+38 0443520245

Люди тут тільки тому, що немає інших форумів! Відсутні інші подібні майданчики. Москальня не тілкьи відібрала у нас землю, а й вдало окупували територію Інтернету. Моя суб'єктивна думка - форум АнтиКоллектор підставний.
Знаєте, я тут з 2020 року і маю купу друзів, яких знаю в житті. І форум змінив життя багатьом людям на краще!!!!!!
І те, що ви тут пишите лиш підтверджує, що форум сила і допомога всім!!!!
А заздрість ваша ......ото і залишайтеся з нею!!!!!!

Можете мене вважати шахрайкою,але ж якщо мої поради допоможуть людині,яка попала в неприємності,які я вже пройшла,то мене не цікавить ваша думка. .
Ти такий самий бот, як і решта. За весь період перебування тут не побачив жодного справжнього дописувача. Тобто, насправді ваш форум не представляє великого інтересу для інших. Варіться далі у своїй каші.

Ти такий самий бот, як і решта. За весь період перебування тут не побачив жодного справжнього дописувача. Тобто, насправді ваш форум не представляє великого інтересу для інших. Варіться далі у своїй каші.
Не ти,а Ви...

Та почекай... то ти ще Mercato® не чув))

images.webp
форум змінив життя багатьом людям на краще!!!!!!
Согласен.

Знаєте, я тут з 2020 року і маю купу друзів, яких знаю в житті. І форум змінив життя багатьом людям на краще!!!!!!
І те, що ви тут пишите лиш підтверджує, що форум сила і допомога всім!!!!
А заздрість ваша ......ото і залишайтеся з нею!!!!!!
Про ваш форум є і негативні відгуки. У першу чергу, це неадекватне модераторство. Сила там, де є мудрість. Проаналізуйте уважно свої дописи. Все, на що ви здатні - обсирати і чмирити інших. Ніякого конструктивного діалогу.

Якщо інші форумчани готові піти звідси, тоді створимо. Це не проблема. Проблема - мати з ким працювати, мати аудиторію. Ваш форум раніше користувався певною популярністю. Тепер зрозуміло, що він є родинним. 2 модератора - чоловік і жінка, плюс їх адмін, встановлюють правила. Добре, ми більше не будемо вам трьом заважати.
Ключове слово якщо ,а ви заслужіть таку довіру ,щоб писати так про користувачів і Адміна ,Модераторів ,я так точно не піду ,і ті користувачі яких я знаю особисто ,теж )))

Ключове слово якщо ,а ви заслужіть таку довіру ,щоб писати так про користувачів і Адміна ,Модераторів ,я так точно не піду ,і ті користувачі яких я знаю особисто ,теж )))
[POSTS=500]Зачем?
Быдлу все дозволено[/POSTS]
З окопа пабєдітєль)
Насчёт этого не знаю, но мудрость, смотрю, ручьем льется

Якщо нас підтримують люди, ми розробимо ще один майданчик, який буде 100% антишахрайським і українським. Будь-ласка, кому цікаво з дописувачів цього форуму змінити майданчик - звяжіться з нами. Разом - ми сила!

Якщо нас підтримують люди, ми розробимо ще один майданчик, який буде 100% антишахрайським і українським. Будь-ласка, кому цікаво з дописувачів цього форуму змінити майданчик - звяжіться з нами. Разом - ми сила!
У вас навіть права листування нема ....

Про ваш форум є і негативні відгуки. У першу чергу, це неадекватне модераторство. Сила там, де є мудрість. Проаналізуйте уважно свої дописи. Все, на що ви здатні - обсирати і чмирити інших. Ніякого конструктивного діалогу.
Ну ваша заздрісна риса не цікавить нікого.
А те що особи, які колись тут реєструвались і були заблоковані за свою поведінку інколи реєструються знов, щоб образливе написати на Адміністрацію, то ми до цього звикли!🤗

Реклама платна 😂

Ну ваша заздрісна риса не цікавить нікого.
А те що особи, які колись тут реєструвались і були заблоковані за свою поведінку інколи реєструються знов, щоб образливе написати на Адміністрацію, то ми до цього звикли!🤗
Обратила внимание на фразы, которые часто звонилки используют?)
Вот я уже не одну встретил в великоразумных постах , с позволения сказать, автора.

Назад
Угорі