Звонок из полиции по Быстрозайму

• Автор теми Автор теми svzt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 5K
МФОшники косять під поліцейських.
Зразу заяву в поліцію.
А я не беру трубку, так добре! Телефонували на роботу, зразу в поліцію на 102, заяву прийняли, номер з якого був дзвінок зафікусували, написали, що блокують роботу організації. Вирішую питання по мірі їх надходження. А свій телефон не беру. Ніяких калів і міфічних поліцейських не слухаю

Kredit_s, дякую
+380666862159
Знову з самого ранку терор по повній програмі
Я не знаю що робити
Розгублена

Останнє редагування:
А кому приходило таке від Бистрозайм?Не знаю чи вірити..

Вкладення

• IMG_20200511_123537.webp
    IMG_20200511_123537.webp
    69.3 Кб · Перегляди: 72
Це давно не секрет що в шарагах та банках працюють бувші мєнти... Очевидно більше їх нікуди не беруть. Мало нормальних людей є ібуло серед них.
Каждый раз когда слышу это, мне грустно. Сама дочка мента, еще того советского. Ничего кроме комнаты в коммуне, которая досталась от мамы, мой отец не имеет. Ах, да еще статьи вырезки с газет за хорошую службу и т.д. Мама развелась с отцом из-за работы тоже, я всегда говорила замуж за мента? Упаси боже!
И вот у меня второй муж мент, идейный, сам тоже сын мента. Ничего кроме панкреатита( ужасная вещь, скажу вам) маленькой зп, моих нервов и трех наград мы не имеем) А работать умеет! И работает и служит, и ссоры с начальством. До пенсии ему осталось четыре года, молюсь, верю и жду когда она придет. Когда я слышу ах менты, ах не работают, мне грустно очень. Ведь мы жены этих самых ментов очень даже знаем как они работают! Что стоит мне ждать мужа в три, четыре утра, чего стоит ждать его с массовых мероприятий, сколько волос седых преждевременно у меня.
Я горжусь мужем, Высший офицерский состав, он заслужил звание, заслужил награды. Он такой как есть, но для меня лучший.
И еще, скоро пенсия, муж по образованию историк, по призванию художник, а работает в полиции. На пенсии мечтает писать начать картины. Вот так!)

Каждый раз когда слышу это, мне грустно. Сама дочка мента, еще того советского. Ничего кроме комнаты в коммуне, которая досталась от мамы, мой отец не имеет. Ах, да еще статьи вырезки с газет за хорошую службу и т.д. Мама развелась с отцом из-за работы тоже, я всегда говорила замуж за мента? Упаси боже!
И вот у меня второй муж мент, идейный, сам тоже сын мента. Ничего кроме панкреатита( ужасная вещь, скажу вам) маленькой зп, моих нервов и трех наград мы не имеем) А работать умеет! И работает и служит, и ссоры с начальством. До пенсии ему осталось четыре года, молюсь, верю и жду когда она придет. Когда я слышу ах менты, ах не работают, мне грустно очень. Ведь мы жены этих самых ментов очень даже знаем как они работают! Что стоит мне ждать мужа в три, четыре утра, чего стоит ждать его с массовых мероприятий, сколько волос седых преждевременно у меня.
Я горжусь мужем, Высший офицерский состав, он заслужил звание, заслужил награды. Он такой как есть, но для меня лучший.
И еще, скоро пенсия, муж по образованию историк, по призванию художник, а работает в полиции. На пенсии мечтает писать начать картины. Вот так!)
Исключение из правил,только подтверждает правило :diablo:

Це доля всіх порядних людей. В мене друг такий. На таких людях тримається земля. Дай Бог йому і вам терпіння та витримки

А який у Вас термін, що таке шлють? Хочете платити - просіть роздруківку листом по почті
В мене також це бистрозайм, ***** ще те, просрочки більше місяця, поки надзвонюювали лише моєму батькові, за інших незнаю, чоловік та мама не бере трубку, лист їм відправила але поки не маю відповіді ніякої, кожен день пишуть пвд то лякають, то реструктуризацію пропонують , тіло було 6,300 зараз 19 .000 з гаком, я на них не реагую, хоча кілька днів повідомила що спілкування в усному форматі не буде
В мене також це бистрозайм, ***** ще те, просрочки більше місяця, поки надзвонюювали лише моєму батькові, за інших незнаю, чоловік та мама не бере трубку, лист їм відправила але поки не маю відповіді ніякої, кожен день пишуть пвд то лякають, то реструктуризацію пропонують , тіло було 6,300 зараз 19 .000 з гаком, я на них не реагую, хоча кілька днів повідомила що спілкування в усному форматі не буде

Маю велике бажання подати на них до суду

Правильно робите,що не вірите.
Який адвокат? Боженьки...Вони листа скласти юридично правильно не можуть.
Для того щоб слідчий почав здійснювати будь які слідчі дії, дана справа має бути відкрита шляхом внесення до єдиного реєст.дос.розлідувань.
А для цього однієї заяви якогось там авокатішки, тимпаче шараги, не достатньо.
Який йому з цього зиск. Десь за стаканом пива, один прид*рок пожалівся (каЛЛ) інший не меньший прид*рок, за якийсь % визвався в помошнічки.
Вуаля - дзвонить та несе брєдятіту.
Якщо таке дзвонило вам телефонує- відразу запитайте номер за яким справу внесено до ЄРДС . Воно ж не скаже. Тоді нагадайте про його неупередженність та про інструкцію з організації діяльності органів досудового розслідування НПУ.
Короче - гарно і правильно пошліть на ............вчити норми Закону.
Одна діло,коли телефонують безпосередньо мені .Інше,коли на роботу.Цей козел зателефонував на роботу,коли я була у відпустці та почав нести брєд щодо мого зникнення.З бухгалтерії уже мені назвали його номер.Козел,на що він сподівався?

Это ваше восприятие родственника. Для остальных он мягко говоря не такой. Эта система уже на уровне обучения делает людей гнилыми, к сожалению

Доброго дня
Сьогодні телефонували і до мене
0666862159
Остапенко Віктор Володимирович
Спочатку до голови сільради.
Сказали що на мене відкрито кримінальну справу.
І мені світить суд
А потім до мого батька.
Не знаю що робити.
Чи справді вони подають заявудо органів внутрішніх справ?
Ще Остапенко Віктор Володимирович телефонує з номера 0989963299, попередньо зателефонувавши до Сільської Ради про відкрите кримінальне впровадження та , що він є працівником Львівського Головного Управління НАЦПОЛІЦІЇ, хоча про такого там і не чули.
Ще Остапенко Віктор Володимирович телефонує з номера 0989963299, попередньо зателефонувавши до Сільської Ради про відкрите кримінальне впровадження та , що він є працівником Львівського Головного Управління НАЦПОЛІЦІЇ, хоча про такого там і не чули. А Вам звідки представився???

Ганнушка, взагалі не казав з якого він управління.
Просто дзвонив на сільську раду і говорив те що Ви написали

Назад
Угорі