Зробили каку у фесбуці

• Автор теми Автор теми Zaka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Len4ik, ці люди живуть за наш рахунок. Їм поx...

вроде серьезные такие фин организации а на самом деле показывают свою недалекость и сами же себе делают рекламу
Та які вони серйозні...Тільки корчать з себе таких. Серйозні такого собі не дозволили б. За таке реально потрібно подавати на відшкодування моральних збитків.До речі,можливо ,хто підкаже,чи реально подати зустрічний позов на мфо до суду на відшкодування моральних збитків?Є записи телефонних розмов. Реально доводили до нервових зривів..

ко
Та які вони серйозні...Тільки корчать з себе таких. Серйозні такого собі не дозволили б. За таке реально потрібно подавати на відшкодування моральних збитків.До речі,можливо ,хто підкаже,чи реально подати зустрічний позов на мфо до суду на відшкодування моральних збитків?Є записи телефонних розмов. Реально доводили до нервових зривів..
конечно можно и даже нужно с записями угроз копии смс сперва в увд и плюс заказным письмом в прокуратуру

Olivia, я так і роблю

в поліції не побачили приводу для відкриття кримінальної справи
там как миним пару тройку статей уголовного кодекса нарушают, значит с заявлением напрямую в прокуратуру

Идите в прокуратуру[/QUO
Так,напевно,і зроблю..

там как миним пару тройку статей уголовного кодекса нарушают, значит с заявлением напрямую в прокуратуру
Так,буду звертатись.Занадто багато їм з рук сходить.

Так,буду звертатись.Занадто багато їм з рук сходить.
Я вас уверяю, как только вы пойдете в прокуратуру с жалобой, что у вас не приняли заявление ( причин к возбуждении уг дела более чем достаточно), полиция сама к вам будет названивать, чтобы вы подошли в райотдел

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі