Зведена таблиця мфо+кали

• Автор теми Автор теми mirra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mirra

Форумчанин
Дописи
247
Реакції
135
Бали
5125
mirra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пропоную створити зведену таблицю, до якої будемо заносити відомості про назву мфо, її аналог(можливо кілька варіантів), кому продають (також кількаваріантів). Приклад
Мфоаналогкалиприм
Сслоуне-кешкредит- капітал
МанівеоТаліон+

Звертаюся до адміністраторів:
— допоможіть, будь-ласка, закріпити і оформити таблицю так, щоб користувачі могли додавати рядки і колонки, а також інформацію в них. Це прибере купу зайвих питань про те хто є хто (оф.назва і «торгові бренди» мфо), хто і кому продає (можливо кільком), та ін.
Прошу всіх долучитися і створити таку таблицю (можливо в хls, але щоб актуальний варіант завжди був на виду і його можна було доповнити)

mirra, Так создайте в гугл докс и дайте сюда ссылку. Будете админом таблицы, а пользователь будут предлагать изменения

Пропоную створити зведену таблицю, до якої будемо заносити відомості про назву мфо, її аналог(можливо кілька варіантів), кому продають (також кількаваріантів). Приклад
Мфоаналогкалиприм
МанівеоТаліон+

— допоможіть, будь-ласка, закріпити і оформити таблицю так, щоб користувачі могли додавати рядки і колонки, а також інформацію в них. Це прибере купу зайвих питань про те хто є хто (оф.назва і «торгові бренди» мфо), хто і кому продає (можливо кільком), та ін.
Прошу всіх долучитися і створити таку таблицю (можливо в хls, але щоб актуальний варіант завжди був на виду і його можна було доповнити)
? Для чого це? Це все є в темах..Як показує практика, продають не завжди тим самим факторам. Тим більше все повідомляється хто кому що "продає".

? Для чого це? Це все є в темах..Як показує практика, продають не завжди тим самим факторам. Тим більше все повідомляється хто кому що "продає".
не все))некоторые не сообщают,а когда им звонишь,говорят вам сообщат...тайны,тайны..))
а потом приходят писульки непонятно от кого,в которых тоже не особо что-то сообщают
и на запросы в 80% случаев МФО не отвечают,а калы туфту присылают
вот и получается,что правду можно узнать в суде,если он будет
оптимальный вариант-иметь договора по всем МФО и оценить степень риска в суде

Останнє редагування:
Мфоаналогкалиприм
МанівеоТаліон+

Отличная идея!!!
Как раз есть там окошко примечание.
Моё мнение-такая таблица нужна и внесет много ясности

Ну ок) Ниче не имею против ) Мне лично и так все ясно..Кроме того зачем таблица..:ahaha: (Не обращайте внимание .Это я так..))
Вы знаете эта таблица откинет множество дублированных тем от недавних юзеров портала.
Мы то с Вами, понятно,прошаренные))
Я вот понимаю,что к кому бы оно не продалось это потом настолько бесполезно вообще рыпатьс гасить потому что они врут и начинаются 90 ые))тем более не имеет смысла.
На старте просрочек можно было гасить чисто мфо,но они ж не слышали клиента,а лишь орали,приказывали,как попугаи одно и тоже по кругу.

Вы знаете эта таблица откинет множество дублированных тем от недавних юзеров портала.
Я вот понимаю,что к кому бы оно не продалось это потом настолько бесполезно вообще рыпатьс гасить потому что они врут и начинаются 90 ые))тем более не имеет смысла.
На старте просрочек можно было гасить чисто мфо,но они ж не слышали клиента,а лишь орали,приказывали,как попугаи одно и тоже по кругу.
Новички создают пачки дублированных тем и не хотят искать на форуме ответы. И внезапно таблица их образумит?

Просто появятся темы "Не открывается таблица", "Как искать в таблице" "Где найти таблицу"......

Новички создают пачки дублированных тем и не хотят искать на форуме ответы. И внезапно таблица их образумит?
в состоянии стресса народ вообще плохо соображает,какой там,темы искать..
пусть пишут
несложно ведь поддержать морально и дать ссылку на таблицу,например,правда?

Новичкам ничего не поможет.Проверено временем

в состоянии стресса народ вообще плохо соображает,какой там,темы искать..
пусть пишут
несложно ведь поддержать морально и дать ссылку на таблицу,например,правда?
Правда не сложно
Не зря же создали сайты типа "Давай я поищу в Гугле вместо тебя")

С одной стороны хорошее предложение, с другой они сами будут заходить и мониторить

С одной стороны хорошее предложение, с другой они сами будут заходить и мониторить
«Они» — це кого ви маєте на увазі?
Для цього і рядок, в який можна додати кілька варіантів ФК, які викупають наші займи, а про поведінку цих компаній вже у спец.темах читати
Я не новачок, але коли мова заходить про «знайти хто, кому, як, через скільки та ін.?», то сама витрачаю дуже багато часу, лише щоб знайти потрібне повідомлення. Та і це бува получається не одразу, а хотілося б швидше.
mirra, Так создайте в гугл докс и дайте сюда ссылку. Будете админом таблицы, а пользователь будут предлагать изменения
Нажаль, я зараз не такий «продвинутий» користувач, з гугл докс не працювала (можливо там нічого страшного і нема, але розібратися —зараз потрібен час, щоб «не накосячити» )

Останнє редагування:
«Они» — це кого ви маєте на увазі?

Для цього і рядок, в який можна додати кілька варіантів ФК, які викупають наші займи, а про поведінку цих компаній вже у спец.темах читати

Я не новачок, але коли мова заходить про «знайти хто, кому, як, через скільки та ін.?», то сама витрачаю дуже багато часу, лише щоб знайти потрібне повідомлення. Та і це бува получається не одразу, а хотілося б швидше.

Нажаль, я зараз не такий «продвинутий» користувач, з гугл докс не працювала (можливо там нічого страшного і нема, але розібратися —зараз потрібен час, щоб «не накосячити» )
Працівників мфо

Працівників мфо
І що вони можуть там моніторити, хіба дізнаються кому можуть продати і як ще їхні контори називаються (а можливо, вони і самі нам допоможуть цю таблицю правильно скласти)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі