Звонят на работу...

• Автор теми Автор теми Лариса1977
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
я то сміливості набрався сьогодні...но вона з роботи відпросилась.я прийшов вона навіть не встала(так погано було) і я відразу дав задню. і так дуже часто(то вона обідилась на отчима-тей ще виродок(кинув роботу. не працює і хоче назад машину викупити.хоч рік сидів без роботи,а мама його обеспечувала)то тиск..ну ніяк не підберу моменту і боюся за неї.
яб всі гроші відав би за спокій своїх рідніх..но ніхто з друзів не хоче позичити ті кошти що потрібно(я роблю висновки)хоч знаю що в деяких близьких друзів є ті кошти які я зможу за рік відати навіть з відсотками
я дорослий мужчина,але зараз плачу від бизвиходності.я боюсь тільки за рідних.себе вже не шкода просто 0(життя вже помняло як тільки можна фізично)

куча була ситуацій коли майже прощався з життям,але якось викручувався. якось трішки прибрехав звідки шрами..ну не зможу я їй розказати
Не бійтеся мами своєї. Пригорніться,викажіть свою любов,тепло. Станьте маленьким, пожалійте її,нехай вона погладить Вас по голові... І поступово почніть мову. Але не відразу факти.
-Мама,в мене є невеличкі проблеми,вони можуть дійти і до тебе, я хочу тебе попередити. Ти прекрасно знаєш(а якщо ні,то знайдіть всі новини в інтернеті) про Приват. ... (Далі створіть свою історію) їй не обов'язково знати про всі кредити. Головне що вона вже буде підготовлена ВАМИ. все залежить від Вас... Удачі..))))

той добре що не знаєтє.а взагалі це вже не важливо...
Чому не важливо???
Ви собі навіть не уявляєте, скільки у місті таких самих боржників... Ви своєю історією уже нікого не здивуєте...
Ви занадто переймаєтесь чужою думкою... Не варто... Якщо думаєте, що людям нема чого робити, окрім того, що обговорювати ваші проблеми, то, я вас змушена розчарувати, це не так... В усіх вистачає своїх особистих проблем, ваші їх не стосуються...
І кредити- це не соромно, в даний час більшість українців мають кредити...

Чому не важливо???
Ви собі навіть не уявляєте, скільки у місті таких самих боржників... Ви своєю історією уже нікого не здивуєте...
Ви занадто переймаєтесь чужою думкою... Не варто... Якщо думаєте, що людям нема чого робити, окрім того, що обговорювати ваші проблеми, то, я вас змушена розчарувати, це не так... В усіх вистачає своїх особистих проблем, ваші їх не стосуються...
І кредити- це не соромно, в даний час більшість українців мають кредити...
ну куча кредитів в МФО це соромно для мене.

ну куча кредитів в МФО це соромно для мене.
Чим???
Я не розумію вашої логіки...
Ви якийсь особливий? Можливо олігарх?
Чому ви соромитесь того, що потрапили на гачок аферистів, які дуже добре продумали схему, щоб втягувати людей у кредити?

Чим???
Я не розумію вашої логіки...
Ви якийсь особливий? Можливо олігарх?
Чому ви соромитесь того, що потрапили на гачок аферистів, які дуже добре продумали схему, щоб втягувати людей у кредити?
ну не олігарх це точно.виб мене впізнали.в нас не так багато в місті олігархів.боюсь того що всі знайомі і родичі відвернуться.і щей на роботу колишню в Наш ... будуть звонити.а там дуже багато знайомих людей.як після того їм в очі дивитися?(здаеться людина за кордон їзде то повина добре заробляти.а тут в кредити полізла)
щей не один а цілу кучу..
Що Ви далі думаєте робити? Тобто сьогодні зранку?
Чим форум Вам може допомогти?
)
зараз робив фігню.але здається передумав(коли людина навіть нездатна "цього" зробити

ну не олігарх це точно.виб мене впізнали.в нас не так багато в місті олігархів.боюсь того що всі знайомі і родичі відвернуться.і щей на роботу колишню в Наш ... будуть звонити.а там дуже багато знайомих людей.як після того їм в очі дивитися?(здаеться людина за кордон їзде то повина добре заробляти.а тут в кредити полізла)
щей не один а цілу кучу..
Та не переймайтеся ви так!!! Ніхто від вас не відвернеться, вангую!!!
Я думаю, що ви хороша людина і всі ваші друзі і рідні цінують вас. Ніякі кредити не зможуть змінити людину настільки, щоб від неї усі відвернулись!
Ви ще не усвідомили всю абсурдність ситуації, в якій опинились... Не дозволяйте цьому всьому так впливати на вас!

А если напишу в нацком, может звонить не так будет?

я то сміливості набрався сьогодні...но вона з роботи відпросилась.я прийшов вона навіть не встала(так погано було) і я відразу дав задню. і так дуже часто(то вона обідилась на отчима-тей ще виродок(кинув роботу. не працює і хоче назад машину викупити.хоч рік сидів без роботи,а мама його обеспечувала)то тиск..ну ніяк не підберу моменту і боюся за неї.
яб всі гроші відав би за спокій своїх рідніх..но ніхто з друзів не хоче позичити ті кошти що потрібно(я роблю висновки)хоч знаю що в деяких близьких друзів є ті кошти які я зможу за рік відати навіть з відсотками
я дорослий мужчина,але зараз плачу від бизвиходності.я боюсь тільки за рідних.себе вже не шкода просто 0(життя вже помняло як тільки можна фізично)

куча була ситуацій коли майже прощався з життям,але якось викручувався. якось трішки прибрехав звідки шрами..ну не зможу я їй розказати
Ти тримайся,все буде добре!Тобі є раді кого жити,мама тебе завжди підтримає.

Я пользуюсь вторим вариантом,пока нормольно.
Я комбинирую )) просто были ситуации когда звонили вообще левым людям, говорили что я дал их номер, в итоге пришлось падать на мороз, так как человек абсолютно не хотел слушать и даже не пытался разобраться. А так, то всем говрю как есть, не вижу смысла оправдываться, что есть то есть

Я нашла очень хорошее заявление в прокуратуру по факту телефонного террора. Попробуйте туда написать. Чтоб отстали от бывшей коллеги, если б она за Вас так переживала??? Меня с моей работы поперли, так что туда наыверное тоже поступвют звонки, но они меня взули на 400 долларов, так что это их проблемы.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі