Мені ніхто давно не пише не дзвонить, адже пройшло років три, як я їх усіх направив в бік військового корабля! Час від часу на електронку листи смішні приходять, але все рідше. Раз в три тижні хтось дзвонить, та я на невідомі номери не відповідаю, у мене зима й мороз?.
З початком війни мікромиші, тобто кеші, почали раз в кілька днів присилати на електронку повідомлення, що в мене за півтора року набігло 244 тисячі з копійками, але враховуючи ситуацію готові закрити кредит, якщо я сплачу 1000 з копійками, тобто тіло. От, смішні!
З ними взагалі кумедно вийшло. Коли я вже мав з двадцять мфо, але ще міг щось платити мікрокеш найбільш задовбували родичів і мене і я таки з горем пополам з ними розрахувався. Через пів року кількість мфо не зменшилася і я вже від усіх морозився і нічого нікому не повертав. І тут мікрокеш присилає повідомлення, що хочуть мені грошей дати. Я подумав, раз вже ніхто не дає той вони не далуть, а лист прийшов автоматом так як я був їхнім клієнтом. Проте вирішив спробувати. Раз я їм колись повернув величезні відсотки, думаю хай хоч трохи поділяться. І таки пройшло, мені знову дали грошей, щоправда не багато, десь 1500. Я їм подякував і посміявся, адже нічоно повертати вже не збирався, а досвід спілкування з ними мав!?
Все у нас буде добре, миру усім й теплої весни!!!?⚘