Len4ik
✩ Premium ✩
- Дописи
- 6642
- Реакції
- 12500
- Бали
- 3630
Len4ik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Заспокойтесь. В мене почались прострочки більше року тому. Мене теж мало хто не знає в містечку. Спочатку була паніка,але зараз смішно з цього всього. Наробила багато дурниць в такому стані . Візьміть себе в руки,женіть погані думки геть і все буде ок. Нехай собі знає ще й сусіднє місто.Теж мені військова таємниця...Ви що?? Батьків вмовте змінити сімки. Нехай дбають про своє здоров`я. Вам потрібно донести їм що ні Вам,ні їм,ні Вашому майну нічого не загрожує.може не в тему..але..почались просрочки десь близько 15-18(вже нерахував навіть якось боязко щитати скільки винен)так в нашому місті кожен знає один одного..вже мислі доходять до крайностей.(але через пару днів їду за кордон то якось легчше мені буде,але не моїм батькам.в мами так тиск часто піднімається.я не знаю що робити)назад не вернусь мабуть...пів міста мене знає..якщо навіть позвонять на колишню роботу то будуть знати всі!!!сук..будуьб знати всі навіть якщо зателефонують моїм сусідам.я просто вже не знаю що робити..спати не можу нормально..
Останнє редагування: