Звонок с реестра должников

• Автор теми Автор теми Qwertyy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 967

Qwertyy

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
2
Бали
2565
Qwertyy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет)
Такой вопрос звонил колектор из реестра должников,думал компания какая-то.Есть мфо штук 7 на мой вопрос какая компания сказал что с реестра именно занимаеться моїм делом. Начиная сразу запугивать родителями где кто работает и так далее.Сказал что может помочь с решением вопрос ну только сегодня надо закрить.Суть вопроса бывает ли такое что звонят с реестра и такое предлагать?)

Всем привет)
Такой вопрос звонил колектор из реестра должников,думал компания какая-то.Есть мфо штук 7 на мой вопрос какая компания сказал что с реестра именно занимаеться моїм делом. Начиная сразу запугивать родителями где кто работает и так далее.Сказал что может помочь с решением вопрос ну только сегодня надо закрить.Суть вопроса бывает ли такое что звонят с реестра и такое предлагать?)
З реєстру не дзвонять. Якщо цікаво хто таким грається - домовтесь про погашення і вони скажуть кому саме платить.

Всем привет)
Нет такого . Пока не представиться ,нечего вообще ничего ему отвечать . Суд был ?

З реєстру не дзвонять. Якщо цікаво хто таким грається - домовтесь про погашення і вони скажуть кому саме

Нет такого . Пока не представиться ,нечего вообще ничего ему отвечать . Суд был ?
Нет суда,не было

Позвонили уже 3 друзьям тоже говорят только фамилию мою и жени старую фамилию.Представляються просто колектор.
Є гроші або маніфою є? Якщо є, то це вони. Хоча не знаю чим це Вам допоможе.
Є 2 варіанти прибрати дзвінки:
1. Заплатіть зараз все що вони хочуть.
2. Ігноруйте дзвінки і пізніше сплатіть тіло кредиту.

Є гроші або маніфою є? Якщо є, то це вони. Хоча не знаю чим це Вам допоможе.
Є 2 варіанти прибрати дзвінки:
1. Заплатіть зараз все що вони хочуть.
2. Ігноруйте дзвінки і пізніше сплатіть тіло кредиту.
Я домовився шоб мені зателефонувати.
Но це первый кто звонив набрав уже всим кому можно вообще просто знайомим тікильи шо зателефонував моїй мамі я був поруч він нагло бреше на запитання шо за кантора просто я з реестра боржників и все,шо за контора кто такі не сказав.Коли було сказано шо розмова запитання ще с первого дзвінка зразу поміняв мову на розбиратись де син должен.

Всем привет)
"Реестр — форма систематизации, учёта; список, перечень, опись, система."
То есть чувак из списка должников хочет поговорить о ваших долгах?;)

Скажить як убрать
"Реестр — форма систематизации, учёта; список, перечень, опись, система."
То есть чувак из списка должников хочет поговорить о ваших долгах?;)
Не, він хоче шоб я вернув кошти ну не каже куди каже плати всі а там розберемся

Дайте номер)))) Зателефоную до реєстру хоч))

Назад
Угорі