Звонок и письма коллекторов

• Автор теми Автор теми KomsoHappy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Просто йдете на пошту. Пишете заяву,вказуєте адресу, ПІП листоноші Вашої дільниці (термін укрпошти), свої побажання. Наймаєте а/с. Важливий момент-повинен свій підпис поставити керівник відділу пошти, прочитавши при Вас заяву. Залиште номер телефону для отримання повідомлення про рекомендовані листи. Прості нехай кидають у а/с . Сфотографуйте заяву з підписом керівника. Все. У Вас є доказ.Мені допомогло.

Просто йдете на пошту. Пишете заяву,вказуєте адресу, ПІП листоноші Вашої дільниці (термін укрпошти), свої побажання. Наймаєте а/с. Важливий момент-повинен свій підпис поставити керівник відділу пошти, прочитавши при Вас заяву. Залиште номер телефону для отримання повідомлення про рекомендовані листи. Прості нехай кидають у а/с . Сфотографуйте заяву з підписом керівника. Все. У Вас є доказ.Мені допомогло.
там надо оригинал паспорта и кода?

Можете взяти копії,у моєму випадку пройшли . А ще можна і без них,але якщо Ви ти хочете офіційно,то значить офіційно. Навіть на суді,Ви будете мати доказ( психологічної давки) ,на що були змушені йти,щоб сім'я була спокійна. Я листи не викидаю. Там вказані суми,а кожен раз вони інші. Доказ ще один про їхні нарахування.

а це школьнік з Швидка Готівочка)))

Вкладення

• AD779B62-D800-4F66-B406-21B9F74AE6B2.webp
    AD779B62-D800-4F66-B406-21B9F74AE6B2.webp
    6.5 Кб · Перегляди: 32
Сегодня на вайбер написали, а затем ещё и позвонили. Прикладываю переписки и сразу же запись разговора.
Втянулся в разговор - проиграл. Ты должен был спросить - откуда у п*д*р*сов дети?.)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі