Звернення до мфошників і колекторів...

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 3K
Якщо відверто,відчуваю себе паскудно...Х голови не виходять суди,надписи,колектори й уся ця фігня...Перший етап пережив та далі все важче,на рідню вже відправили погрози в соц сетях...І це десь на 10 день...Велике тіло майже по всіх шарагах...Майже пів року тягнув і годував цих трутнів...Не судіть строго,форумчани..
Ви ,реально соц.опитуванням займаєтесь???
Я колись любив психологію і все,що з нею пов"яхане...Взагалі,життя розділилось на до шараг і після...Вибачте за депресняк..

Читаючи форум,помітив,що іноді сюди заходять працівники ифо...Звертаюсь до вас...Якщо я,чи моє оточення будуть мати хоч якісь неприємності,нічого платити не буду взагалі...Тим,що будуть вести себе адекватно,обов'язково закрию за тіло+не більше 50 відсотків...Якось так...А що думають форумчани про таке...?
Думаю испугались такого серьезного заявления,сами все оплатят)))

Якщо відверто,відчуваю себе паскудно...Х голови не виходять суди,надписи,колектори й уся ця фігня...Перший етап пережив та далі все важче,на рідню вже відправили погрози в соц сетях...І це десь на 10 день...Велике тіло майже по всіх шарагах...Майже пів року тягнув і годував цих трутнів...Не судіть строго,форумчани..

Я колись любив психологію і все,що з нею пов"яхане...Взагалі,життя розділилось на до шараг і після...Вибачте за депресняк..
Так у всех разделилось. ..Теперь я точно знаю что такое"черная полоса"..

Депресняк,відкинути...

Я вважаю,що якби не було випадків суїциду,якби мфошники нормально спілкувалися,реально домовлялися,відсоток оплат був би значно більший...В мене справді є впливові знайомі...Якщо вони узнають про мої проблеми-згорю від сорому...Це дуже давня історія...
МФО,це не чорна смужка,а просто проблемка.
Дякую вам,реально полегшало...

Для мене ,це комарик...
Олександр,візьміть себе в руки!!!МФО,це не кінець світу!!!
Ні,просто раніше пережила не комарика,а горе...І на данний час в мене є важливіші переживання...

Народ,а на іншій темі обговорюють суд з готівочкою,я не зустрічав,хто з нею судився на форумі,хто що знає про це?

Вчора звернулася в майкредит. І що? Пофік, Ви маєте виконувати зобов'язання, повторювали це як мантру))

Александр25, не накручуйте себе, мені іноді так страшно робиться,я зразу захожу на сайт і читаю,що хто пише,як правильно вчинити,і Ваші теми завжди читаю,

Народ,а на іншій темі обговорюють суд з готівочкою,я не зустрічав,хто з нею судився на форумі,хто що знає про це?
Я їх в гості не можу дочекатися,а Ви про суд?Заспокойтесь,не буде на Вас готівочка в суд подавати.

Олександр,візьміть себе в руки!!!МФО,це не кінець світу!!!

Ні,просто раніше пережила не комарика,а горе...І на данний час в мене є важливіші переживання...
Як все почалося.. Минулого літа помер мій тато,був сильний шок у мене....Потім неприємності у рідні,потім захворіла близька людина,за великі гроші витягли з того світу.. І де взялися ті кляті реклами...Як би я хотів повернути все назад...Вперше в житті...

Вчора звернулася в майкредит. І що? Пофік, Ви маєте виконувати зобов'язання, повторювали це як мантру))
А вы им говорите так.
Все что я должна написано в Налоговом кодексе, все что не должна в Криминальном кодексе. Все остальное на мое усмотрение

Назад
Угорі