ЗП 8064: Обмежити видаткові операції з арештованих коштів фіз. осіб

Открывать счёт в банке. где не блокировали счёт и пользоваться им. Бинго :)

Что точно снимать 20 процентов будет можно???? О уpoды.нет просто слов. И электричество по 5.5 и газ по 16 и тут ещё и 20 процентов заберём чтобы подохли поскорее. Извините

Что точно снимать 20 процентов будет можно???? О уpoды.нет просто слов. И электричество по 5.5 и газ по 16 и тут ещё и 20 процентов заберём чтобы подохли поскорее. Извините
Пише , що зі зп стягувати не будуть

Пише , що зі зп стягувати не будуть
трохи не так. тепер буде так:
3) припиняється звернення стягнення на пенсію, стипендію (крім рішень про стягнення аліментів, про відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю внаслідок кримінального правопорушення, та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації);
заробітну плату вони виключили з переліку того, з чого припиняється стягнення

було так
припиняється звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника (крім рішень про стягнення аліментів та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації);

Не снимают они 20%, просто идет арест , тоесть с карты больше чем 14тыс в месяц не снимешь

Не снимают они 20%, просто идет арест , тоесть с карты больше чем 14тыс в месяц не снимешь
Да мы картами с 20 года не пользуемся
Головне що депутати собі ЗП підняли вдвічі.
Им надо жрать

А по новому закону снимут????
ну не просто ж так убрали зп из списка. ну там будет видно
Исполнители быстренько наклепают свои постановы

ну не просто ж так убрали зп из списка. ну там будет видно
Я знал что рано или поздно они что то подобное примут , но не думал что так быстро
И нам скажите , пожалуйста. Чего кипишую???? В аппеляцию дело по ощаду вот и кипишую
У меня по Альфе инн висит , кредит оплатил по акции , справка о закрытии будет только в июне , теперь даже не знаю что делать

Назад
Угорі