абонящик падало.
Мала на увазі на пошті орендувати абон ящик. Не думаю що укр поштою за один день дійде той лист
Ну і що,що лист?..
Ну нічого. Люди писали про лист я відповіла що мені теж відправили. Смс таке прислали. Почитаємо що відправили

Мне плюсы в основном автодозвоном звонили. С 04422...и так может ещё были звонки. Почему именно на плюсы я думаю, потому что из списка МФО автора,у меня есть плюсы и номера начинаются одинаково
Автодозвон они любят....мне звонят через каждые три минуты на протяжении четырех часов и так каждый день

Мені давно таке писали до цієї пори нема , майже місяць скоро
Вот cyku , як пропонувати тіло і влаштовувати терор , це як , у них що збій програми

Вот cyku , як пропонувати тіло і влаштовувати терор , це як , у них що збій програми
Правда я не платила бо ще був час , 10 днів дали , і за ці дні таке шоу

Назад
Угорі