+38 0443520245

Якщо інші форумчани готові піти звідси, тоді створимо.
Ну вот теперь и понятно, для чего ты тут.
2 модератора - чоловік і жінка, плюс їх адмін
Как скучно я живу.

Якщо інші форумчани готові піти звідси, тоді створимо. Це не проблема. Проблема - мати з ким працювати, мати аудиторію. Ваш форум раніше користувався певною популярністю. Тепер зрозуміло, що він є родинним. 2 модератора - чоловік і жінка, плюс їх адмін, встановлюють правила. Добре, ми більше не будемо вам трьом заважати.
Я теж модератор,і чоловік з форуму 🤭 😂

Якщо інші форумчани готові піти звідси, тоді створимо.
А чому люди тут, подумайте добре!!!!!
Це не проблема. Проблема - мати з ким працювати, мати аудиторію. Ваш форум раніше користувався певною популярністю. Тепер зрозуміло, що він є родинним. 2 модератора - чоловік і жінка, плюс їх адмін, встановлюють правила. Добре, ми більше не будемо вам трьом заважати.
😁😁😁

:добряче:

Как это ты тут задержался?
Мене ввели в оману, розповівши що цей форум - антишахрайський і антиколекторський. Насправді, це черговий розвод для наївних українців. Тут якраз сидять шахраї всіх мастей.

А чому люди тут, подумайте добре!!!!!

😁😁😁
Люди тут тільки тому, що немає інших форумів! Відсутні інші подібні майданчики. Москальня не тільки відібрала у нас землю, а й вдало окупували територію Інтернету. Моя суб'єктивна думка - форум АнтиКоллектор підставний. Ним насправді керують шахраї. Тому ця звичайна тема переросла в такий срач. Як тільки запахло жареним - прибігли боти.

Мене ввели в оману, розповівши що цей форум - антишахрайський і антиколекторський. Насправді, це черговий розвод для наївних українців. Тут якраз сидять шахраї всіх мастей.
Можете мене вважати шахрайкою,але ж якщо мої поради допоможуть людині,яка попала в неприємності,які я вже пройшла,то мене не цікавить ваша думка. .

Люди тут тільки тому, що немає інших форумів! Відсутні інші подібні майданчики. Москальня не тілкьи відібрала у нас землю, а й вдало окупували територію Інтернету. Моя суб'єктивна думка - форум АнтиКоллектор підставний.
До речі, створюючи тему в телефонному довіднику,то є правило.Один номер,одна тема.На майбутнє,коли створюєте тему,то ознайомлютеся з правилами.

До речі, створюючи тему в телефонному довіднику,то є правило.Один номер,одна тема.На майбутнє,коли створюєте тему,то ознайомлютеся з правилами.
Та он же нас покинул. Пошел создавать ещё один форум АнтиКоллектор

Назад
Угорі