Звернення до мфошників і колекторів...

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 3K
Скажіть будь-ласка,Ваш вік зайнятість,хоббі,кількість Мфо.
20 МФО,вже не хлопчик,а хоббі було дуже багато...Вже писав..Працював ,зараз на карантині,зарплата була хороша,а що далі робить...Не знаю...
Точно. мне только что смс писали сколько пирожков брать и как будет расчет за них.
Я думаю,що багатьох вони знають по форуму...А їхня Піранья-програма-взагалі жесть...Не у всіх правда є МФО...

20 МФО,вже не хлопчик,а хоббі було дуже багато...Вже писав..Працював ,зараз на карантині,зарплата була хороша,а що далі робить...Не знаю...

Я думаю,що багатьох вони знають по форуму...А їхня Піранья-програма-взагалі жесть...Не у всіх правда є МФО...
Форум читайте!Не впадайте в депресію,бо Ви мені зараз нагадуєте мого свекра,який пів години говорив,що уринотерапія творить дива.

Сильно сказано.Дякую вам
Та нема за що...
Не падайте духом! Ви впораєтесь з усіма наслідками "співпраці" з МФО. Це не так складно, як здається.
Повірте, що пройшовши через усе це, я не хочу повернути час назад. Я хочу залишити собі всі негативні спогади, емоції, випробування, бо вони дали можливість багато чого переглянути, переоцінити і змінити сприйняття до багатьох речей, які раніше здавались буденними і не вартими уваги.

Та нема за що...
Не падайте духом! Ви впораєтесь з усіма наслідками "співпраці" з МФО. Це не так складно, як здається.
Повірте, що пройшовши через усе це, я не хочу повернути час назад. Я хочу залишити собі всі негативні спогади, емоції, випробування, бо вони дали можливість багато чого переглянути, переоцінити і змінити сприйняття до багатьох речей, які раніше здавались буденними і не вартими уваги.
Ви праві 100 відсотків

Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......

Це я писала майже півроку назад...
І хочу повторити це саме....

Щира подяка всім,хто підтримував і підтримує мене на цьому форумі...Як же нас багато...Всім успіхів і наснаги...Борітеся-поборете...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......

Це я писала майже півроку назад...
І хочу повторити це саме....
Заспокойтеся,хочете я вибачення попрошу у вас,що нечемно спілкувався на якійсь темі

Читаючи форум,помітив,що іноді сюди заходять працівники ифо...Звертаюсь до вас...Якщо я,чи моє оточення будуть мати хоч якісь неприємності,нічого платити не буду взагалі...Тим,що будуть вести себе адекватно,обов'язково закрию за тіло+не більше 50 відсотків...Якось так...А що думають форумчани про таке...?
Исходя из опыта общения с представителями МФО ваше сообщение только говорит о том что звонками вашим родным и близким можно заставить вас заплатить.
Вам нужно выработать другую тактику войны с ними.
В 80 % случаев звонок вам на просрочке до 60 дней производит программа и даёт свободной звонилке.
После 60 дней или вас продают или отдают ваше дело отморозкам, а им глубоко всеравно на то что вы говорите. Им нужна оплата от вас.

Исходя из опыта общения с представителями МФО ваше сообщение только говорит о том что звонками вашим родным и близким можно заставить вас заплатить.
Вам нужно выработать другую тактику войны с ними.
В 80 % случаев звонок вам на просрочке до 60 дней производит программа и даёт свободной звонилке.
После 60 дней или вас продают или отдают ваше дело отморозкам, а им глубоко всеравно на то что вы говорите. Им нужна оплата от вас.
Уже всем звонили

Читаючи форум,помітив,що іноді сюди заходять працівники ифо...Звертаюсь до вас...Якщо я,чи моє оточення будуть мати хоч якісь неприємності,нічого платити не буду взагалі...Тим,що будуть вести себе адекватно,обов'язково закрию за тіло+не більше 50 відсотків...Якось так...А що думають форумчани про таке...?
Александр25 Вы делайте свою роботу, а они свою, хоть и сволотскую.

Скажу от себя, неприятности
проходят некоторые, другие начинаются, а платить уже не хочу и скорее всего не буду тем более какие то проценты, штрафы и т.п.

Скажу от себя, неприятности
проходят некоторые, другие начинаются, а платить уже не хочу и скорее всего не буду тем более какие то проценты, штрафы и т.п.
милые котики на аве☺️

Думаю пофиг им вообще. У них работа такая - задолбать должника. Звонилки они ж как под гипнозом запрограмированны на дозвониться и шаблонный текст, заплатите вы или нет они ждать не будут. Звонок и выбивание бабок - апофеоз их жалкой жизни.
Та нема за що...
Сказано в точку)

Назад
Угорі