Зразок оскарження постанови про відкриття виконавчого провадження

• Автор теми Автор теми Відбитка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 214

Відбитка

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Відбитка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Незаконно відкрили виконавче провадження, всі рахунки поблокували, виконавець частково стягнув гроші із карток. Судове рішення ще не набрало чинності, я подаю апеляцію, але виконавець поспішив все можливе з мене стягнути. Будьте ласкаві, дайте зразок заяви на оскарження постанови про відкриття виконавчого провадження, з урахуванням того, що описано мною вище.

Доброго дня. Незаконно відкрили виконавче провадження, всі рахунки поблокували, виконавець частково стягнув гроші із карток. Судове рішення ще не набрало чинності, я подаю апеляцію, але виконавець поспішив все можливе з мене стягнути. Будьте ласкаві, дайте зразок заяви на оскарження постанови про відкриття виконавчого провадження, з урахуванням того, що описано мною вище.
На основі якого документу відкрили ВП?

Тобто суд видав виконавчий лист ще до того, як рішення суду вступило в силу?:oops:
У мене ситуація аналогічна,суд був 22.04.25,а постанову про видачу виконавчого листа видали 05.05.25. Це як узагалі можливо?

У мене ситуація аналогічна,суд був 22.04.25,а постанову про видачу виконавчого листа видали 05.05.25. Це як узагалі можливо?
та коли ж ви почнете не панікувати, а читати?
питання риторичне.

передивіться уважно той скрін, що ви скидали.
це Бізнес позика написала заяву про видачу виконавчого документу.
тож, 05.05.2025 року ніхто, нічого, їм НЕ ВИДАВ

Назад
Угорі