Звернення до мфошників і колекторів...

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 3K
Читаючи форум,помітив,що іноді сюди заходять працівники ифо...Звертаюсь до вас...Якщо я,чи моє оточення будуть мати хоч якісь неприємності,нічого платити не буду взагалі...Тим,що будуть вести себе адекватно,обов'язково закрию за тіло+не більше 50 відсотків...Якось так...А що думають форумчани про таке...?
Я думаю, что Вам никто не поверит, так как если бы Вы закрывали всех тех, кто Вас не кошмарил - то должны были все закрыть, причем в указанный срок по договору.

Як все почалося.. Минулого літа помер мій тато,був сильний шок у мене....Потім неприємності у рідні,потім захворіла близька людина,за великі гроші витягли з того світу.. І де взялися ті кляті реклами...Як би я хотів повернути все назад...Вперше в житті...
И после этих обстоятельств вы считаете мфо большой проблемой

Як все почалося.. Минулого літа помер мій тато,був сильний шок у мене....Потім неприємності у рідні,потім захворіла близька людина,за великі гроші витягли з того світу.. І де взялися ті кляті реклами...Як би я хотів повернути все назад...Вперше в житті...
В нас тут у всіх різні ситуації,але ми всі тут.І теми соц.опитування нас не врятують,краще сходіть у вулик,чи на каву...

Читаючи форум,помітив,що іноді сюди заходять працівники ифо...Звертаюсь до вас...Якщо я,чи моє оточення будуть мати хоч якісь неприємності,нічого платити не буду взагалі...Тим,що будуть вести себе адекватно,обов'язково закрию за тіло+не більше 50 відсотків...Якось так...А що думають форумчани про таке...?
Було б добре, якби вони боялись

Слишком много пообещали.некоторые согласны и на тело?

Я їх в гості не можу дочекатися,а Ви про суд?Заспокойтесь,не буде на Вас готівочка в суд подавати.
Я навпаки хочу суду з відмороженими МФО,і думаю,що хоч із однією буде
И после этих обстоятельств вы считаете мфо большой проблемой
Одне за одним все якось навалилось...

Александр25, Ви сильна людина,невже не подолаєте ці неприємності, а якщо дійде до суду,будете вже підкованим у всіх питаннях

В кожного своя історія... Майже всі потрапляли у історії з МФО не з доброго дива. Цьому передували проблеми, відчай, безвихідь, та маємо те, що маємо(с). Ніхто не в силах змінити обставини і повернути час назад, але ми в силах з гідністю пройти через всі проблеми, загартувавши свої нерви, самоконтроль і зробити висновок з даного "уроку".

Думаю, всі колектора полякалися, і видалили Ваш номер зі своєї бази!) І номери Вашого оточення!)

В кожного своя історія... Майже всі потрапляли у історії з МФО не з доброго дива. Цьому передували проблеми, відчай, безвихідь, та маємо те, що маємо(с). Ніхто не в силах змінити обставини і повернути час назад, але ми в силах з гідністю пройти через всі проблеми, загартувавши свої нерви, самоконтроль і зробити висновок з даного "уроку".
Сильно сказано.Дякую вам

Думаю, всі колектора полякалися, і видалили Ваш номер зі своєї бази!) І номери Вашого оточення!)
За останні 10 хвилин-15 дзвінків,до цього за весь день стільки сьогодні не було...А ви кажете,немає їх тут...

Назад
Угорі