- Дописи
- 2943
- Реакції
- 7588
- Бали
- 6500
NanaLedi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І халявщиками вас не назвеш, бо все ж таки чимось тай зайняті))))Актёр, который озвучивал Альфа, как-то позвонил домой к моей подруге (в ходу тогда были только городские телефоны и звонил он её родителям).
Она такая очень удивленно:
- Альф???
- Що, впiзнали?
Доброе утро всем!![]()
Понедельник у нас как воскресенье - лежим с дочкой, смотрим "Три кота" (мой любимый мульт!)
)) планов и энтузиазма выше крыши)) приготовить любеменькую соляночку,спечь вкусняшку,убраться в доме,а то младшенький постарался чтоб мама подвернула ножечку и сачконуть поход в сад))
работают на вынос ....@ПАННОЧКА,от скажи,вже давно ломаю голову,ваш завод працює цілодобово,ще таких заводів по ненькі є трохи,то куди ті кляті фаши дівають стільки проводки до авто????!!!!
ОтЭто радость ((Ого, ребята! Нас уже больше 10тысяч пользователей. )))
Є такі,але що можу сказати.... Н''''й його знає ....куди....@ПАННОЧКА,от скажи,вже давно ломаю голову,ваш завод працює цілодобово,ще таких заводів по ненькі є трохи,то куди ті кляті фаши дівають стільки проводки до авто????!!!!
Як говорять: у нас тої проводки хоч ж..й жуйЄ такі,але що можу сказати.... Н''''й його знає ....куди....
Ми робимо, вони експортують...
Я ж маленька людина...

На китайські машинки для дітей )))@ПАННОЧКА,от скажи,вже давно ломаю голову,ваш завод працює цілодобово,ще таких заводів по ненькі є трохи,то куди ті кляті фаши дівають стільки проводки до авто????!!!!
Маленька в розумінні зростом?Є такі,але що можу сказати.... Н''''й його знає ....куди....
Ми робимо, вони експортують...
Я ж маленька людина...
BMW X5)))) класна дитяча машинка.))))))На китайські машинки для дітей )))
Добре ,що не написав розумом)))))))Маленька в розумінні зростом?
В Києві їх повно,дітки катаються і довольніBMW X5)))) класна дитяча машинка.))))))
На паркані теж деколи неправду пишуть )))BMW X5))))
Точно маленька,ти хоч гривники металічні носи з собоюBMW X5)))) класна дитяча машинка.))))))
Добре ,що не написав розумом)))))))
Зріст 156,вага 42------сніжинка)))))))))>>)))
Дай шийку))))Точно маленька,ти хоч гривники металічні носи з собою
Перестань повторюватись ( вже 4 раз )))))Дай шийку))))
Хочу і буду))))))Перестань повторюватись ( вже 4 раз )))))
Хочу і буду))))))
Хочу і буду))))))