Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какая прострочка былаСьогодні дзвонили Дінеро на роботу до начальства моїй сестрі !!!яку ніде не було указано!!!жесть!!!
не факт,я уже больше 2 недель не беру трубку, как наяривали по 80 звонков в день так и наяривают.@LeilaLo, чем больше вы берете трубку и разговариваете с ними- тем больше звонят! Пусть отец игнорит, и они через дней 5 перестанут звонить
Сьогодні теж поспілкувалась з Дінеро 4 дня прострочки каже оплатіть відсотки і ми не будем нікого турбувати,якажу нема,і такий безглузда розмова...напевне буде наярюватиЯ нікому нічого не кажу ще, так як не знаю кого вони знайдуть, лише написала братовій жінці через ВК про шахраїв, які требують оплати по закритому кредиту,так як в неї є карта Привату і вона є в соцмережах. Наперед не хочу розводити балаган бо моя мама страшніша від всіх колекторів світу)) буде опять ридати ночами і думати чого я така непутьова вродилася, в черговий раз вляпалася і як їй між люди показатися, позор такий. Хай краще їй хтось це скаже, а я зроблю круглі очі. Тим більше таке оператору Дінера наплела про себе і свою біографію, що не відповідає дійсності. Надіюся, що він інформацію зафіксував і при розмові із моїм оточенням упом"яне, а оточення подумає "та що він несе, аферист якийсь". Розумієте, набагато краще, коли людина сама собі зробить висновок ніж я буду сто разів повторювати, що це неправда. Люблю тонкі маніпуляції із свідомістю))
что делать что делать. нхй посылатьПишу не в ту тему, но Динеро афигели. Пишет мне мудень в вайбер уже второй день, наяривает отцу. Сегодня ему отвечала, общалась, он позвонил отцу только что и говорит, что я не выхожу с ним на связь. Потом я ему написала в вайбер, что сегодня не будет денег, а возможно через пару дней заплачу им. А вчера я ему сказала про 50 процентов ( что не должно превышать от тела кредита), так он попустился и типо списал, хотя в ЛК так и осталось все. В итоге он мне щас пишет, что ему все равно и деньги должны бать сегодня и вся сумма без списаний. Я ему сказала, чтобы не наяривал отцу, он там все равно ничего не получит. Как с ним бороться? Еще и пишет так, что в каждом слове ошибка.
Теперь он другое придумал
Я сьогодні ще поговорила з дамою по імені анна олєговна,добряче на неї наїхала,типу:«ти хто така,чого хочеш,говори,а вона« ой не говоріть зі мною так»а така «ну і шо ти мені зробиш?»ну одним словом вона скинула і більше не передзвонювала,так якось стало добре і аж смішно)))Я разів три казала їм, що платити не буду ні тепер ні за місяць, ні за півроку. Більше трубку не беру. В телефоні чорного списку нема, але якось терпимо, вже 5 фірм на прострочці, дзвінків 15-20 за день. На дзвінок поставила одиночний сигнал. Може вони більше дзвонять туди, де чорний список встановлений, а не туди, де просто трубку не беруть. З іншими не вдалося поговорити, я дома, свекруха дома і слух має добрий.
Ще можна 189 статтю КК України.ст129, 182, 296,355 УК Украины, пусть телефонный балабол изучает, что ему грозит
О да до боли знакомая история, та они -всем ее рассказывают, так вот это бредятина и нереально вообще, по моему мнению 48_ это вообще полная задница, а да еще стандартная фраза у вас есть что продать? Или вот еще-у вас есть родственники на кого можно оформить займ ? Все одно и тоже! А еще они любят рассказывать сколько у меня вообще кредитов и на какую сумму, имеют право или нет разглошать весь список?Сьогодні поспілкувалася з оператором Дінеро. Розказав мені історію, що один чоловік за рік взяв 48 займів і переплатив всього 500 грн. Тобто брав в наступному МФО під 0% і віддавав попередні. Натякав, тобто)
Сказав, що будуть дзвонити до всіх родичів і знайомих щоб допомогли мені закрити кредит. І я йому, звісно, вірю, село на тисячу персон, як натрапить на якусь добросердечну тьотю то вона йому викладе мій родовід до сьомого коліна, номера, паролі і всю підноготну, але це нічого не змінить. В людей я не буду зичити на МФО жодної копійки. А номер карти, так і бить, повідомлю для анонімних благодійних переказів.