Звернення до мфошників і колекторів...

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 3K
Дописи
3059
Реакції
3904
Бали
803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Читаючи форум,помітив,що іноді сюди заходять працівники ифо...Звертаюсь до вас...Якщо я,чи моє оточення будуть мати хоч якісь неприємності,нічого платити не буду взагалі...Тим,що будуть вести себе адекватно,обов'язково закрию за тіло+не більше 50 відсотків...Якось так...А що думають форумчани про таке...?

Читаючи форум,помітив,що іноді сюди заходять працівники ифо...Звертаюсь до вас...Якщо я,чи моє оточення будуть мати хоч якісь неприємності,нічого платити не буду взагалі...Тим,що будуть вести себе адекватно,обов'язково закрию за тіло+не більше 50 відсотків...Якось так...А що думають форумчани про таке...?
Я думаю что это было очень мощное заявление

ти їх сильно налякав)))

Думаю мфо и коллектора ложили с высокой горы на наше мнение как должников
Ну это надо было так случиться, что первые два комментария именно наши с вами ? Ща шото начнется
Дуже нікчемно,чи що?Я вже й теми створювати боюсь,то не в тому відділі,то комусь не подобається..
Можно и нікчемно это антонимы, всё нормуль.

Мабуть, ви маєте рацію
Но при таком удобном случаи не могу не передать им привет.
Не уважаемые коллектора и мфо. Я жив здоров, у меня все хорошо. деньги пока есть. можно так сильно об мне не беспокоиться и не звонить мне много раз в день. Очень жду выездную группу. когда будет ехать пусть захватить пирожков с картошкой, сгущенкой. и пирог с маком. Спасибо

Ну это надо было так случиться, что первые два комментария именно наши с вами ? Ща шото начнется
Я зла ні на кого не держу,просто неприємно,коли про тебе стверджують те,чого не знають...Чи не так?

ИФО,это кто???

Дуже нікчемно,чи що?Я вже й теми створювати боюсь,то не в тому відділі,то комусь не подобається..
Вы просто так пишите, будто сейчас мфошники прочитают и перестанут доставать родню всех Александров граждан Украины. А так всё подобается нормально.

Но при таком удобном случаи не могу не передать им привет.
Не уважаемые коллектора и мфо. Я жив здоров, у меня все хорошо. деньги пока есть. можно так сильно об мне не беспокоиться и не звонить мне много раз в день. Очень жду выездную группу. когда будет ехать пусть захватить пирожков с картошкой, сгущенкой. и пирог с маком. Спасибо
Судове звернення,Мені сподобалось

Можно и нікчемно это антонимы, всё нормуль.
Сама судьба злодейка так распорядилась

Ви ,реально соц.опитуванням займаєтесь???

Назад
Угорі