Зона Отдыха

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ВаЛиКо, то ти про мене? не переживай.. є ще флящина.. тіко не знаю чи відкорковуввати чи най чекає нагоди..бо маЦб і 2 фляшчини-то буде бимба))))

Вкладення

• 74db29ff2527ec4226c297db09dcc0c3_785003525.webp
    74db29ff2527ec4226c297db09dcc0c3_785003525.webp
    37.2 Кб · Перегляди: 20
  • images (11).webp
    images (11).webp
    4.5 Кб · Перегляди: 21
ВаЛиКо, то ти про мене? не переживай.. є ще флящина.. тіко не знаю чи відкорковуввати чи най чекає нагоди..бо маЦб і 2 фляшчини-то буде бимба))))
Ну це така справа, що силувати не можна! Сама дивись ... але як є бажання - то чому б і ні :spiteful::spiteful::spiteful::diablo::diablo::diablo:

Якщо зверху......
:rolleyes:?
А,пляшку пива....))))))
А що.. пиво не канає? ..Вибач.. але я тіко по пиву... або коньяк на свята.. і тона роботі коли колеги пригощають)) А я сьогодні сама з собою.. тому тільки фляшчина пива..

Ну це така справа, що силувати не можна! Сама дивись ... але як є бажання - то чому б і ні :spiteful::spiteful::spiteful::diablo::diablo::diablo:
А є бажання, чесно.. я рідко вживаю..але чогось захтілось. надіюсь мене не запишуть у алкогліки))

А є бажання, чесно.. я рідко вживаю..але чогось захтілось. надіюсь мене не запишуть у алкогліки))
Тю ... забей! Тебе мнение других важнее своего? )) :sarcastic: :spiteful:
"Почему-то каждый знает, что лучше для другого. Но никто не знает, что лучше для него самого."
Нормально, сидим всей компанией подстолом, курим.
А Вы курите? ))
А ну любители айкосов - гЭть ... я тут первый был )))
Бо ша как "Ватру" закуру )))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі