- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене кращий))))
Оце згадав )) В моєму місті 2 роки тому відкрили завод "LEONI" теж проводку до авто виготовляють ... 3 зміни/8год / 24/7/365 ... Кажуть замовник - Порше і Феррарі... І ти знаєш - я їм вірю !!! Бо ринок продажу цих автобрендів пішов до низуМи робимо, вони експортують...

Є з кого брати приклад.)))))).... Наші туди поїхали ,навчання проводити)))))))Оце згадав )) В моєму місті 2 роки тому відкрили завод "LEONI" теж проводку до авто виготовляють ... 3 зміни/8год / 24/7/365 ... Кажуть замовник - Порше і Феррарі... І ти знаєш - я їм вірю !!! Бо ринок продажі цих автобрендів пішов до низу![]()
![]()
![]()
І таких очей 25 000 000 )))
КласВ мене кращий))))
У меня есть знакомая, которая ездит на такой машинке с зарплатой в 7000 грн.BMW X5)))) класна дитяча машинка.))))))
Маленькие женщины созданы для любви, большие - для работы (с)Зріст ,вага 42------сніжинка)))))))))>>)))
А то)))))))
В мене ті самі приколи...У меня есть знакомая, которая ездит на такой машинке с зарплатой в 7000 грн.
Отец машинами занимается, вот и сделал подарок дочке. Как она сама говорит - "Моей зарплаты его на пару раз заправить только хватает"
Маленькие женщины созданы для любви, большие - для работы (с)
У меня жена примерно таких же параметров и очень юно выглядит и меня нередко спрашивают: "Это твоя старшенькая?" или когда снимали квартиру - "Тут ещё двое детей будут жить?" %)
Я часто подыгрываю и жена неистовствует![]()
![]()
![]()
Слухаю)Вечір добрий)) Де всі??))))
Поговорити хочеться))))
Бо дорога на роботу довга(довга дорога в Дюни)))))))))
Нарешті,то думала ,,уходіть'''')))))Слухаю)
Рано уходіть))))Нарешті,то думала ,,уходіть'''')))))
Нових поки таких немає,але ми вже говоримо без заїкання (майже))))) співає,,алкагалічка'') мы просто пчелы)))))) ...Рано уходіть))))
Шо там ваш Перлик? Якісь є нові приколи?
Це ж класно,,,,вечно молодая'')))),як говорять мої дівчатка))ПАННОЧКА, не ну в 39 лет когда я старшего сына привезла в БСП с апендицитом у меня анестезиолог а потом и сосед сына по палате спрашивали - вы старшая сестра? когда в 40 маму в больницу положила услышав мой ответ маминой соседке по палате что мне 40 лет и у меня 4 детей медсестра делавшая уколы подпрыгнула. а я до сих пор не знаю то ли мои родственники так плохо выглядели то ли я так хорошо сохранилась
Круто! Молодець!Нових поки таких немає,але ми вже говоримо без заїкання (майже))))) співає,,алкагалічка'') мы просто пчелы)))))) ...
А сказала,що хоче пісню написати)))))