+38 0443520245

@

А Ви хочете в команду форуму ,так вас там богато ,на всих міста не вистачить .
Ми могли би співрпрацювати і покращити Ваш форум, який має безліч недоліків. Але такі модератори як "***" переводять серйозні теми у флуд. Так, що давайте припинемо ідіотські суперечки і перейдемо до теми.

Ми могли би співрпрацювати і покращити Ваш форум, який має безліч недоліків. Але такі модератори як "***" переводять серйозні теми у флуд. Так, що давайте припинемо ідіотські суперечки і перейдемо до теми.
Переходьте ,особисто мені ваша писанина не цікава ,всі номера яких не має в моїй тел.книзі - шахраї ,і не зациклюйтесь ,бо ще не всі користувачі висловились ...

ЦікавийКористувач🍩, ми проаналізували ваші пости і зробили висновки, що ви тут лиш для того, щоб вводити людей в оману і агресивно сіяти в маси дурню.

Це ваші суб'єктивні небогрунтовані неотесані оціночні судження.
Якщо для вас викривати шахраїв, вносити їх номери в чорний списки - це "введення в оману", значить ви працюєте на ворога, ви на боці шахраїв. Ви співучасник і несете відповідальність.

Треба зразу хамити?
Перечитай свої повідомлення.
Ти ж і почав кидатись на людей першим.
В кожному твоєму пості багато букафф і нуль конструктива.
На запитання відповідей немає.
Звичайно, однозначно, треба розробляти свій власний майданчик.
Успіхів.
Тому що цей майданчик, чесно кажучи, не є проукраїнський.
То чеши з богом, хто забороняє ?))
Ви співучасник і несете відповідальність.
[HIDE]Вона ще й до того всього моя дружина))[/HIDE]

Якщо для вас викривати шахраїв, вносити їх номери в чорний списки - це "введення в оману", значить ви працюєте на ворога, ви на боці шахраїв. Ви співучасник і несете відповідальність.
Створіть свій форум,моя вам порада..

Ну я розумію , що вам з Наполеоном і з дідом Мазаєм нудно.....телефон в кого віджали?

Переходьте ,особисто мені ваша писанина не цікава ,всі номера яких не має в моїй тел.книзі - шахраї ,і не зациклюйтесь ,бо ще не всі користувачі висловились ...
Окей.. Лише цікаво одне - навіщо ви створили цю тему?

Не помиляєтесь ? Хто створив цю тему ?
Перепрошую, малося на увазі - гілку форуму (Телефонний довідник), а не тему. Ви так запудрили мізки своїм флудом, що вже якось неохота підбирати слова.

Створіть свій форум,моя вам порада..
Якщо інші форумчани готові піти звідси, тоді створимо. Це не проблема. Проблема - мати з ким працювати, мати аудиторію. Ваш форум раніше користувався певною популярністю. Тепер зрозуміло, що він є родинним. 2 модератора - чоловік і жінка, плюс їх адмін, встановлюють правила. Добре, ми більше не будемо вам трьом заважати.

Назад
Угорі