Звонят ли во время войны коллекторы и МФО должникам?

• Автор теми Автор теми yuranbratan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 16K
Манивео и Майкредит вернулись опять к попыткам снимать деньги с карты.

Манивео и Майкредит вернулись опять к попыткам снимать деньги с карты.
Как говорится, кому война, а кому мать родна...
Минюст снял аресты со счетов, банки сделали кредитные каникулы, дале некоторые банки небольшие кредиты выдали, а эти продолжают грабить людей. Кто-то ещё их считает нормальными??

Причём не по три копейки пытаются снимать))
А маники так те на 12т транзакцию пытались провести.. Наивные.. Как ещё до карты Е поддержка не добрались..
Был свидетелем как на границе люди поголовно снимали с кредиток и меняли на доллары. После войны каждый Украинец будет в невероятных просрочках.В этой сфере без сомнения будет катастрофа. Все долги до 100 к будут аннулированы. По большим долгам будет помощь государства. МФО смешно. У людей бизнес,предприятия уничтожены.
Соавтор Утопии..

Вкладення

• Screenshot_20220318_092733_com.fuib.android.spot.online.webp
    Screenshot_20220318_092733_com.fuib.android.spot.online.webp
    21.3 Кб · Перегляди: 70
  • c87ea0655268f1a563699daa0fdf6d34.webp
    c87ea0655268f1a563699daa0fdf6d34.webp
    18.3 Кб · Перегляди: 68
Останнє редагування:
Как говорится, кому война, а кому мать родна...
Минюст снял аресты со счетов, банки сделали кредитные каникулы, дале некоторые банки небольшие кредиты выдали, а эти продолжают грабить людей. Кто-то ещё их считает нормальными??
Нет

Мені теж Єврогроші та Гоуфінгоу прислали пропозицію сплатити тіло і вони спишуть усі відсотки!
Також отримав смс від Єврогроші 21-го березня, що закриють за тіло, але в особистому кабінеті сума без змін, а зв'язатись з ними не вдалося. Поки мовчать.
Підкажіть, будь ласка, чи вдалося Вам зв'язатись в ними і чи дійсно списують?

Мені ніхто давно не пише не дзвонить, адже пройшло років три, як я їх усіх направив в бік військового корабля! Час від часу на електронку листи смішні приходять, але все рідше. Раз в три тижні хтось дзвонить, та я на невідомі номери не відповідаю, у мене зима й мороз?.
З початком війни мікромиші, тобто кеші, почали раз в кілька днів присилати на електронку повідомлення, що в мене за півтора року набігло 244 тисячі з копійками, але враховуючи ситуацію готові закрити кредит, якщо я сплачу 1000 з копійками, тобто тіло. От, смішні!
З ними взагалі кумедно вийшло. Коли я вже мав з двадцять мфо, але ще міг щось платити мікрокеш найбільш задовбували родичів і мене і я таки з горем пополам з ними розрахувався. Через пів року кількість мфо не зменшилася і я вже від усіх морозився і нічого нікому не повертав. І тут мікрокеш присилає повідомлення, що хочуть мені грошей дати. Я подумав, раз вже ніхто не дає той вони не далуть, а лист прийшов автоматом так як я був їхнім клієнтом. Проте вирішив спробувати. Раз я їм колись повернув величезні відсотки, думаю хай хоч трохи поділяться. І таки пройшло, мені знову дали грошей, щоправда не багато, десь 1500. Я їм подякував і посміявся, адже нічоно повертати вже не збирався, а досвід спілкування з ними мав!?
Все у нас буде добре, миру усім й теплої весни!!!?⚘

Добрый день , желаю всем мира, слава ВСУ. Хотел спросить как сейчас во время войны ведут себя шараги, у меня замолкли все ни одного звонка и сообщения за 5 дней, только смартивей прислал что они перечислили армии 10млн гривень
Та норм, у меня месяца 3 просрочки, 2 мфо предлагают за тело закрыть. Звонка 3 в день. Планирую сменить симку

Пошли эти звонилки далеко и на долго, я думаю наша власть после всего происходящего в Украине даст передышку не платить таким Мфо и банкам до 24 июля так точно.

Но уже с конца марта начали звонить, и в апреле активно звонили.

Добрый день , желаю всем мира, слава ВСУ. Хотел спросить как сейчас во время войны ведут себя шараги, у меня замолкли все ни одного звонка и сообщения за 5 дней, только смартивей прислал что они перечислили армии 10млн гривень
Мне звонят каждый день просят оплатить!

Назад
Угорі