Звонит отцу. Как с ним бороться?

• Автор теми Автор теми LeilaLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 3K
@Cosa_Nostra, динеро cyku, находят инфу и звонят всем, в моем случае все сказали идите в суд и доказывайте! Позвонили дней 5 , потом только звонки и тишина!

Я нікому нічого не кажу ще, так як не знаю кого вони знайдуть, лише написала братовій жінці через ВК про шахраїв, які требують оплати по закритому кредиту,так як в неї є карта Привату і вона є в соцмережах. Наперед не хочу розводити балаган бо моя мама страшніша від всіх колекторів світу)) буде опять ридати ночами і думати чого я така непутьова вродилася, в черговий раз вляпалася і як їй між люди показатися, позор такий. Хай краще їй хтось це скаже, а я зроблю круглі очі. Тим більше таке оператору Дінера наплела про себе і свою біографію, що не відповідає дійсності. Надіюся, що він інформацію зафіксував і при розмові із моїм оточенням упом"яне, а оточення подумає "та що він несе, аферист якийсь". Розумієте, набагато краще, коли людина сама собі зробить висновок ніж я буду сто разів повторювати, що це неправда. Люблю тонкі маніпуляції із свідомістю))

@LeilaLo, чем больше вы берете трубку и разговариваете с ними- тем больше звонят! Пусть отец игнорит, и они через дней 5 перестанут звонить
не факт,я уже больше 2 недель не беру трубку, как наяривали по 80 звонков в день так и наяривают.

Я нікому нічого не кажу ще, так як не знаю кого вони знайдуть, лише написала братовій жінці через ВК про шахраїв, які требують оплати по закритому кредиту,так як в неї є карта Привату і вона є в соцмережах. Наперед не хочу розводити балаган бо моя мама страшніша від всіх колекторів світу)) буде опять ридати ночами і думати чого я така непутьова вродилася, в черговий раз вляпалася і як їй між люди показатися, позор такий. Хай краще їй хтось це скаже, а я зроблю круглі очі. Тим більше таке оператору Дінера наплела про себе і свою біографію, що не відповідає дійсності. Надіюся, що він інформацію зафіксував і при розмові із моїм оточенням упом"яне, а оточення подумає "та що він несе, аферист якийсь". Розумієте, набагато краще, коли людина сама собі зробить висновок ніж я буду сто разів повторювати, що це неправда. Люблю тонкі маніпуляції із свідомістю))
Сьогодні теж поспілкувалась з Дінеро 4 дня прострочки каже оплатіть відсотки і ми не будем нікого турбувати,якажу нема,і такий безглузда розмова...напевне буде наярювати

Пишу не в ту тему, но Динеро афигели. Пишет мне мудень в вайбер уже второй день, наяривает отцу. Сегодня ему отвечала, общалась, он позвонил отцу только что и говорит, что я не выхожу с ним на связь. Потом я ему написала в вайбер, что сегодня не будет денег, а возможно через пару дней заплачу им. А вчера я ему сказала про 50 процентов ( что не должно превышать от тела кредита), так он попустился и типо списал, хотя в ЛК так и осталось все. В итоге он мне щас пишет, что ему все равно и деньги должны бать сегодня и вся сумма без списаний. Я ему сказала, чтобы не наяривал отцу, он там все равно ничего не получит. Как с ним бороться? Еще и пишет так, что в каждом слове ошибка.

Теперь он другое придумал
что делать что делать. нхй посылать

Я разів три казала їм, що платити не буду ні тепер ні за місяць, ні за півроку. Більше трубку не беру. В телефоні чорного списку нема, але якось терпимо, вже 5 фірм на прострочці, дзвінків 15-20 за день. На дзвінок поставила одиночний сигнал. Може вони більше дзвонять туди, де чорний список встановлений, а не туди, де просто трубку не беруть. З іншими не вдалося поговорити, я дома, свекруха дома і слух має добрий.

Я разів три казала їм, що платити не буду ні тепер ні за місяць, ні за півроку. Більше трубку не беру. В телефоні чорного списку нема, але якось терпимо, вже 5 фірм на прострочці, дзвінків 15-20 за день. На дзвінок поставила одиночний сигнал. Може вони більше дзвонять туди, де чорний список встановлений, а не туди, де просто трубку не беруть. З іншими не вдалося поговорити, я дома, свекруха дома і слух має добрий.
Я сьогодні ще поговорила з дамою по імені анна олєговна,добряче на неї наїхала,типу:«ти хто така,чого хочеш,говори,а вона« ой не говоріть зі мною так»а така «ну і шо ти мені зробиш?»ну одним словом вона скинула і більше не передзвонювала,так якось стало добре і аж смішно)))

Мне динеро пакость сделало,позвонили мужу и свекрухе,они в шоке я говорю ничего не брала,капец короче

Сьогодні поспілкувалася з оператором Дінеро. Розказав мені історію, що один чоловік за рік взяв 48 займів і переплатив всього 500 грн. Тобто брав в наступному МФО під 0% і віддавав попередні. Натякав, тобто)
Сказав, що будуть дзвонити до всіх родичів і знайомих щоб допомогли мені закрити кредит. І я йому, звісно, вірю, село на тисячу персон, як натрапить на якусь добросердечну тьотю то вона йому викладе мій родовід до сьомого коліна, номера, паролі і всю підноготну, але це нічого не змінить. В людей я не буду зичити на МФО жодної копійки. А номер карти, так і бить, повідомлю для анонімних благодійних переказів.
О да до боли знакомая история, та они -всем ее рассказывают, так вот это бредятина и нереально вообще, по моему мнению 48_ это вообще полная задница, а да еще стандартная фраза у вас есть что продать? Или вот еще-у вас есть родственники на кого можно оформить займ ? Все одно и тоже! А еще они любят рассказывать сколько у меня вообще кредитов и на какую сумму, имеют право или нет разглошать весь список?

Назад
Угорі