Звонят на работу...

• Автор теми Автор теми Лариса1977
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
може не в тему..але..почались просрочки десь близько 15-18(вже нерахував навіть якось боязко щитати скільки винен)так в нашому місті кожен знає один одного..вже мислі доходять до крайностей.(але через пару днів їду за кордон то якось легчше мені буде,але не моїм батькам.в мами так тиск часто піднімається.я не знаю що робити)назад не вернусь мабуть...пів міста мене знає..якщо навіть позвонять на колишню роботу то будуть знати всі!!!сук..будуьб знати всі навіть якщо зателефонують моїм сусідам.я просто вже не знаю що робити..спати не можу нормально..
Заспокойтесь. В мене почались прострочки більше року тому. Мене теж мало хто не знає в містечку. Спочатку була паніка,але зараз смішно з цього всього. Наробила багато дурниць в такому стані . Візьміть себе в руки,женіть погані думки геть і все буде ок. Нехай собі знає ще й сусіднє місто.Теж мені військова таємниця...Ви що?? Батьків вмовте змінити сімки. Нехай дбають про своє здоров`я. Вам потрібно донести їм що ні Вам,ні їм,ні Вашому майну нічого не загрожує.

Останнє редагування:
може не в тему..але..почались просрочки десь близько 15-18(вже нерахував навіть якось боязко щитати скільки винен)так в нашому місті кожен знає один одного..вже мислі доходять до крайностей.(але через пару днів їду за кордон то якось легчше мені буде,але не моїм батькам.в мами так тиск часто піднімається.я не знаю що робити)назад не вернусь мабуть...пів міста мене знає..якщо навіть позвонять на колишню роботу то будуть знати всі!!!сук..будуьб знати всі навіть якщо зателефонують моїм сусідам.я просто вже не знаю що робити..спати не можу нормально..

и чё? пусть себе знают, вся страна живёт в кредит, а вокруг вас тоже не ангелочки ходят!

с родителями лучше объясниться, донести правильную информацию, а то это сделают за вас..

и чё? пусть себе знают, вся страна живёт в кредит, а вокруг вас тоже не ангелочки ходят!

с родителями лучше объясниться, донести правильную информацию, а то это сделают за вас..
я це все розумію.просто зараз у нас відносини просто супер(правда вона завжди запитує-в тебе все нормально?на що я завжди відповідаю -"да".хочу протянути ще довше такі відносини..просто не зрозуміє..
в мне зараз мислі розділились(с одної сторони жити більше не хочу.з другої я розумію що це все фігня і того не коштує(дякуючи вашому форому!

Нормально.Так и стойте на своем. :good:
У меня такая же.только я уточнила что указала все данные свои.фото с паспортом.копии отправила на !!!портал!!!который работает !!!со всеми !!! МФО.мне отказали..но.ну а что дальше мы все знаем.просто так легче объяснить почему письма и звонки приходят от разных контор. ((

я це все розумію.просто зараз у нас відносини просто супер(правда вона завжди запитує-в тебе все нормально?на що я завжди відповідаю -"да".хочу протянути ще довше такі відносини..просто не зрозуміє..
в мне зараз мислі розділились(с одної сторони жити більше не хочу.з другої я розумію що це все фігня і того не коштує(дякуючи вашому форому!
Писец, жить она не хочет, из-за каких-то мфошек! ))
Это временные трудности, со временем всё наладится )
Поймут, если всё сказать самой, в спокойной обстановке, а вот если это сделают упыри, да в своей манере, тогда точно не поймут, особенно им будет обидно и неприятно, что это от них скрывалось.
А так только оттягиваете время Х, и съедаете себя изнутри, а это для здоровья не есть хорошо

Нужно закрепить где-то на видном месте тему, на счет того когда звонят на работу, соседям родным и т.д.
Я считаю есть 2 варианта
1. Для тех, кому по барабану - это значит что нет никаких проблем, звонят и звонят, вообще плевать абсолютно. У кого мозгов не достаточно, те пусть обижаются. А Вам совет, перестать уже быть зависимым от чужого мнения
2. Для тех, кто очень переживает и боится что все узнают и начну осуждать - тупо падаете на мороз и говорите, что вообще не понимаете о чем речь, что это какой-то развод, и всем говорите чтобы обращались в правоохранительные органы, в прокуратуру, куда угодно, так как вы вообще не при делах. Хотя по большому счету так оно и есть, так как все эти звонки не законны.
Я пользуюсь вторим вариантом,пока нормольно.

Писец, жить она не хочет, из-за каких-то мфошек! ))
Это временные трудности, со временем всё наладится )
Поймут, если всё сказать самой, в спокойной обстановке, а вот если это сделают упыри, да в своей манере, тогда точно не поймут, особенно им будет обидно и неприятно, что это от них скрывалось.
А так только оттягиваете время Х, и съедаете себя изнутри, а это для здоровья не есть хорошо
ну не "вона" а "він".не зможу..такий характер.скажу вже як буду за кордоном.але назад в місто мабуть не вернусь після такого позору.

ну не "вона" а "він".не зможу..такий характер.скажу вже як буду за кордоном.але назад в місто мабуть не вернусь після такого позору.
да всё будет хорошо, желаю закалять свой характер, стать смелым, мужественным и уверенным в себе! ?

да всё будет хорошо, желаю закалять свой характер, стать смелым, мужественным и уверенным в себе! ?
я завжди знав що цього мені не вистачало(хоча болі і вчиняти біль іншим я не боюся) а за батьків якщо взятись то я відразу(хоч вже не маленький-27) "тряпка" буду переосмислювати сенс свого життя(дякуючи блятским МФО)

Наберись сміливості,і перед від'їздом обов'язково поговори, повірь для неї так буде краще,ніж вона все узнає від інших.

У меня такая же.только я уточнила что указала все данные свои.фото с паспортом.копии отправила на !!!портал!!!который работает !!!со всеми !!! МФО.мне отказали..но.ну а что дальше мы все знаем.просто так легче объяснить почему письма и звонки приходят от разных контор. ((
Эхх..И че я до такой версии не додумалась..:dash1:

Эхх..И че я до такой версии не додумалась..:dash1:
Ну в моем случае как говорится "голь на выдумки хитра,на самом деле я не призываю ко лжи.просто делюсь версией).А Вы храбрая и все же правда лучше.)))

Наберись сміливості,і перед від'їздом обов'язково поговори, повірь для неї так буде краще,ніж вона все узнає від інших.
я то сміливості набрався сьогодні...но вона з роботи відпросилась.я прийшов вона навіть не встала(так погано було) і я відразу дав задню. і так дуже часто(то вона обідилась на отчима-тей ще виродок(кинув роботу. не працює і хоче назад машину викупити.хоч рік сидів без роботи,а мама його обеспечувала)то тиск..ну ніяк не підберу моменту і боюся за неї.
яб всі гроші відав би за спокій своїх рідніх..но ніхто з друзів не хоче позичити ті кошти що потрібно(я роблю висновки)хоч знаю що в деяких близьких друзів є ті кошти які я зможу за рік відати навіть з відсотками
я дорослий мужчина,але зараз плачу від бизвиходності.я боюсь тільки за рідних.себе вже не шкода просто 0(життя вже помняло як тільки можна фізично)

куча була ситуацій коли майже прощався з життям,але якось викручувався. якось трішки прибрехав звідки шрами..ну не зможу я їй розказати

Останнє редагування:
1. Думки до купки
2. Як у нас в селі говорять: новина перші 9 днів, а на 10 — нове почули, про тебе забули.
3. Близьким треба розповісти, краще і м'якше за Вас цього ніхто не зробить. А поговорите — все стане на свої місця, «зайве» відсіється, натомість «справжнє» буде ще міцнішим
4. Коли Ви все це осмислите, зробите і переоціните, тоді з'являться крила (або хочаб камінь із серця спаде)

sanuch1231, самое больное это наши родные,но это и та сила которая помогает идти только в перед.

А чому я вас не знаю, якщо ви говорите, що настільки відомі...?))

А чому я вас не знаю, якщо ви говорите, що настільки відомі...?))
я навіть слова не сказав що я "такий відомий"я написав що тільки почались просрочки..я написав своє відчуття яке мене наразі доймає.

А чому я вас не знаю???)))
Я так зрозуміла, ви із міста Н.???
так із міста нет...знають дуже багато людей бо населення зараз приблизно 35 тисяч(і пів міста це "відносно"дуже багато людей знає)

так із міста нет...знають дуже багато людей бо населення зараз приблизно 35 тисяч(і пів міста це "відносно"дуже багато людей знає)
Ну і я з Н. знаю багато людей вашої вікової категорії...) А вас ні...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі