+38 0443520245

Тоже терроризирует этот 044352 и производные от него. Без понятия кому принадлежит номер, ведь они ни разу не дозвонились ко мне. Сейчас в купе с селфачами и слонами прозванивают, но раз-два в несколько дней. Звонки с этих номеров пошли как только я в базы к МФО попал и пошли различные рассылки

Кумарит то, сколько не блокируй номера, каждый день новые найдут. Ну скоро симку выкину, то пускай расслабляться:)
А поставити прогу яка блокує ,чи налаштувати телефон щоб блокував невідомі ,слабо ?....

А поставити прогу яка блокує ,чи налаштувати телефон щоб блокував невідомі ,слабо ?....
У меня роуминг + трукаллер, так что шах и мат :cool:

Смски все равно вижу что пытались звонить

У меня роуминг + трукаллер, так что шах и мат :cool:

Смски все равно вижу что пытались звонить
Так Ів мене в нещодавніх показує що пробували ,але самого дзвінка не має ,і байдуже який номер ,мене влаштовує ,у вечері почистив від лайна і на тому квит )))

Ти такий самий бот, як і решта. За весь період перебування тут не побачив жодного справжнього дописувача. Тобто, насправді ваш форум не представляє великого інтересу для інших. Варіться далі у своїй каші.
Окей. Дякую за увагу до нашого ресурсу.
Трішки не той профіль в нас. Ми ж калєхтори)
Можете оцінити якість роботи від 10 до мені байдуже на вашу оцінку.
Напевно саме на таких як ви я собі пʼяту бентлі купую.
Тема з номером цікава, насправді. І потребує уваги. Але на нашому форумі 5 дзвінків поспіль раз на місяць - сама найменша проблема. Добре що вам вдалося щось знайти про тих хто телефонує. Буде добре, якщо це зупинять.
Але якщо ви однаково серйозно кажете що знайшли щось на ці номери і те що ми колектори - сумнівно.

Назад
Угорі