- Дописи
- 7829
- Реакції
- 21030
- Бали
- 4565
Lelik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А,Ваше?Как ваше ничего?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А,Ваше?Как ваше ничего?)
Наше-ничего, а ваше как?Как ваше ничего?)
Якщо зверху......Біля мене ?!!! )))
А прикинь, якщо зверху ще флящину-другу пивка ... "тримайте мене семеро"![]()
![]()
![]()
У нас все класно)) А у вас??Как ваше ничего?)
Фсееее хорошо, стараемся)))А,Ваше?
Тоже стараемся))))У нас все класно)) А у вас??
Это хорошо!Фсееее хорошо, стараемся)))
Ну це така справа, що силувати не можна! Сама дивись ... але як є бажання - то чому б і ніВаЛиКо, то ти про мене? не переживай.. є ще флящина.. тіко не знаю чи відкорковуввати чи най чекає нагоди..бо маЦб і 2 фляшчини-то буде бимба))))

Питання)))Ты спрашиваешь,чи утверждаешь?
Питання)))Ты спрашиваешь,чи утверждаешь?
Тогда,ответ,шо канешна,не одна!Питання)))
Питання)))
А що.. пиво не канає? ..Вибач.. але я тіко по пиву... або коньяк на свята.. і тона роботі коли колеги пригощають)) А я сьогодні сама з собою.. тому тільки фляшчина пива..Якщо зверху......
?
А,пляшку пива....))))))
Шо ти нині дублюєш пости ?Питання)))
Питання)))
А є бажання, чесно.. я рідко вживаю..але чогось захтілось. надіюсь мене не запишуть у алкогліки))Ну це така справа, що силувати не можна! Сама дивись ... але як є бажання - то чому б і ні![]()
Пальчики балуються)))))Шо ти нині дублюєш пости ?
Записуєш, чи що ... в двох примірниках ? ? ?
Нормально, сидим всей компанией подстолом, курим.Как ваше ничего?)
Я как все, под столом и курю)))Нормально, сидим всей компанией подстолом, курим.
А Вы курите? ))
Тю ... забей! Тебе мнение других важнее своего? ))А є бажання, чесно.. я рідко вживаю..але чогось захтілось. надіюсь мене не запишуть у алкогліки))
А ну любители айкосов - гЭть ... я тут первый был )))Нормально, сидим всей компанией подстолом, курим.
А Вы курите? ))
Ты же говорила,шо под столиком-не курышь!Нормально, сидим всей компанией подстолом, курим.
А Вы курите? ))
А я тогда хде? Я ж не куру... (((Нормально, сидим всей компанией подстолом, курим.
А Вы курите? ))
Наш человек! ))Я как все, под столом и курю)))