Звернення до Президента

• Автор теми Автор теми anapol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
slack, Я изложила суть проблемы команде президента и именно они меня направили в АП.И написали все адреса и правильность оформления.Как думаете пошутили?Или не в курсе кто чем занимается?
Вам ответили через копировать-вставить не вникая даже в суть вопроса

slack, до 2 августа осталось не долго,посмотрим что отпишутся.

anapol, писала по образцу обращения к президенту а дальше свободный текст.Описывала ситуацию давления на людей и безнаказанность этих действий со стороны прочих органов включая Нацком.

Привіт, якийсь замкнутий круг, впливу на них нема, що хочуть те і роблять . Мама дома кричить краще би у банку взяла там хоч би знала що платиш, а тут лиш письма шлють то більша сума то менша . Дома знають бо їм телефонують , спочатку кіпіш зариз лиш морально довбуть , зачим що у нас не можна було попросити . Морально важко .

Діана, подовбуть і припинять.
Зрозуміють,що Ви одна в них.
А ті,кляті мфо,не варті,зіпсованних хвилин,Вашого життя.

• Подобається
Реакції: Solo
Діана, подовбуть і припинять.
Зрозуміють,що Ви одна в них.
А ті,кляті мфо,не варті,зіпсованних хвилин,Вашого життя.
Та я знаю що вони припинять довбати, це ж потрібно мене на місце поставити. Вони дуже сильно переживають що це вийде за межі нашої сім’ї . А я в них прям майстер проблем на жoпy. Раніше заміж хотіли видати , а зариз кажуть що ні не треба ще чоловіка в якусь фігню втягнеш, а нам розгрібати .

@Діана,Ви їм поясніть,що зараз,майже усі,майбутні нареченні,мають стосунки з мфо.

@Діана,Ви їм поясніть,що зараз,майже усі,майбутні нареченні,мають стосунки з мфо.
Смішно і грішно. Ось так достануть . Зайду на форум почитаю , перепишусь) і настрій появляється . Лиш мої як атомні бомби ходять))))

Заходимо на сайт президента, підписуємо петицію
Поширюємо інформацію
Post automatically merged:

Ось іще одне звернення по нашій проблемі
Не будьте байдужими, поширюйте

Останнє редагування:
совершенно верно, если у вас нет друзей в полиции, тогда не помогут,а отложат в долгий ящик. Большинство МФО держат депутаты
Вірю і чекаю, що їх не буде при владі і Президент, і нова Верховна рада звернуть увагу на проблему МФО у нашій країні. І вони щезнуть з наших очей назавжди!!!!!!

Поширюємо інформацію

З великим задоволенням підтримую. Я постійно заходжу в електронні петиції і підтримую всіх, хто створює петиції проти МФО!!!!!

Поширюємо інформацію

Везде подписалась!

подписывать? сколько нужно собрать подписей?

подписывать? сколько нужно собрать подписей?
Щоб розглянув Президент, петиція повинна набрати 25 000 голосів. Але підписують мало. Постійно заходжу на сайт електронних петицій і дивуюсь, що проблема глобальна, а підписантів мізер! Ну чому? Треба постійно підписуватись!!!! Всім!!!

Щоб розглянув Президент, петиція повинна набрати 25 000 голосів. Але підписують мало. Постійно заходжу на сайт електронних петицій і дивуюсь, що проблема глобальна, а підписантів мізер! Ну чому? Треба постійно підписуватись!!!! Всім!!!
хотел сказать что нужно активно подписываться, но это был бы просто пустой лозунг, вроде бы страдают тысячи, а по факту все молчат. Давайте подумаем как можно решить, чтобы подписалось много

Треба постійно поширювати

хотел сказать что нужно активно подписываться, но это был бы просто пустой лозунг, вроде бы страдают тысячи, а по факту все молчат. Давайте подумаем как можно решить, чтобы подписалось много
Поширювати інформацію серед родини, друзів, знайомих, колег по роботі, друзів друзів і т.п. тільки так

Мені цікаво чи є десь на форумі інфа про к-ть форумчан? От просто цікаво. Якщо немає то велике прохання до адміна надати таку інформацію, якщо можливо звичайно.

Останнє редагування:
Треба постійно поширювати

Поширювати інформацію серед родини, друзів, знайомих, колег по роботі, друзів друзів і т.п. тільки так

Мені цікаво чи є десь на форумі інфа про к-ть форумчан? От просто цікаво. Якщо немає то велике прохання до адміна надати таку інформацію, якщо можливо звичайно.
А я б ще ввела правило: підпишись під петицією, а потім на форум. Адже нас багато, я так думаю.

Я порахувала, що під петицією треба набрати 25 000 голосів. Збирають їх 90 днів. Треба, щоб кожного дня підписувалось 280 людей. А в день там підписує до 30 людей. З такими темпами ми далеко не заїдемо. Треба розголос!!!!!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі